Contract manager til leverandørstyring for Sundhedsplatformen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre, at udviklingen af Sundhedsplatformen (SP) i Region Hovedstaden og Region Sjælland sker effektivt og med størst mulig værdi for de kliniske brugere?

Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger en contract manager til at understøtte arbejdet med leverandørstyring for Sundhedsplatformen. Du skal som contract manager bistå centrets kontraktbrugere i at kontrakten med vores leverandør anvendes optimalt, herunder at vi følger de processer som kontrakten forskriver. Samtidig vil du få en nøglerolle i selve leverandørsamarbejdet, hvor du vil komme til at betjene en række samarbejdsfora med repræsentation fra begge regioner og vores leverandør.

Om stillingen
Sundhedsplatformen er det største it-system i Region Hovedstaden og Region Sjællands it-portefølje. Udviklingen af Sundhedsplatformen sker i et tæt samarbejde med regionernes hospitaler og sygehuse, og de to regioner anvender agile arbejdsformer som udgangspunkt for udviklings- og vedligeholdelsesarbejdet.

I den sammenhæng spiller leverandørstyringen ligeledes en vigtig rolle, og vi søger derfor en erfaren contract manager til at løfte denne spændende og komplekse opgave, herunder udvikle og vedligeholde interne processer.

Du vil i stillingen skulle indgå i et samarbejde med de mange interne brugere af Sundhedsplatformens kontrakt, ligesom du ved mere komplekse juridiske problemstillinger og eventuelle tvister vil skulle have et tæt samarbejde med CIMT’s jurateam. Derudover vil du naturligvis også skulle etablere et konstruktivt samarbejde med udvalgte medarbejdere hos vores leverandør.

Opgaverne kan eksempelvis være:

  • Rådgive og vejlede kontraktbrugere i forhold til f.eks. ændringshåndteringsprocessen og sager vedrørende vedligehold og support.
  • Følge op på aftalte kontraktstyringsprocesser, herunder udbrede viden om roller og ansvar samt følge op på rapportering og andre kontrolindsatser
  • Følge op på rapportering og andre kontrolindsatser som er knyttet til leverandørstyringen
  • Rådgive regionerne i forhold til mindre komplekse kontraktuelle problemstillinger samt indgå i tæt samarbejde med CIMT’s jurateam ved komplekse juridiske problemstillinger
  • Repræsentere regionerne i leverandørsamarbejdsorganisationen på operationelt niveau
  • Sekretariatsbetjene det taktiske niveau i leverandørsamarbejdsorganisationen
  • Løbende kontakt og dialog med leverandørens repræsentanter

Om dig
Vi søger en kollega, som har en længere videregående uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige område – fx cand.jur, cand.scient.pol, cand.scient.adm eller lignende Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med it-contract management, gerne fra den offentlige sektor - alternativt fra en stor privat virksomhed.

Vi forventer derudover at du:

  • har erfaring med interessenthåndtering og kan begå dig i et stort og komplekst interessentlandskab
  • har analytisk sans og arbejder struktureret
  • har flair for it og jura
  • har en skarp pen og kan skære en sag til, så beslutninger kan træffes på et præcist og oplyst grundlag
  • kan tage de lette og svære dialoger, både internt og eksternt
  • har et godt humør, diplomatisk tæft og gode samarbejdsevner
  • kan begå dig på engelsk såvel mundtligt som skriftligt

Om os
CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 900 mennesker og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Vores sektion SP Systemudvikling er en del af enheden SP System. Vi er en sektion på 21 medarbejdere primært fordelt på analytikere, scrum masters/projektledere samt konsulenter. Du vil blive en del af konsulentteamet.

Som udviklingssektion har vi en stor rolle i arbejdet med udvikling af Sundhedsplatformen, herunder strategiudvikling på længere sigt inden for vores områder. Vi samarbejder med mange parter, både i CIMT, i Region Hovedstaden, i Region Sjælland samt med leverandører.

Vi er en blandet medarbejdergruppe med mange forskellige faglige baggrunde, og vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer.

Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte dig – og som forventer, at du er klar til at give igen.

Du kan læse mere om os her: www.regionh.dk/imt

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og dit ansættelsessted vil være på Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Martin Thor Hansen på telefon 53 58 09 10.

Ansøgningsprocedure
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem, senest den 6. april 2021 kl. 9. Samtaler forventes afholdt medio uge 15.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og høre om dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 06. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0