Praktikant(er) til Staben på Sjællands Universitetshospital i Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Køge

Vil du forandre sundhedsvæsenet sammen med os?

Sjællands Universitetshospital søger universitetspraktikanter, der har lyst til at blive en del af noget større, der betyder noget og gør en forskel for mange.

Staben er en del af landets yngste universitetshospital og vi er i rivende udvikling. Vi tilbyder praktikantstillinger, som er placeret i fire forskellige enheder:

  • Enheden for Forskningsprojekter og Klinisk Optimering beskæftiger sig med danske og internationale forskningsprojekter, og i denne enhed kan en praktikant se frem til at arbejde med kommunikation, forskningsformidling, events og meget mere i både dansk og international kontekst
  • I Enheden for Kvalitet og Målstyring kan en kommende praktikant blandt andet arbejde med analyser af kvalitetsdata, udarbejdelse af notater samt indsamling af information i forbindelse med forbedringsarbejde på hospitalet
  • I Enheden for HR og Uddannelse vil en praktikant kunne prøve kræfter med indsatser indenfor rekruttering, onboarding og fastholdelse af medarbejdere på Sjællands Universitetshospital
  • I Enheden for Strategi og Plan kan en praktikant arbejde med forandringsledelse, flytteprocesser og ændring af arbejdsgange og –kultur. En anden mulighed for en praktikant i Strategi og Plan er at arbejde med Sjællands Universitetshospitals kommunikation. Det er både ekstern og intern kommunikation på en bred vifte af kanaler

Som praktikant hos Staben kommer du til at indgå i tæt samarbejde med mange dygtige mennesker, der ønsker at sikre den bedste behandling og kvalitet for patienterne. Du kommer helt tæt på opgaverne og er med til at sætte borgeren først.

I din ansøgning bedes du specificere, hvilke(n) enhed(er) du ønsker praktikplads i.

Læs mere om de forskellige enheder og praktikpladser i det følgende.

Jobbet og arbejdsopgaverne

Enheden for Kvalitet & Målstyring

Enheden for Kvalitet og Målstyring arbejder med datadrevet kvalitetsudvikling i tæt samarbejde med alle sygehusets afdelinger. Vi håndterer en lang række drifts- og udviklingsopgaver inden for kvalitet og patientsikkerhed samt analyse og monitorering. Enheden assisterer med opgaver som f.eks. udarbejdelse af månedlig databaseret ledelsesinformation, sagsfremstilling til sygehusledelsen, samt hospitalets kvalitetsprojekter med indsatser inden for de nationale kvalitetsmål, kræftpakker mm.

VI SØGER en praktikant med en sundhedsfaglig eller samfundsvidenskabelig baggrund (der eksempelvis er i gang med en kandidat i folkesundhedsvidenskab, statskundskab eller en uddannelse med fokus på forandringsledelse), der har interesse for dataanalyse, formidling af data og brug af data til kvalitetsforbedring. Derudover har du stor interesse kvalitetsforbedring og forandringsprocesser i sundhedsvæsenet. Din primære opgave bliver at hjælpe og understøtte enhedens medarbejdere. Du skal understøtte forbedringsarbejdet gennem indsamling af informationer, analysere kvalitetsdata samt udarbejde notater. Opgaverne vil ligge inden for hospitalets indsatsområder, herunder Det Nationale Kvalitetsprogram og De Nationale Kvalitetsmål. Der vil være en blanding af rutineopgaver og mere komplekse analyseopgaver og sagsbehandlingsopgaver. Alt efter dine kvalifikationer og ønsker til praktikopholdet kan indholdet naturligvis tilpasses.

Enheden for Forskningsprojekter og Klinisk Optimering (Kommunikationsstilling)

Enheden for Forskningsprojekter og Klinisk Optimering beskæftiger sig med forskningsprojekter på Sjællands Universitetshospital. Enheden står for hele processen i projekterne, fra idéudvikling i samarbejde med klinikere, fondsansøgninger, projektledelse af forskningsaktiviteter, kommunikation, økonomi og kvalitative analyser. Forskningsprojekterne er både danske og internationale, og i vores nuværende internationale projekter har vi primært tyske projektpartnere.

VI SØGER en praktikant, som vil prøve kræfter med forskningsformidling, både på egne kanaler og gennem pressen. Du får som praktikant mulighed for at have kontakt med mange af enhedens samarbejdspartnere, så gode samarbejdsevner og sprogkundskaber er en fordel. Der er mulighed for at arbejde med formidling på forskellige kanaler, såsom hjemmeside og sociale medier, og for at organisere events, såsom deltagelse på Folkemødet, Fehmarnbelt Days og meget andet. Ingen bestemt studieretning er påkrævet, men du skal brænde for kommunikation og være påbegyndt din kandidat.

Enheden for HR og Uddannelse
Enheden for HR og Uddannelse yder rådgivning og sparring til sygehusledelsen og til vores ledere i afdelingerne vedrørende personalespørgsmål, fortolkning og udmøntning af overenskomster samt arbejdstilrettelæggelse. HR og Uddannelse har det overordnede ansvar for uddannelse af fx sygeplejestuderende, ledelsesudvikling af hospitalets ledere i regi af hospitalets LedelsesAkademi, rekrutterings- og fastholdelsesinitiativer samt arbejdsmiljø.

VI SØGER en praktikant med en samfundsvidenskabelig baggrund (eksempelvis kandidat i virksomhedsledelse, Cand.merc. HRM eller Cand.merc. SOL), der har interesse for ledelses- og organisationsudvikling. Du vil komme til at arbejde med indsatser indenfor hospitalets rekrutterings- og fastholdelsesdagsorden, herunder særligt udvikling af nyt onboarding-program og koncept for karriereveje og karrieresamtaler samt planlægning og afholdelse af event KarriereForum. Du vil også stifte bekendtskab med en større del af HR-paletten gennem øvrige HR-relaterede opgaver.

Enheden for Strategi og Plan (+ Kommunikation)
Enheden for Strategi og Plan arbejder med strategiudvikling, planlægning og koordinering på Sjællands Universitetshospital i tæt samarbejde de øvrige enheder i Staben og alle sygehusets afdelinger. Derudover får enheden den centrale rolle i koordineringen og programledelsen af forandringsprocesserne i forbindelse med ibrugtagning af det nye hospital i Køge. Enheden står også for hospitalets samlede kommunikation.

VI SØGER en praktikant med en samfundsvidenskabelig baggrund (eksempelvis folkesundhedsvidenskab, statskundskab eller lignende), der har interesse for planlægning, forandringsprocesser og forandringsledelse. I programsekretariatet bag ’Fremtidens SUH’ vil du komme til at arbejde med de organisatoriske, kulturelle og administrative forberedelser forud for indflytningen i det nye hospital, som bygges i øjeblikket. Første indflytning skal ske i februar 2022, og du vil få mulighed for at bidrage til vidt forskellige opgaver som fx placering og dimensionering af afdelinger, udvikling af nye tværgående arbejdsgange, planlægning af uddannelse og oplæring af medarbejdere, flytteplanlægning, pilotimplementering af nye arbejdsgange og teknologier og meget mere. Du vil blive en fast del af vores sekretariat på 6 personer og vil få et nært samarbejde med nøglepersoner fra de kliniske afdelinger. Den rette person kan få mulighed for at spille en central rolle i selvstændige projekter.

VI SØGER også en praktikant, der læser kommunikation eller journalistik, og som har lyst til at arbejde med en bred vifte af kanaler og medier på Sjællands største hospital, hvor patienter, personalet og borgerne er vores målgrupper. Vi står for både ekstern og intern kommunikation, vi skriver artikler, tager fotos og bruger gerne video, når det giver mening. Vi bruger nyhedsbreve, sociale medier, intranet, pressemeddelelser, kampagner, events til at kommunikere med medarbejderne og komme ud med vores budskaber og gode historier eksternt. Har du lyst til at prøve kræfter med alle kommunikationsdiscipliner i en spændende og varieret hverdag, så hører vi gerne fra dig.

Ansættelsesforhold

Der er tale om en ulønnet praktikstilling i et semester på 37 timer pr. uge, hvor du vil være under vejledning af en af vores special- eller chefkonsulenter.

Stillingen ønskes besat 01.02.2021 eller efter aftale, med ophør efter nærmere aftale.

Du vil komme til at referere til chefen for enheden, stillingen bliver placeret i.

Arbejdsstedet er Sjællands Universitetshospital, Køge. Der er S-tog til Ølby Station, hvorfra der er få minutters gang til døren.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 45 og 46.

Kontaktperson(er):

Navn: Søren Tvilsted
Stilling: Programleder ved Forskningsprojekter og Klinisk Optimering
Tlf.: 2151 9069
Email: [email protected]

Navn: Mikala Josefine Krøll
Stilling: Chef for Kvalitet og Målstyring
Tlf.: 9357 7467
Email: [email protected]

Navn: Lisbet Skou Rasmussen
Stilling: Chef for HR og Uddannelse
Tlf.: 2167 7706
Email: [email protected]

Navn: Jesper Myrup
Stilling: Chef for Strategi og Plan
Tlf.: 6171 3504
Email: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Køge
  • Torsdag den 22. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Køge over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0