Ambitiøs AC-direktionssekretær til Bygningsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at arbejde helt tæt på topledelsen i en statslig styrelse? Interesserer du dig for ministerbetjening? Skriver du klart og hurtigt selv om stoffet er tungt? Og er du god til at styre processer? Så er du måske vores nye direktionssekretær. Som direktionssekretær er du en del af Direktionssekretariatet, der består af fire medarbejdere – to chefsekretærer og to akademiske direktionssekretærer – der løser opgaver i et meget tæt dagligt samarbejde. Vi søger en permanent erstatning for den ene direktionssekretær, der har fået en international udstationering.

Direktionssekretariatet varetager betjeningen af styrelsens direktør og to vicedirektører. Det indebærer ansvar for, at direktionen er velforberedte til møder og i øvrigt får det materiale, der gør dem i stand til at lede styrelsen. Direktionssekretariatet koordinerer desuden styrel-sens mål- og resultatplan, samt øvrig departements- og ministerbetjening i form af for eksempel besvarelse af folketingsspørgsmål, borgerhenvendelser, taler til ministeren m.v.

Direktionssekretariatet er en del af Ledelsessekretariatet, der bl.a. også har ansvaret for presse og kommunikation, forvaltningsjura, styrelsens mål- og resultatstyring og udviklingsopgaver målrettet styrelsens generelle udvikling. Du vil referere til kontorchefen for Ledelsessekretariatet, men vil i dagligdagen i vid udstrækning også arbejde direkte for direktionen.

Du får et indgående og unikt kendskab til styrelsens opgaver, strategi, udvikling og styring. Stillingen indebærer derfor mulighed for at udvikle kvalifikationer, der er bredt efterspurgte i staten, og giver et godt udgangspunkt for en eventuel senere ledelsesmæssig karriere.

Korte deadlines og en omskiftelig hverdag
For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du arbejder struktureret, selvstændigt og er god til at samarbejde på tværs af hele organisationen. Hverdagen er travl og omskiftelig, og der er brug for, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger. Du har en sikker dømmekraft i forhold til, hvilken proces, der skal til for at løse en konkret opgave eller bestilling. Du tør udfordre dine omgivelser for at sikre kvalitet i de produkter, du leverer. Du er god til at håndtere mange og forskellige opgaver samtidig – ofte med korte deadlines. Endelig løser du, sammen med direktionens chefsekretærer, løbende de mere praktiske opgaver, så direktionens hverdag kører så gnidningsfrit som muligt.

Du har en kandidatuddannelse som cand.scient.pol., cand.polit. eller lignende. Vi forestiller os, at du har et par års erfaring fra et departement, en styrelse eller lignende. Vi lægger derudover vægt på at du:

  • Er initiativrig, arbejdsom og har god dømmekraft
  • Kan skabe dig overblik over arbejdsprocesser og kan motivere medarbejdere med forskellige fagligheder til at levere gode bidrag til produkter til direktion og departe-ment
  • Har kompetencer ift. notatskrivning som et håndværk
  • Er loyal og respekterer fortrolighed i det tætte arbejde med direktionen
  • Har erfaring med, eller mod på, at rejse dig op og f.eks. facilitere en gennemgang på et ledelsesmøde
  • Er åben og udadvendt og trives i en organisation med en flad struktur
  • Har et godt humør og bidrager til vores gode sociale arbejdsmiljø

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er statens største ejendoms- og byggevirksomhed, og vi stiller lokaler til rådighed for ministerier og styrelser, politi og domstole, samt universiteter. Bygningsstyrelsen bygger, driver og vedligeholder således en væsentlig del af den samlede bygningsmasse i den statslige sektor. Vi løfter vores opgave gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Fra oktober 2019 leverer vi også serviceydelser som reception, kantine, rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontor-miljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation eller anden relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted er Carsten Niebuhrs Gade 43 i København.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kontorchef i Ledelsessekretariatet Henrik Stub på tlf.: 41701104 eller mail: [email protected] eller din kommende kollega direktionssekretær Mikkel Uldall Egebæk på tlf. 41701136. Du søger ved at gå ind på www.bygst.dk/job/ . Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest d. 30. september kl.12. Vi forventer at holde 1. samtaler d. 3. og 4. oktober, og 2. samtaler umiddelbart ugen efter med deltagelse af Bygningsstyrelsens direktør. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt dog med senest tiltrædelse d. 1. december 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Mandag den 30. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0