PA (akademisk medarbejder) for sundheds- og omsorgsborgmesteren i Københavns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Trives du tæt på de politiske beslutningsprocesser i et spændende og travlt miljø? Og har du erfaring med at understøtte en politiker og sikre, at der hver dag er styr på både detaljerne og det langsigtede perspektiv? Så er du måske den nye PA for sundheds- og omsorgsborgmesteren i Københavns Kommune.

Vi leder efter en ny personlig assistent til at understøtte borgmesteren i en travl hverdag med behov for både klar struktur og stor fleksibilitet. Din hovedopgave er at sikre, at borgmesterens hverdag fungerer. Det indebærer alt fra koordinering og kvalitetssikring af mødemateriale, kalenderstyring og overblik over indbakken til opfølgning, videndeling med resten af organisationen samt planlægning og håndtering af praktiske opgaver relateret til borgmesterembedet.

I Ledelsessekretariatet bliver du en del af et spændende, politisk miljø. Du skal derfor have forståelse for, hvad det vil sige at agere og arbejde i en politisk styret organisation. Vi har bl.a. ansvaret for betjening af borgmesteren, det politiske udvalg og forvaltningens direktion. Derfor arbejder vi med kendte dagsordner og langsigtet planlægning, men skal i lige så høj grad dagligt håndtere uforudsete opgaver, løbende ændringer og bestillinger med kort frist.

Som PA er du centralt placeret i dén forbindelse og vil ofte selv skulle levere med kort varsel. Det er derfor vigtigt, at du ser det som en spændende udfordring og trives med, at omskiftelighed er en præmis.

Som person er du struktureret, fleksibel og servicemindet – og har masser af godt humør. Du tager initiativ, du ser behovet, før det opstår, og du tager ansvar for at få håndteret såvel konkrete opgaver som alt dét, der ikke bliver sagt direkte. Du kender balancen mellem at være lyttende og vedholdende, og du kan få en til tider hektisk og uforudsigelig hverdag til at fungere for en travl borgmester.

Det er centralt i jobbet, at du trives med at være tovholder og bindeled mellem borgmesteren og en lang række interessenter – kolleger internt i Ledelsessekretariatet, i den øvrige del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og i kommunen som helhed, men i høj grad også eksternt til vores mange samarbejdspartnere. I nogle sammenhænge følger du borgmesteren til møder og arrangementer og skal dermed både assistere borgmesteren og være med til at repræsentere Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

Din profil

  • relevant videregående, akademisk uddannelse
  • et par års erfaring med betjening af den øverste ledelse i en politisk styret organisation, en større interesseorganisation eller lignende. Gerne som PA eller ministersekretær
  • god til at koordinere med et veludviklet blik for politiske dagsordner
  • erfaring med at samarbejde med mange interessenter og har en høj faglig standard
  • trives med et stort ansvar og fagligt råderum og kan derfor også agere selvstændigt
  • er hurtig, fleksibel og serviceorienteret og kan se udfordringen i både større og mindre opgaver
  • bevarer overblikket og en positiv, konstruktiv tilgang selv i pressede situationer
  • lægger vægt på, at detaljerne er i orden og forstår, at det ofte er de små ting, der bidrager til at skabe en velfungerende hverdag
  • er en imødekommende og løsningsorienteret indgang til både borgmesteren og til Ledelsessekretariatet som helhed

Om os
Ledelsessekretariatet består af 27 medarbejdere, og i den enhed, du bliver en del af, har vi ansvaret for bl.a. betjening af borgmester, udvalg og direktion. Derudover er Ledelsessekretariatet ansvarlig for presse, kommunikation og kampagner.

Vi er en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen med i alt ca. 9.000 ansatte, der hver dag sikrer sundheds- og forebyggelsestilbud, rehabilitering, pleje og omsorg til borgerne i Københavns Kommune. Vi har en høj faglighed, en spændende og relevant kerneopgave og en høj grad af tillid og uddelegering til hver enkelt medarbejder.

Hos os er omgangstonen uformel, og alle bidrager til at skabe et godt arbejdsmiljø. Godt humør og fokus på at løfte i flok er centralt hos os.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold vil være i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst.

Stillingen er fuldtid og med ansættelse fra den 1. november 2019.

Ansættelsesstedet er Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, og du får arbejdsplads på Københavns Rådhus.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Helle Hartmann-Madsen på 2945 4666.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. september 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 38 og 39.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Mandag den 16. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0