Erfaren medarbejder/specialist til procesejerteamet på eKapitalområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at drifte og udvikle strømlinede processer på eKapitalområdet. Processer der understøtter en sikker administration af eKapitalområdet og sikrer, at pengeinstitutter, A-kasser m.fl. så nemt som muligt kan indberette oplysninger om borgerne til brug for beregning og udarbejdelsen af forskuds- og årsopgørelser korrekt og til tiden? Har du lyst til og flair for at arbejde med komplekse tekniske spørgsmål om processer, og trives du med at skulle arbejde på tværs i tæt samarbejde med it, skatteadministration og den finansielle sektor m.fl.? Så er du måske vores nye kollega til kontoret 3. part i Skattestyrelsen.

Komplekse opgaver med stor samfundsmæssig betydning
Kontoret 3. part er organisatorisk placeret i afdelingen Personprocesser under fagområdet Person i Skattestyrelsen. Kontoret har det strategiske ansvar for udviklingen på indberetnings- og afregningsområdet. Derudover er kontoret procesejer på områderne eKapital, eIndkomst, International Udveksling og Pension, som er opdelt i fire procesejerteams.

Fælles for alle i kontoret er bevidstheden om, at deres arbejde med at sikre korrekt indberetning og afregning er afgørende for skattesystemet og for at sikre danskernes tillid til skattesystemet.

Du vil blive en del af procesejerteamet på eKapitalområdet. Procesejerteamet har den koordinerende rolle for alle processerne på ekapitalområdet i Skattestyrelsen og arbejder i et konstant og nødvendigt samspil mellem system, jura og proces.

I hverdagen er de primære samarbejdspartnere de interne driftsenheder og jura, systemejerne i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og blandt eksterne kontakter kan fx nævnes den finansielle sektor. Du vil sammen med teamet få stor indflydelse på arbejdsgange samt selve udviklings- og implementeringsprocessen på hele eKapitalområdet.

Der vil være et bredt spænd af opgaver som varetages i teamet, fx:

  • at være indgang for de mere tekniske spørgsmål til processerne fra it, skatteadministration og finanssektoren etc.
  • at styrke relationen med Skattestyrelsens samarbejdspartnere på 3. partsområdet såvel internt som eksternt
  • at sikre, at det lovmæssige fundament er opdateret, herunder systemer, processer, vejledninger og blanketter samt bidrage til udvikling af processer og systemer også i forhold til implementering af ny lovgivning
  • bidrage til besvarelse af spørgsmål fra Skatteministeriet, Folketinget og Rigsrevisionen.


Derudover skal du være indstillet på, at det går hurtigt i hverdagen, prioriteringen af opgaver kan ændres på daglig basis, og at dine planer ind imellem må vige for en uforudsigelig arbejdsdag samt at to dage sjældent er ens.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx skatterevisor, jurist eller lignende, men du kan også have en anden relevant videregående uddannelse med fokus på tal, it og systemer gerne suppleret med nogle års erhvervserfaring. Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde.

Det vil naturligvis være en klar fordel, hvis du har kendskab til eKapitalområdet. Det, som imidlertid er afgørende, er, at du har indsigt i og forståelse for de områder, procesejere skal indgå i, således at du kan begå dig i samspillet mellem system/it, jura og proces, hvor du vil blive det koordinerende og fortolkende led mellem it- og systemspecialisterne, dine kolleger i procesejerteamet samt de øvrige fagspecialister som teamet samarbejder med.

For at lykkedes i stillingen, er det vigtigt, at du:

  • er struktureret og analytisk
  • får energi af fordybelse i og at afdække og afklare spørgsmål til processer og systemsammenhænge
  • kan lide at arbejde tæt sammen i et team med andre dedikerede medarbejdere


Derudover er det vigtigt, at du kan trives med at indgå i den fælles struktur i teamet, samt at dine samarbejds- og kommunikationsevner er noget ud over det sædvanlige.

Vi kan tilbyde dig
Et spændende job i kontoret 3. part sammen med 26 engagerede kolleger. Du vil blive udfordret på den gode måde og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave. Du vil opleve, at du bliver udviklet dagligt og kontinuerligt får ny viden inden for et komplekst fagområde.

Ansøgning og kontakt
Send senest 8. marts 2020 din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen”. Tiltrædelse efter aftale.

Vi indkalder til samtaler løbende. For kandidater, der går videre i processen skal der afsættes tid til personanalyse, logisk test og evt. faglig case samt en 2. samtale.

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kst. kontorchef Mads Nørgaard Fink på telefon 72 38 92 24 eller chefkonsulent Anette Engmose på telefon 72 37 03 85.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er indtil videre Copenhagen Towers 1, Hannemanns Allé 25, 2300 København S

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1