Genopslag: AC-medarbejder til DST Consulting – Økonomi og Strategi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

For at få ansøgninger fra et bredere ansøgerfelt, genopslås stillingen. Tidligere ansøgninger tages fortsat i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.

Er du en haj til at styre og administrere? Trives du med en bred opgaveportefølje, hvor specifik økonomstyring, SAS-programmering og avanceret excel-nørderi går hånd i hånd med kontraktforhandlinger, juridiske vurderinger, strategi- og produktudvikling og organisatoriske udviklingsprojekter? Kunne du tænke dig at komme ind i maskinrummet på Danmarks Statistiks indtægtsdækkede virksomhed? Så er vores stilling i Økonomi- og Strategiteamet måske noget for dig.

DST Consulting søger en AC-medarbejder med lyst til at beskæftige sig med økonomistyring og forvaltning af den indtægtsdækkede virksomhed. Vi kan tilbyde et job med en bred skæringsflade til Danmarks Statistik som styrelse, og specielt vores kunder, hvor du både vil indgå i den daglige drift og styring af vores salg og bidrage til udviklingen af den indtægtsdækkede virksomhed (IDV), som er et område i kraftig udvikling.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af 4 andre erfarne medarbejdere og en sektionsleder, der på forskellig måde understøtter og udvikler den indtægtsdækkede virksomhed. I teamet bliver det dig, der er ansvarlig for økonomistyring og salgsprocesser.

Jobbeskrivelse
Til stillingen hører der følgende arbejdsopgaver:

  • Budget- og økonomistyring, herunder indtægts- og udgiftsstyring. Du forventes i den forbindelse at drive og udvikle på kontorets budgetsystem og de programmer der er udviklet til formålet.
  • Samarbejde med DST’s økonomikontor for stærk økonomistyring og fortsat forbedring af styringen.
  • Kontraktforhandlinger og fortsat udvikling af kontraktformater – og former med henblik på fortsat forbedring af IDV.
  • Prisberegning. I samarbejde med en kollega indgår du i de forskellige prisberegningsprocesser i kontoret herunder den årlige takstberegning med økonomikontoret, lokale prisberegninger på produkter og fortsat udvikling af prisberegningsmodeller.
  • Løbende forbedring, kontrol og videreformidling af de forvaltningsmæssige retningslinjer og procedurer, der følger af den indtægtsdækkede virksomhed – herunder sikring af de love, der gælder på området – økonomiske såvel som forvaltningsmæssige.
  • Ansvar for efterkalkulationssystem. Du kommer til at "eje" metoden for efterkalkulation, og får mulighed for at udvikle og effektivisere efterkalkulationssystemet

Forventningerne til dig og dine kvalifikationer

  • Du er selvkørende og stærk til at samarbejde. Som person er du selvstændig? og vedholdende. Du skaber hurtigt gode samarbejdsrelationer internt i Danmarks Statistik, i teamet og eksternt med kunder.
  • Du har flair for tal, data og mod på mere. Værkstøjskassen for stillingen tæller SAS-programmering, avanceret Excel, CRM og VBA-programmering. Vi forventer ikke, at du kan programmere – men det vil være en forudsætning for din succes, at du har flair for tal, regnskab og mod på og et ønske om at blive god til det.
  • Du har forståelse for – og gerne erfaring med salgsprocesser samt relationen til resultatstyring og ledelsesinformationssystemer.

Vi tilbyder
En spædende stilling inden for et område, der er under rivende udvikling. Der er plads til udviklingsopgaver og gode ideer. Der er højt til loftet og et stærkt kollegialt samarbejde i kontoret såvel som på tværs af Danmarks Statistik i øvrigt. Alt afhængigt af dine kompetencer investerer vi i din udvikling – hvis du ikke kan programmere – så kan vi lære dig det.

Løn og ansættelse
Ansættelsen sker som fuldmægtig eller konsulent afhængig af kvalifikationerne, og aflønning sker efter gældende overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle om et kvalifikationstillæg, der svarer til din erhvervserfaring og kvalifikationer inden for økonomistyring.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende chefkonsulent Dagmar Thomsen på telefon 3917 3475 eller per mail til [email protected] eller til kontorchef Mikael Skovbo på telefon 4131 7427.

Er du i besiddelse af de nævnte kvalifikationer, og har du lyst til at arbejde i DST Consulting? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. på ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Kort om Danmarks Statistik
Danmarks Statistik er den centrale myndighed for den danske statistik, placeret i Indenrigs- og Boligministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundsforhold. Danmarks Statistik har cirka 550 ansatte og er en udviklingsorienteret og familievenlig arbejdsplads med gode muligheder for afvekslende og alsidige arbejdsopgaver. Få et hurtigt overblik over Danmarks Statistik på www.dst.dk.

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn.

Se mere om strategi for indtægtsdækket virksomhed 2019-2022 her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienterne gennem overvågning af lægemiddelsikkerhed? Og har du lyst til at arbejde i en sektion, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i højsæde..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Interesserer du dig for it-udvikling inden for sundhedsområdet og kan du være det tekniske anker, der sikrer fremdrift og udvikling i digitaliseringen af graviditetsforløb? Så er du måske vores nye..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne være med til at drive udviklingen af en digital løsning til graviditetsforløb? Er du struktureret, god til at samarbejde og skriver i et klart sprog? Så er du måske vores nye fuldmægti..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0