Analytiske generalister med IT-forståelse søges til projekter i Skattestyrelsen - 2300

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Skattestyrelsen er i en stor og spændende forandringsproces, hvor der er sat mange initiativer i gang for at udvikle organisationen i en ny retning. I afdelingen Opkrævningsprojekter og -processer har vi ansvaret for en korrekt og effektiv opkrævning af borgere og virksomheders skatter og afgifter. Det er et område, hvor der netop er igangsat en række større udviklingsinitiativer og projekter, og hvor flere skal planlægges og iværksættes fremadrettet.

Vi har høje ambitioner for vores opgaveløsning, og derfor søger vi fagligt stærke og analytiske generalister til vores kontor.

Om afdelingen - Opkrævningsprojekter – Den overordnede styring af opkrævningsområdet

Kontoret Opkrævningsprojekter hører under Skattestyrelsens økonomiområde. Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, der arbejder med den overordnede styring af opkrævningsområdet. Det omfatter bl.a. det overordnede ansvar for de igangsatte udviklingsinitiativer, projektledelse og -deltagelse, udarbejdelse af analyser, ledelsesinformation til vores direktion samt samarbejde med Skatteforvaltningens øvrige styrelser, med Skatteministeriets departement og eksterne interessenter.

Du vil få et job i et spændende og fagligt miljø, hvor du får mulighed for at varetage opgaver af afgørende betydning for effektiviteten af fremtidens skatteforvaltning. Du vil desuden være en del af den centrale styring i en kompleks, politisk organisation, der er midt i en spændende og omfattende forandringsproces.

Dine arbejdsopgaver – Analyse, projektdeltagelse og forretningsudvikling på opkrævningsområdet

Som en af vores nye generalister vil du have mange forskelligartede opgaver, men fælles er at du kommer til at arbejde med analyser, projektdeltagelse samt forretningsudvikling. Det kan fx omfatte en styrkelse af forretningsprocesserne for vores komplekse IT-systemer eller analyse og udarbejdelse af løsningsforslag i forbindelse med ny IT-udvikling. Du behøver ikke være IT-specialist men skal kunne tænke analytisk og løsningsorienteret inden for rammerne af et større, komplekst IT-system. Vi forudsætter ikke, at du på forhånd har skattefaglig viden, så længe du har lyst til at kaste dig ud i det og opbygge viden og erfaring inden for dette fagområde.

Mere konkret kan dine opgaver bl.a. omhandle:

  • udarbejdelse af analyser og anbefalinger til processer
  • kortlægning, dokumentation og udvikling af processer
  • kravstiller og deltager i it-projekter
  • overvågning og håndtering af risici i processerne
  • udarbejdelse af beslutningsoplæg og notater til direktion og departement
  • efterfølgende implementering af godkendte beslutningsoplæg.


Om dig – Generalist med stærke analytiske evner og struktureret tilgang til opgaveløsningen

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse. Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har interesse for at sætte dig ind i nye IT-systemer
  • er proces-orienteret med blik for ressourcebehov og arbejdsgange
  • er god til at skabe overblik over komplicerede processer, sammenhænge og opgaver
  • har en systematisk og analytisk tilgang til data og opgaveløsning
  • er god til at formulere dig på skrift
  • kan samarbejde med mange forskellige fagpersoner
  • er udadvendt og formår at kommunikere konstruktivt i dit samarbejde med kollegaer, ledelse og øvrige interne/eksterne interessenter.


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 31. maj 2020. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ineke Petersen på telefon 72 38 85 28.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Vi forventer at bruge en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1