Gør en forskel som GCP-inspektør i Lægemiddelstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være borgernes vagthund og sikre, at nye lægemidler godkendes på grundlag af velgennemførte lægemiddelforsøg? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega som Good Clinical Practice (GCP)-lægemiddelinspektør i Lægemiddelstyrelsens Sektion for Inspektion samt levere samfundsnyttigt arbejde i international topklasse.

Om Inspektionen
Inspektionen er en samlet sektion med faglige teams, der hører under Enhed for Kontrol & Forsyningssikkerhed i Lægemiddelstyrelsen. I sektionen er vi omkring 35 inspektører, som arbejder med inspektion inden for alle dele af lægemiddelområdet, lige fra fremstilling (GMP), laboratorier (GLP), lægemiddelforsøg (GCP), distribution (GDP), lægemiddelovervågning/pharmacovigilance (GVP) og apoteker. Udover lægemiddelområdet inspicerer vi også inden for medicinsk udstyr.</em

Din hverdag hos os
Som lægemiddelinspektør skal du planlægge, udføre og rapportere inspektioner i samarbejde med teamets øvrige GCP-inspektører samt EU-kolleger. Vi inspicerer alle typer af humane og veterinære kliniske lægemiddelforsøg, samt kliniske afprøvninger af medicinsk udstyr på f.eks. sygehuse, klinikker, sponsorer, kontraktorganisationer og GCP-enheder. Inspektionerne foregår både nationalt og internationalt på vegne af Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), og vi har altid fokus på forsøgspersonernes sikkerhed, rettigheder samt på de kliniske datas troværdighed.

Du vil primært arbejde sammen med andre, og blive en af inspektionsteamet. Da inspektionerne foregår i både ind- og udland, skal du påregne en del rejsedage og være indstillet på at være fleksibel i forhold til fordeling af arbejdstid.

Andre væsentlige opgaver for teamet er at medvirke til udarbejdelse af danske og europæiske guidelines, planlægning og gennemførelse af kliniske forsøg, samt at fortolke eksisterende lovgivning og vejledninger. Kommunikation af styrelsens fortolkninger såvel skriftligt som ved præsentationer på møder og konferencer, vil også være en del af dine kommende arbejdsopgaver.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi søger en god kollega med en akademisk naturvidenskabelig eller sundhedsfaglig baggrund, med følgende kompetencer og kvalifikationer:

  • mindst fem års erfaring med kliniske lægemiddelforsøg
  • gerne erfaring med klinisk og laboratoriemæssig håndtering af bioækvivalens-forsøg
  • gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk
  • gerne erfaring med monitorering/audits og arbejde med kvalitetsstandarder

Vi lægger desuden vægt på, at du som person:

  • kan samarbejde, er målrettet og tager det som en selvfølge at overholde tidsfrister
  • har pondus og kan stå fast over for autoriteter, når det er nødvendigt
  • bevarer overblikket i pressede situationer
  • er diplomatisk, har situationsfornemmelse og et godt humør
  • arbejder struktureret og vil bidrage til at udvikle og optimere vores arbejdsgange
  • har lyst til at være på farten, da der vil være rejseaktivitet i ind- og udland.

Vi tilbyder
Jobbet som GCP-inspektør i Lægemiddelstyrelsen er en unik mulighed for at gøre en forskel samt få indblik og præge rammerne for kliniske forsøg. Vi er ambitiøse og går gerne forrest også i det Europæiske og internationale samarbejde på området, så du vil få mulighed for at blive involveret i mange spændende og meningsfulde opgaver.

Lægemiddelstyrelsen arbejder systematisk med at udvikle sig som en fantastisk arbejdsplads. Det betyder, at du kan se frem til gode fysiske og tekniske rammer, afvekslende arbejdsopgaver, et uformelt miljø, gode kollegaer og muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stille spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Annette Byrholt Hansen på tlf. 4488 9272, teamleder for GCP-GVP inspektioner Line Michan på tlf. 4488 9535 eller lægemiddelinspektør Per Jansson på tlf: 2526 5279.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 17. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1