Et-årig stilling i Finanstilsynets betalingstjenesteteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Det reviderede betalingstjenestedirektiv, PSD2, har medført store ændringer i reglerne på betalingsområdet i Danmark. Finanstilsynet er nu i fuld gang med at implementere de nye regler i sit tilsyn og søger derfor en medarbejder til en et-årig stilling, som skal bidrage til at sikre en fornuftig overgang til de nye regler.

Finanstilsynet mærker tydeligt, at nye innovative betalingstjenester i disse år konkurrerer med mere traditionelle betalingsformer. Det reviderede betalingstjenestedirektiv (PSD2) blev implementeret i Danmark i januar 2018, og skaber mulighed for mange nye forretningsmodeller og pålægger pengeinstitutterne at åbne op for adgangen til forbrugernes betalingskonti. Der skal også fremover være en høj tillid til både nye og eksisterende betalingsløsninger, og en række nye regler skal implementeres over det kommende år. Derfor har vi brug for endnu en kollega til betalingstjeneste-teamet.

Hvad forventer vi af dig?

I betalingstjeneste-teamet vil du blive specialist indenfor et område af den finansielle lovgivning, hvor der netop nu sker en stor udvikling. PSD2 giver muligheder for at udbyde nye betalingstjenester, og det stiller nye krav til Finanstilsynet. Du vil sammen med 3 kolleger i teamet skulle sikre, at virksomheder, der udbyder betalingstjenester, gør dette på en sund og fornuftig vis. Du vil skulle følge med i udviklingen på et marked, hvor der både nationalt og internationalt sker store ændringer. Teamet deltager desuden aktivt i flere internationale arbejdsgrupper, bl.a. under den europæiske banktilsynsmyndighed og EU-Kommissionen. Du vil derfor have gode muligheder for at arbejde med at påvirke og lære om den europæiske lovgivningsproces.

Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Du er god til at kommunikere

Det er vigtigt, at du kan kommunikere komplicerede emner til personer og virksomheder, der møder den finansielle regulering for første gang. Det betyder, at du skal være i stand til at formulere dig klart samt være god til at målrette din kommunikation til modtageren.

2. Du har en relevant baggrund

Vi forestiller vi os, at du er cand.jur. eller cand.merc.(jur.) med en interesse for at arbejde med tal, eller økonom, f.eks. cand.polit eller cand.oecon, med interesse for den finansielle regulering. Vi søger både nyuddannede og erfarne kandidater.

3. Du er løsningsorienteret

Du er god til at finde løsninger, der tilgodeser flere hensyn. Ofte er der modsatrettede hensyn i de sager, vi arbejder med, og det er derfor vigtigt, at du er god til at finde løsninger, der tager højde for dette.

4. Du har pionerånd og er nysgerrig på fremtidens finansielle sektor

Betalingstjeneste-området har ændret sig markant de seneste år og ændrer sig fortsat løbende. Det er derfor afgørende, at du trives med at skulle tage del i at opbygge noget nyt, og lægger vægt på at gøre dette sammen med dine kolleger.

Derudover forestiller vi os, at du:

- trives i en omskiftelig dagligdag

- er udadvendt og kan lide at kommunikere bredt både eksternt og internt i Finanstilsynet

- ser det som en fordel at være en aktiv del af et team

Hvilke opgaver skal du især løse

I betalingstjeneste-teamet vil du dagligt være i kontakt med personer, som har en god ide til en forretningsmodel, og din opgave bliver at vejlede om regelgrundlaget for betalingsinstitutter. Derudover vil du i høj grad være Finanstilsynets ansigt udadtil på betalingsområdet, da det ofte vil være dig, som er disse virksomheders første møde med Finanstilsynet.

Du vil også skulle træffe afgørelser om, hvorvidt virksomheder kan få tilladelse til at udbyde betalingstjenester. Du vil desuden skulle på tilsynsbesøg hos virksomhederne, og der vil være gode muligheder for at deltage i internationalt arbejde på området.

Det er kendetegnende for arbejdet i betalingstjeneste-teamet, at du skal være i stand til at formulere dig klart om komplicerede juridiske og tekniske emner, ligesom du skal trives med at indgå i drøftelser med virksomheder og andre om konkrete eller politiske emner.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?

Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet enten som fuldmægtig eller specialkonsulent. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest den 21. juni 2019. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser med stempel og underskrift samt øvrige relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Tobias Thygesen på tlf. 33 55 82 70 eller mail [email protected].

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til HR-rekrutteringspartner Stine Skytte Pedersen på tlf. 91 33 71 17.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

Bliv en del af Kontor for Fintech, betalingstjenester og Governance

Kontoret er ansvarligt for 3 specialistfunktioner, der alle arbejder med regulering af hele den finansielle sektor inden for hver sit område. Vi arbejder med nye forretningsmodeller inden for det finansielle område i Finanstilsynets fintech-team, FT Lab. Derudover giver vi tilladelse til samt fører tilsyn med betalingstjenestevirksomheder og er ansvarlige for reglerne om god virksomhedsledelse i finansielle virksomheder. Kontoret består af 18 dygtige og engagerede medarbejdere. Vores opgaveportefølje udvikler sig løbende, og vi har fået tilført nye ressourcer som en konsekvens heraf. Det betyder samtidig, at vi i fællesskab er med til at udvikle områderne, så her er mulighed for udvikling, indflydelse og ansvar. Vi lægger vægt på højt humør og en uformel omgangstone i en til tider travl hverdag.

Hvem er Finanstilsynet?

Finanstilsynet er en styrelse under Erhvervsministeriet. Vi arbejder for, at borgere og virksomheder har tillid til den finansielle sektor og de finansielle markeder. Det gør vi blandt andet ved at føre tilsyn med, at banker, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter overholder eksempelvis forbrugerbeskyttende regler. Vi er også dem, der udarbejder lovgivningen. Og vi samarbejder internationalt for at være på forkant med udviklingen og sikre de danske virksomheders finansielle produkter. Finanstilsynet er et stærkt lærings- og videnshus med ca. 320 medarbejdere, der ligger på Østerbro i København med FN Byen og de nye kvarterer i Nordhavn som naboer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 21. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0