Administrator/Projekt Assistent (AC-fuldmægtig) til International Rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hvem er vi?
I DST Consulting laver vi skræddersyde dataløsninger i Danmark såvel som Internationalt. I Danmark leverer vi specifik skræddersyet statistik til offentlige og private kunder mod betaling, med det formål at øge brugen af de registre og data vi har, for at underbygge beslutninger, debat og forskning. Internationalt implementerer vi kapacitetsopbygningsprojekter globalt med finansiering fra Verdensbanken, Udenrigsministeriet og EU. Målet er at støtte vores partner organisationer med de statistiske kompetencer vi har i Danmarks Statistik.

Som en del af den Internationale Rådgivning er du med til at sørge for at Danmarks Statistiks eksperter, der til daglig laver eller formidler statistik, bringes i spil på udvalgte og prioriterede rådgivningsopgaver. Danmark Statistiks model for statistikproduktion er efterspurgt globalt. Vores viden om registerbaseret statistik, datadelingsløsninger, erhvervsregistre og mange andre er noget vores søsterorganisationer kan bruge i deres bestræbelser på at producere statistik. Lige nu har vi aktive projekter i Marokko, Vietnam, Cypern, Ghana og Bosnien samt aktiviteter i flere andre lande.

Jobbeskrivelse
Du vil blive ansat i en nyoprettet stilling, der vidner om en større international portefølje I Danmarks Statistik. Der er behov for hjælp til at sætte skik på vores administration ved hjælp af en struktureret programmanual, sikre effektiv monitorering, evaluering og læring (MEAL) samt at sikre at program- og projektcyklus implementeres i sin helhed.

I stillingen vil du være drivkræften bag

  • udvikling og opdatering af International Rådgivnings programmanual
  • en effektiv og åben monitorering, evaluering og læring på tværs af teamet, herunder udvikling af værktøjer til effektiv MEAL
  • hjælp til implementering af projektcyklus i sin helhed
  • koordinering af input til årsrapport, LinkedInopslag, hjemmeside mv. Skulle du have mod på og interesse for selv at skrive artikler, er der også plads til det.

Derudover vil du være ansvarlig for at

  • støtte sektionslederen i koordinering og opdatering de interne ledelsesinformationer
  • assistere i planlægning, design og afholdelsen af større møder med interne og eksterne parter
  • sparre med kontorets økonomifunktion omkring økonomistyringen af projekterne

Hvad kan vi tilbyde
Vi kan tilbyde et job med en bred skæringsflade til Danmarks Statistik og til partnere. Du kommer til at lære alle vores projekter at kende og vil være en vigtig brik i at få samlet læringen fra projekterne.

I International Rådgivning vil du få en vigtig indsigt i international kapacitetsopbygning, officiel statistikproduktion, program- og projektudvikling m.fl. Du vil få indsigt i vores arbejde med forskellige donorer og internationale mandater.

Endeligt er Danmarks Statistik en meget social arbejdsplads. Vi tilbyder fællesyoga, rygtræning og massageordning i arbejdstiden. Derudover har vi en meget velfungerende personaleforening i huset, der sikrer mange sociale aktiviteter på tværs af huset så du lærer dine øvrige kolleger godt at kende.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne erfaring med internationale projekter – for eksempel som student. Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Derudover vil det være en fordel hvis du:

  • har erfaring med internationalt arbejde for eksempel igennem et studenterjob
  • kender til international kapacitetsopbygning
  • har interesse for, eller erfaring med, skriftlig og mundtlig formidling

Har du brug for mere information?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ledende Chefkonsulent Dagmar Hernández Thomsen tlf. 53700170 eller kontorchef Mikael Skovbo på tlf. 41317427.

Løn og ansættelse
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og vi har flextid. Aflønning sker efter gældende overenskomst. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Kontakt og ansøgning
Har du lyst til at arbejde med International rådgivning? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at trykke på "Søg stillingen" nedenfor eller på www.dst.dk/job

Kort om Danmarks Statistik
Danmarks Statistik er den centrale myndighed for officiel statistikproduktion i Danmark placeret i Bolig- og Indenrigsministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundet. Vi er ca 600 ansatte og har en familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid, hjemmearbejde ved behov og gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik på www.dst.dk/tilsalg.

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn: https://dk.linkedin.com/company/statistics-denmark
Se Danmarks Statistiks Strategi 2025 her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 14. juni 2022

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København NV

    The Danish School of Education (DPU) at the Faculty of Arts, Aarhus University, invites applications for one or more assistant professorships in educational organisation and management. The assista..
    • Akademisk medarbejder
    • København NV
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne lede større digitaliseringsprojekter, hvor løsningerne kommer til gavn for borgere og klinikere i hele landet? Vil du gerne arbejde på en fleksibel arbejdsplads i et stærkt fagligt mil..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at sikre den danske sundhedssektor? Spiser du ”security by design” til morgenmad og kender du til sundhedssektorens infrastruktur og systemer? Så er her en unik mulighed for at .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0