Bolig- og Planstyrelsen søger medarbejder til at arbejde med landsplanlægning og varetagelse af nationale interesser ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Interesserer du dig for, hvordan Danmark ser ud i fremtiden, og hvordan kommunerne gennem planlægning skaber rammerne for det? Så er du måske vores nye kollega i området Landsplanlægning og Tilsyn.

I Bolig- og Planstyrelsens område for Landsplanlægning og tilsyn arbejder vi med Planloven. Den skal sikre en sammenhængende planlægning, der forener de samfundsmæssige interesser i arealanvendelsen i Danmark og medvirker til at værne om landets natur, miljø og klima, og skabe gode rammer for vækst og udvikling i hele landet. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver i relation til fysisk planlægning som lovforslag, bekendtgørelser, vejledninger og landsplandirektiver. Vi vejleder kommunerne og varetager de nationale interesser i dialog med kommunerne, og vi arbejder med digitalisering og systemet Plandata.dk.

Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor samspillet mellem forskellige fagligheder sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi arbejder tæt på de politiske beslutningsprocesser såvel nationalt som lokalt, og vi løser ofte vores opgaver på tværs af forskellige ministerier, i tæt dialog med kommunerne og i samarbejde med eksterne interessenter. Vi er drevet af at kunne gøre en forskel og at vores daglige arbejde og sagsbehandling kan gøre en forskel for den fysiske planlægning i Danmark.

Opgaverne i Landsplanlægning og tilsyn
Vi søger en ny kollega til vores plantilsyn, hvor vi i tæt dialog med kommunerne sikrer de nationale interesser i den kommunale planlægning, bl.a. beskyttelse af produktionsvirksomheder og de åbne kyster. Derudover vejleder vi kommunerne om særligt planloven og fingerplanen.

Vi har mange forskellige fagligheder, og samspillet imellem dem sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi løser ofte vores opgaver på tværs af forskellige ministerier og i samarbejde med eksterne interessenter.

De konkrete opgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesseområder, men du vil få en stilling, hvor du eksempelvis:

  • får ansvaret for dialog med en række kommuner om nationale interesser i deres kommune og lokalplanlægning.
  • bidrager til politikudvikling og politisk betjening vedr. landsplanlægning og tilsyn igennem bl.a. idéoplæg og ministerbetjening.
  • Udarbejder konkrete planforslag i form af landsplandirektiver eller indgår i tværgående projekter

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse fx geograf, arkitekt, cand.scient pol. eller cand.soc. Du har erfaring fra en politisk ledet organisation og kan yde rådgivning på højt niveau inden for et område med mange interessenter. Du arbejder struktureret og selvstændigt og kan også indgå i tværfaglige samarbejder.

Vi forventer af dig, at du:

  • har interesse for planlægning og byudvikling og gerne praktisk erfaring med et eller flere af vores ansvarsområder.
  • er udviklings- og løsningsorienteret med et godt blik for at inddrage andre fagligheder i opgaveløsningen.
  • har blik for detaljen, men formår at sikre helheden i opgaveløsningen.
  • kan arbejde systematisk, prioritere og tilrettelægge processer og få opgaverne i mål.
  • kan formidle fagligt kompliceret stof kort og enkelt – uden at miste de faglige nuancer
  • kan lide den mundtlige kommunikation med kommunerne og forstår at vi i fællesskab finder de bedste løsninger.

Vores hverdag er præget af mange – ofte korte deadlines, så du skal trives i et miljø, hvor kravene er ambitiøse, og hvor du forventes at tage et stort selvstændigt ansvar.

Om Bolig- og Planstyrelsen
Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca.170 medarbejdere.

Om ansættelsen
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Tjenestested er i København.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Sara Paarup på telefon +45 50 86 97 51. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på telefon +45 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på "Søg stilling"-knappen i bunden af annoncen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 17. marts 2021.

Vi forventer at holde samtaler den 24. marts

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 17. marts 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0