Proces- og forretningsudviklere til forskuds- og årsopgørelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Brænder du for skatteområdet, og har du mod på at bygge bro mellem de skattefaglige regler, drift og it? Vil du være med til at gøre en forskel for 5 mio. skatteydere og arbejde med en af Skatteforvaltningens største kerneopgaver – forskuds- og årsopgørelsen? Så er du måske en af vores nye kollegaer til Skattestyrelsen i København, der sikrer korrekt afregning af skatter for over 500 mia. kr.

Der skal ansættes nye kolleger til kontoret Forskuds- og årsopgørelsesprocesser. Vi arbejder med personbeskatning, som spænder bredt – lige fra korrekt beskatning af løn, renteindtægter, aktier og ejendom til beskatning af udenlandsk indkomst og personlig indkomst for selvstændigt erhvervsdrivende. Afhængig af kvalifikationer, kompetencer og faglig interesse vil du enten have mulighed for at arbejde i kontorets team Borgere, team Udland, team Erhverv, team Ejendom eller team Data og beregninger.

Som én af vores nye kollegaer skal du have lyst til at kaste dig ud i opgaver, hvor du får indsigt i mange fagligheder. Du motiveres af at være med til at løse fagligt spændende og komplekse problemstillinger. Du har pionerånd og synes, at det er sjovt at udvikle og implementere nye processer og arbejde på tværs af flere fagligheder inden for regler, it og driftsstyring. Samtidig skal vi have styr på de økonomiske rammer.

Dine primære opgaver vil være:

  • Skabe optimale forretningsprocesser, som sikrer høj datakvalitet, effektivitet og kundetilfredshed.
  • Kortlægge processer og udarbejde procesdokumentation, som løbende vedligeholdes.
  • Beskrive forretningens krav til it-systemer og fungere som bindeled mellem forretningen og it.
  • Deltage i test, der sikrer en fortsat korrekt beskatning efter nye systemintegrationer.
  • Deltage i interne og tværgående forretningsudviklingsprojekter.
  • Give bidrag til lovforberedende arbejde, så lovgivningen så vidt muligt kan administreres digitalt.
  • Implementere it-forbedringer samt lov- og revisionsbaserede aktiviteter.
  • Minister- og departementsbetjening.


Du er struktureret og har flair for samarbejde
Vi forestiller os, at du har en bred skattemæssig forretningsforståelse. Fagligt har du måske fået dine kvalifikationer og kompetencer gennem sagsbehandling, hvor du har arbejdet med fx personbeskatning eller tilsvarende. Din uddannelsesmæssige baggrund kan spænde bredt og være fx intern uddannelse i SKAT eller Skatteforvaltningen, anden relevant videregående uddannelse eller lignende. Du har en kundeorienteret tilgang til dit arbejde og bliver motiveret af at have indflydelse på processer og arbejdsmetoder.

Du har en analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver og en struktureret måde at løse dem på. Du får mange samarbejdspartnere, og du skal derfor kunne kommunikere klart og tydeligt i både skrift og tale samt forklare kompliceret materiale til andre, der måske ikke har samme faglige viden som dig. Det vil være helt fantastisk, hvis du samtidig kender til beskatningen for enten almindelige borgere, borgere med udlandsforhold, personligt drevne virksomheder eller ejendomsbeskatning.

Samtidig er du i stand til at tænke helhedsorienteret, har overblik og kan sætte dig ind i komplekse opgaver og sammenhænge. Du har let ved at arbejde i it-systemerne og har måske været superbruger. Frem for alt er du engageret, fleksibel og selvstændig – men også en ægte holdspiller, der får tingene til at glide med godt humør.

Dine fremtidige kollegaer
Du bliver en del af kontoret Forskuds- og årsopgørelsesprocesser, der består af 29 engagerede medarbejdere. Vi har som proces- og forretningsudviklere det overordnede ansvar for forskuds- og årsopgørelsen. Vi sikrer, at lovgivningen bliver implementeret korrekt, hvilket kræver en stor koordinering og kvalitetssikring. Vi prioriterer det gode samarbejde på tværs i hele Skatteforvaltningen og tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 8. marts 2020. 1. samtaler afholdes 11.-13. marts 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lotte Dige Toft på telefon 72 37 35 60 eller kontorchef Michael Medom Hansen på telefon 25 27 56 48.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde den 18.-20. marts 2020, skal gennemgå en personlighedsanalyse og en logisk test.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. ved Ørestad station.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1