Analytiske procesejere til Skattestyrelsens opkrævningsområde - 2300

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Skattestyrelsen er i en stor og spændende forandringsproces, hvor der er sat mange initiativer i gang for at udvikle organisationen i en ny retning. I afdelingen Opkrævningsprocesser- og projekter har vi ansvaret for en korrekt og effektiv opkrævning af borgere og virksomheders skatter og afgifter. Det er et område, hvor der er igangsat en række større udviklingsinitiativer, og hvor flere skal planlægges og iværksættes fremadrettet.

Opkrævningsprocesser- og projekter – Den overordnede styring af opkrævningsområdet
Du vil blive en del af kontoret Opkrævningsprojekter under afdelingen Opkrævningsprocesser- og projekter, som har det overordnede ansvar for betalingsprocesserne af de 1.000 milliarder kr., som virksomheds- og personområdet indbetaler årligt. Vi drifter, analyserer, og forbedrer betalingsprocesserne samt udvikler forslag til manuelle og digitale forbedringer af processerne.

Kontoret Opkrævningsprojekter hører under Skattestyrelsens økonomiområde, der arbejder med den overordnede styring af opkrævningsområdet. Det omfatter bl.a. det overordnede ansvar for de igangsatte udviklingsinitiativer, projektledelse og -deltagelse, udarbejdelse af analyser, ledelsesinformation til vores direktion og andre interessenter, både inden og uden for Skatteministeriet.

Analyse, procesarbejde, driftshåndtering og styring
Som en af vores nye procesejere får du sammen med dine kollegaer ansvaret for at kortlægge eksisterende processer med henblik på effektivisering og kvalitetsforbedring samt anden forretningsmæssig drift af vores IT-system på personskatteområdet. Det gælder bl.a. procesoptimering inden for betalingsprocessen.

Som procesejer vil procesudvikling også være en del af dine opgaver. Du vil skulle finde konstruktive løsninger, herunder udarbejde forretningsmæssige kravspecifikationer til løbende udvikling og test. Du vil også skulle deltage i it-systemudviklingsprojekter og andre udviklingsprojekter.

Derudover vil du få ansvaret for:

  • risikoovervågning og -håndtering
  • optimal drift og effektiv afhjælpning af forstyrrelser og fejl
  • interessenthåndtering inden for Skatteforvaltningen, som fx systemejer, drifts- og udviklingsorganisationen
  • implementering af forbedringer samt lov- og revisionsbaserede initiativer
  • produktbeskrivelser ved udvikling af nye systemer eller systemrettelser


Om dig
Vi leder efter analytiske procesejere, der har erfaring indenfor procesarbejde i komplekse organisationer og er gode til at skabe overblik over komplicerede opgaver og sammenhænge. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du har erfaring med analyse, driftshåndtering, procesejerskab og styring.

Vi forestiller os, at du:

  • har en systematisk og analytisk tilgang til arbejdet med processer
  • har en struktureret tilgang til opgaveløsningen og er god til at koordinere og planlægge dine opgaver
  • kan bevare overblikket i en omskiftelig hverdag med et højt tempo
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • kan samarbejde med mange forskellige fagpersoner
  • formår at kommunikere positivt og konstruktivt i dit samarbejde med team, ledelse og øvrige interne/eksterne interessenter


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest den 18. juni 2020. Samtaler forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ineke Petersen på telefon 72388528.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Vi forventer at bruge en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Torsdag den 18. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1