Vil du være med til at passe på børn og unges data?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at løfte it-sikkerheden for børn og unges data? Så er du måske vores kommende it-sikkerhedsmedarbejder i Styrelsen for It og Læring!

Bliv en del af Styrelsen for It og Læring

Du får din hverdag på Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering (KID) i Styrelsen for It og Læring (STIL). I KID er der et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og sparring er i højsædet. Vi er 14 kolleger på kontoret, med forskellige uddannelsesbaggrunde, som alle brænder for informationssikkerhed, databeskyttelse og digitalisering.

Vi arbejder for en velfungerende digital hverdag i undervisningssektoren og at børn, unge og voksne er trygge ved, at der bliver passet godt på deres data. Det kræver, at vi løbende højner sikkerheden på vores it-systemer, som hver dag anvendes af tusindvis af børn, unge og voksne. Desuden samarbejder vi tæt med uddannelsessektorerne, leverandører af administrative systemer og digitale læringsressourcer om it-sikkerheden.

Vi kan derfor tilbyde dig en unik mulighed for at arbejde med informationssikkerhed og it-sikkerhed i krydsfeltet mellem it-drift, udvikling af nye it-systemer, GDPR og rådgivning af undervisningssektoren – alt sammen med det formål at styrke sikkerheden omkring børn, unge og voksnes data.

Risikostyring og risikovurderinger

Som medarbejder i KID vil du spille en nøglerolle i spændingsfeltet mellem it-sikkerhed og GDPR, systemudvikling og it-drift. Sammen med dine kolleger i kontoret kommer du til at hjælpe hele organisationen med at sikre, at vi er forberedt på fremtidens trusler.

Dine hovedopgaver bliver, at:

  • Gennemføre risikovurderinger af Børne- og Undervisningsministeriets omfattende system-portefølje og løbende videreudvikle og tilpasse risikovurderingskonceptet i tæt samarbejde med de andre kolleger, som laver risikovurderinger
  • Afrapportere til ledelsen mhp. at understøtte den strategiske risikostyring, sikre fremdrift i den løbende risikominimering og kommunikere den overordnede sikkerhedsindsats
  • Vejlede og sparre med it-systemansvarlige og kolleger i resten af koncernen
  • Løse dag-til-dag opgaver i en omskiftelig hverdag, hvor vi skal kunne reagere på nye trusler og udarbejde politiske sager
  • Implementere tværgående projekter vedr. informations- og it-sikkerhed og deltage i vores arbejde med compliance.


Processtærk profil med gode kommunikationsevner og evnen til at suge viden til dig

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med risikovurderinger og risikostyring, men det er ikke et krav. Så længe du har lyst til og ambition om at tilegne dig viden om it-sikkerhed og trusler, så du med tiden kan blive ekspert på området. Samtidig skal du have lyst til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper og evne selv at tage initiativ, når du får øje på opgaver og udfordringer, der skal løses.

Vi forventer følgende af dig:

  • Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring
  • Du skal have interesse for informations– og it-sikkerhed
    Du er nysgerrig af natur, er dygtig til at tilegne dig ny viden og har modet til at bringe den i anvendelse
  • Du har stærke proces- og kommunikationsfærdigheder og evner at etablere, drive og
  • afslutte tværgående sikkerhedsindsatser
  • Du kan arbejde selvstændigt men trives med at skabe resultater i tæt samarbejde med dine kolleger og inddragelse af andre fagligheder
  • Du motiveres af at skabe forandringer i tæt dialog med kolleger og samarbejdspartnere. Du får energi af at få ting til at virke i virkeligheden.


Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab

Som medarbejder i KID får du et stort ansvar samtidig med, at du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt. Vi skelner ikke mellem, om man har kort eller lang erfaring – men om man har lysten og modet til at lære og blive klogere og være med til at flytte noget i det daglige.

Vi arbejder dialogbaseret i vores udviklings- og implementeringsaktiviteter, da forståelse, viden og løbende sparring er forudsætningen for, at vi fortsat kan øge sikkerheden. Samtidig sætter vi en ære i at have og udvikle en tydelig faglighed fx inden for risikovurdering, risikostyring mv. Og vi får gerne jord under neglene, når vi skal implementere noget i praksis.

Om os

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Konkret vil dit arbejdssted være Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021.

Lyder det som noget for dig?

Så send os elektronisk din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (karakter-/eksamensbevis) og (eventuelt) tidligere beskæftigelse inden ansøgningsfristen mandag den 17. maj 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 20 og 22.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Rokkjær på telefon 22 73 79 09 eller per mail [email protected].

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Mandag den 17. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0