AC-Fuldmægtig i Fiskeristyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du nyuddannet jurist eller en dygtig sagsbehandler med skarpe forvaltningsmæssige kompetencer? Kan du navigere sikkert i komplicerede regelsæt i tæt samarbejde med forskellige fagligheder? Motiveres du af at arbejde med konkret sagsbehandling og har du gode formidlingsevner? Så har vi en ledig stilling som AC-fuldmægtig i Fiskeristyrelsens Regionale Kontrol Vest. Stillingen som AC-fuldmægtig er placeret på kontoret i Frederikshavn.

Om Regional Kontrol Vest

Regional Kontrol Vest består af Fiskerikontrolskibet Vestkysten og af Fiskeriinspektorat Vest. I Fiskeriinspektorat Vest er der tre afdelinger, som er beliggende i Frederikshavn, Nykøbing Mors og Nymindegab. Desuden er der lokalkontorer i Skagen, Hirtshals, Hanstholm, Thyborøn og Hvide Sande.

Regional Kontrol Vest varetager kontrol, monitering og håndhævelse af fiskeriregler til lands og til søs vedrørende både det erhvervsmæssige og det rekreative fiskeri i salt- og ferskvand, herunder også kontrol af markedsordninger, sporbarhed og hygiejne med fisk, fiskevarer og fiskefartøjer.

I den regionale kontrol træffes der beslutninger om overtrædelser af tilladelsesvilkår, administrative afgørelser, fremsendelse af påtaleanmodninger til politiet, indstilling om tildeling af point i relation til overtrædelser mv. Stillingens primære arbejdsområde vil have fokus på konkret sagsbehandling i forbindelse med sanktionering af konstaterede overtrædelser.

Dine kompetencer kommer i spil i en dynamisk og alsidig hverdag

For stillingen gælder det, at du vil få en alsidig hverdag, hvor din dag vil være præget af faglig sparring eller sagsbehandling. En del af opgaveporteføljen vil omfatte afklaringer af opgaver i forhold til national og EU lovgivning. Du vil i dit arbejde som fuldmægtig komme til at arbejde sammen med nogle dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger med forskellige fagligheder. Der er fokus på at løfte i flok og omgangstonen er uhøjtidelig.

Vi forestiller os, at du

  • har en relevant videregående uddannelse, eksempelvis cand.jur. eller lignende
  • har solid erfaring med sagsbehandling, som kræver forståelse af både nationale og EU regelsæt
  • har stærke forvaltningsmæssige kompetencer og erfaring med offentlig administration, fx fra departement, styrelse eller anden offentlig myndighed som fx en kommune eller region
  • besidder stærke analytiske kompetencer og kan håndtere komplekse problemstillinger og forvandle dem til klare og enkle løsninger
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • har en god forståelse for politiske og organisatoriske problemstillinger
  • har gode samarbejds- og netværkskompetencer
  • arbejder selvstændigt, struktureret og sikrer fremdrift i opgaverne
  • trives i et job med stor variation i opgaverne fra dag til dag og mange deadlines
  • er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel på arbejdspladsen

Løn – og ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2022.

Ansættelse vil ske som AC-Fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Regional Kontrol Vest, Sandholm 10, 9900 Frederikshavn.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest søndag den 21. november 2021. Det forventes at der afholdes samtaler i uge 47.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til kontakte kontorchef Henrik Bandholm på tlf. 72 18 59 91 eller regionsjurist Oline Bach på tlf. 72 18 56 58.

Du kan læse mere om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.

Ministereit for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 270 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol med to regioner, der består af to inspektorater, et fiskerimonitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienterne gennem overvågning af lægemiddelsikkerhed? Og har du lyst til at arbejde i en sektion, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i højsæde..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Interesserer du dig for it-udvikling inden for sundhedsområdet og kan du være det tekniske anker, der sikrer fremdrift og udvikling i digitaliseringen af graviditetsforløb? Så er du måske vores nye..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne være med til at drive udviklingen af en digital løsning til graviditetsforløb? Er du struktureret, god til at samarbejde og skriver i et klart sprog? Så er du måske vores nye fuldmægti..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0