Major/Orlogskaptajnn til ledelse og udvikling af Forsvarsakademiets nye uddannelsescenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kan du bringe Forsvarsakademiet helt i front indenfor pædagogik og digitalt understøttet læring?
Kan du udvikle og omstrukturere en organisation samtidig med at den løser opgaver?
Kan du skabe sammenhæng og fremdrift på baggrund af dedikerede specialister og motiverede læreres gode ideer indenfor området?
Så skal vi på Forsvarsakademiet bruge en leder, til et nyoprettet uddannelsescenter under Uddannelsesafdelingen.

Om os

Forsvarsakademiet uddanner mellemledere og ledere til hele Forsvaret. Derudover udbyder vi videre- og efteruddannelser samt kurser til Forsvarets militære og civile ledere.

Det er Forsvarsakademiets mål, at vores uddannelser nyder fuld anerkendelse både inden for og uden for Forsvaret - ikke mindst i det civile uddannelsessystem.

Vi udbyder allerede akkrediterede uddannelser på uddannelsesniveau 6 og 7, og fra 2020 er det vores mål også at udbyde en akkrediteret uddannelse på uddannelsesniveau 5.

Det nyoprettede uddannelsescenter er en ny enhed under opbygning som samler Forsvarsakademiets pædagogiske og uddannelsesteknologiske kræfter i samme enhed.
Centret skal være det udviklingsmæssige omdrejningspunkt indenfor pædagogik og didaktik, og skal have fokus på læring gennem fleksible og innovative digitalt understøttede løsninger.
Uddannelsescenteret, skal styrke og udvikle Forsvarsakademiets udbud af uddannelser, og skal på sigt brede Forsvarsakademiets erfaringer ud til resten af Forsvaret.

Om stillingen

Som den nye leder af uddannelsescenteret skal du i samarbejde med afdelingschefen organisere enhedens 17 medarbejdere, således at det nye center opnår synergi ved sammenlægningen af de to medarbejdergrupper.

Du skal være drivkraft for Forsvarsakademiets pædagogiske og didaktiske udvikling, samt den løbende udvikling og drift af Forsvarsakademiets læringsplatforme og øvrige undervisningsrelaterede digitale platforme. Ligeledes bliver du ansvarlig for at udbrede og bidrage til implementering af læringskoncepter, læringsplatforme og digitalt understøttede læringsaktiviteter i Forsvaret som helhed.

Du bliver funktionelt ansvarlig for at sikre en øget professionalisering af Forsvarsakademiets digitale understøttelse af læring og undervisning.

Herudover skal du opretholde viden om udviklingen af "best practice" samt den pædagogiske og uddannelsesteknologiske udvikling udenfor Forsvaret, ligesom du skal etablere og indgå i sådanne strategiske partnerskaber, at centret har adgang til nyeste viden som grundlag for udvikling af området.

Som leder af uddannelsescentret bliver du ansvarlig for uddannelsesfaglig vidensdeling i Forsvaret, herunder Forsvarets årlige uddannelseskonference, opretholdelse af faglige netværk og strategisk kommunikation vedr. uddannelsescentrets opgaver og udviklingsprojekter.

Om dig

Vi leder efter en person som både har det pædagogisk-teoretiske fundament på plads, ledererfaring, men vigtigst af alt dokumenteret erfaring med implementering af digitalt understøttet læring.

Du har erfaring med at sætte retning, skabe opbakning og komme i mål med komplekse udviklingsprojekter indenfor uddannelsesområdet, og du er en tydelig og skarp kommunikator med øje for strategisk kommunikation.

Du har en relevant akademisk uddannelse, alternativt er du officer, og har gennemført en masteruddannelse.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst.
Såfremt du har en militær baggrund, ansættes du som major M331, ellers ansættes du som akademisk medarbejder, på chefkonsulent niveau med personaleledelse.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landet grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som militær er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved hlebreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef major Astrid Bjerregaard på telefon 2555 2199.
Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulenten ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, afdelingsleder Malene Nørgaard Abel på telefon 7281 9142.

Ansøgningsfristen er den 25. august 2019 og samtaler forventes afholdt den følgende uge.

Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2019 eller snarest mulig.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du meget gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på., at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsakademiet på www.FAK.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 25. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0