Procesejer med fokus på kvalitet og data - 2100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at styre tilgængeligheden af data for mange skattemedarbejdere? Vil du være med til at forbedre grundlaget for at anvende data i kontrolarbejdet, der foretages via værktøjet SKAT Ligning – og dermed sikre en effektiv understøttelse af Skatteforvaltningens myndighedsopgave?

Øget digitaliseringsgrad, effektivisering og stort kundefokus

Du bliver en del af kontoret Digital Forretningsunderstøttelse, hvis formål er at systemunderstøtte interne sagsbehandlingsprocesser og videndeling. Vi er 16 engagerede medarbejdere, der sætter en ære i at løse vores opgave på et højt fagligt niveau i samarbejde med resten af Skatteforvaltningen.

Dine opgaver - SKAT Ligning

Sammen med dine kolleger arbejder i på sagsstøttesystemerne, hvor dit primære fokus er på SKAT Ligning. SKAT Ligning er et internt specielt udviklet fagsystem, som i Skattestyrelsen anvendes til sagsbehandling af skatte- og momskontrol samt myndighedsudøvelse vedrørende personer, selskaber, foreninger mv. SKAT Ligning driftes og udvikles i tæt samarbejde mellem procesejer, systemejer og Skattestyrelsen.

Du får ansvar for at vurdere kvaliteten og anvendeligheden af data i SKAT Ligning. Vi forventer, at du sætter retningen og bidrager til at understøtte ledere og medarbejdere i Skatteforvaltningen i vores rejse henimod at blive mere datadrevne.

Som procesejer bliver det din opgave at sikre, at SKAT Lignings forretningsdata udnyttes optimalt. Samtidig har du overblik over forretningsdata og er et vigtigt internt kontaktpunkt. Dette indebærer ansvaret for kvaliteten, validiteten og tilgængeligheden af data, og for at træffe beslutning om, hvordan data defineres. Dette foregår i tæt samspil med proces- og systemejere og understøtter derigennem processer og systemer med data.

Helt konkret vil dine opgaver som procesejer være at:

  • skabe overblik over data i SKAT Ligning og anvendeligheden af data i forhold til hvor de kommer fra, og hvad de skal anvendes til
  • formidling af data, fx ved kvalitetssikring af journalisering
  • deltage i udviklingsopgaver og projekter, der medfører ændringer til datagrundlaget i SKAT Ligning
  • udtrække rapporter i Business Intelligence
  • assistere i fortolkningen af data i forbindelse med KPI-opfølgninger
  • rådgive forretningsområder i forhold til deres forretnings- og styringsbehov, så de kan opnå bedre beslutningsgrundlag, mere relevant registreringspraksis og større tværgående gennemsigtighed.


Derudover vil du i sammen med andre procesejere løse drifts- og ad hoc-opgaver i SKAT Ligning.

Hvem er du?
Du er serviceminded og god til at skabe samarbejdsrelationer både med dine nære kolleger og på tværs af organisationen, idet inddragelse af interessenter på alle niveauer i organisationen er en forudsætning for at opnå succes som procesejer for SKAT Ligning

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne fx være Informationsstudier, Kommunikation og It, Datascience, HA (it.) eller lignende, men er ikke afgørende for ansættelse. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Business Intelligence.

Afgørende for din succes er, at du har interesse for både udvikling og implementering af styring i bred forstand og samspillet mellem data, forretning og systemer og at du er interesseret i digitale løsninger og kan systematisere og skabe overblik over store mængder af information. Det er vigtigt, at du har et højt fagligt niveau og proaktivt løfter opgaven med at formidle data til andre i en form, der er egnet til målgruppen og formålet.

Herudover forventer vi, at du:

  • er skarp til tal og har en analytisk tilgang til opgaven
  • er proaktiv og ser muligheder fremfor begrænsninger, når nye muligheder opstår
  • er handlekraftig, initiativrig og kan bevare overblikket
  • er struktureret og ser både helheden og detaljen
  • har en god arbejdssystematik og kan prioritere og planlægge dit eget arbejde.
  • du begår dig uden problemer på dansk i både skrift og tale.


Ansøgning og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 27. maj 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jim Sørensen på tlf. nr. 72 37 00 55 eller procesejer for SKAT Ligning Anja Jensen på tlf. nr. 72 37 15 62.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil forud for

ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Østbanegade 123, 2100 København Ø. Det forventes, at arbejdsstedet senest ved udgangen af september vil skifte til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Nybrovej 110 og 116, 2800 Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0