Forretnings- og indkøbskoordinator til Teleområdet i Københavns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Brænder du særligt for teleområdet som digital kommunikationskanal? Kan du lide at sætte dit præg på forretningen og den tekniske drift og udvikling? Så er stillingen som forretnings- og indkøbskoordinator i Center for Digitalisering og Innovation måske noget for dig!

Hvem er vi?
Center for Digitalisering og Innovation er en stabsfunktion i Kultur- og Fritidsforvaltningen, som har fokus på digital service til byens borgere og brugere. Vi har ansvar for og driver udviklingen af bl.a. kommunikation og digitalisering i Kultur og Fritidsforvaltningen. Vi arbejder med drift af digitale løsninger og digitaliseringsprojekter både inden for Kultur- og Fritidsforvaltningen og – bl.a. på teleområdet – på tværs af kommunens syv forvaltninger. Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på fire kontorer.

Hvad tilbyder vi?
Et spændende digitaliseringsmiljø og et teleområde i udvikling. Her vil du blive en del af et ambitiøst teleteam (KK Connect) med høj faglig integritet, hvor strategisk udvikling og et højt serviceniveau er styrende for vores opgaveløsning. Teamet arbejdet tæt sammen med resten af digitaliserings- og innovationscenteret og vores tilgang til arbejdet er ude-fra-og-ind med vores kunder og samarbejdspartnere i centrum.

Teamet drifter, supporterer og udvikler Københavns Kommunes aftaler på teleplatform, trafikaftaler, kontaktcenterløsning og tilhørende systemer for hele Københavns Kommune, som modtager over seks mio. kald om året, hvoraf 3,4 mio. går gennem vores kontaktcenterløsning. Gennem projekter har vi løbende fokus på udvikling af området og i øjeblikket indgår vi bl.a. i strategiske projekter om Indkøbsstrategi, Implementering af ny Kontaktcenteraftale, Voicebot, Speach Analytics, Udvikling af forretningsmodel for drift af Kontaktcenter mm.

Stillingen som forretnings- og indkøbskoordinator i KK Connect
Som forretnings- og indkøbskoordinator i KK Connect har du i tæt samarbejde med support- og systemkoordinatoren det faglige ansvar for drift af aftaler samt projekter på teleområdet. I samarbejdet med teamet og lederen af teleområdet prioriterer og planlægger du projekter og særlige indsatser, gennemføre en indkøbsstrategi, udvikler forretningsområdet og har overblik over den samlede økonomi på teleområdet. Du er derfor god til at sætte retning og skabe struktur. For at lykkes i rollen er du især god til at samarbejde og begå dig i en kompleks, politisk styret organisation. Som person drives du af at motivere dine kollegaer, skabe overblik og sammenhæng – og at kommunikere med alle niveauer fx brugere af systemet, tekniske eksperter og strategiske ledelsesfora. Du kan skabe fremdrift i mange typer af opgaver – også de meget komplekse. Stillingen indeholder ikke personaleledelse, som sorterer under lederen for teleområdet.

Du vil varetage følgende opgaver

  • Udarbejde og gennemføre indkøbsstrategi for hele Københavns Kommune.
  • Drive strategiske og operationelle fora på tværs af Københavns Kommune.
  • Gennemføre analyser og omsætte komplekse problemstillinger til handlingsorienterede løsningsforslag.
  • Koordinere og prioritere ressourcer og opgaver i drift og projekter i tæt samarbejde med teamet, projekterne og ledelsen.
  • Udarbejde ledelsesoplæg og beslutningsgrundlag for projekter og strategiske tiltag.
  • Overblik over og styring af den samlede økonomi på teleområdet.
  • Facilitere samspil med interessenter – både eksternt og internt.

Vi lægger vægt på, at du

  • har et højt selvstændigt drive, er proaktivt og er god til at strukturere samarbejder med andre
  • er analytisk stærk, kan strukturere komplekse og tekniske problemstillinger og bryde dem ned til eksekverbare handlinger
  • er god til at samarbejde og skabe relationer med forskellige faggrupper på tværs af en kompleks organisation
  • er nysgerrig på forretningen og forstår at koble digitale muligheder med forretningens behov
  • enten har en teknisk baggrund kombineret med stor interesse for og erfaring fra strategisk arbejde eller en akademisk baggrund kombineret med stor interesse for og erfaring med teknik
  • har erfaring fra en offentlig virksomhed eller stor erfaringsbaseret domæneviden om det offentlige
  • både har interesse for og erfaring med agil projektarbejde og strategisk udvikling på den store klinge

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på fuld tid, og du kommer til at arbejde i hjertet af København. Vi tilbyder løn- og ansættelse efter kvalifikationer, i henhold til gældende overenskomst og du har – hvis du er akademisk uddannet – mulighed for evt. at blive indplaceret som specialkonsulent. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og vi forventer stillingen besat senest den 1. november 2019.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Tech og Data, Sara Korzen på 26211883. Læs mere om Københavns Kommune på www.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 10. september 2019.
Vi forventer at holde første korte screeningssamtaler i uge 38 og anden samtaler primo uge 39. Der vil være en mindre opgave i forbindelse med anden samtalerunde.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Tirsdag den 10. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0