Sagsbehandlere til pensionsområdet til Skattestyrelsen i Fredericia - 5500

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Har du interesse i og teoretisk viden inden for skat og pension samt interesse for skatte- og afgiftsområdet? Trives du med arbejde, som kan indeholde komplekse problemstillinger? Har du eventuel indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber? Så er her muligheden for at blive en del af et fagligt dygtigt team.

Vores opgaver
Som sagsbehandler på området vil du arbejde målrettet med at løse opgaver på pensionsbeskatningsområdet. Vi har ansvaret for store dele af processerne på pensionsbeskatningsområdet, og vi bidrager bl.a. med:

  • Telefonisk vejledning vedrørende pensionsbeskatningsloven
  • Skriftlig vejledning og udtalelser vedrørende pensionsbeskatningsloven
  • Vejledning af penge- og pensionsinstitutterne om afregning af pensionsafgift
  • Godkendelse af udenlandske pensionsordninger og pensionsudbydere efter pensionsbeskatningsloven
  • Sagsbehandling og genoptagelse af skriftlige henvendelser jf. pensionsbeskatningsloven
  • Sagsbehandling og vurdering af beskatningsgrundlaget, udbetalinger og løbende afkast på udenlandske pensionsordninger (Erklæring L)
  • Sagsbehandling på person- og institutniveau vedr. pensionsafgift
  • Sagsbehandling af den formelle og materielle udbetalingskontrol af pensionsafkastskat og pensionsafgift
  • Kontrol af penge- og pensionsinstitutterne vedr. afregning af pensionsafkastskat og pensionsafgift.


Din baggrund
Vi forestiller os, at du har, eller er ved at afslutte, en relevant uddannelse som fx Diplom i SKAT, skatterevisor, cand.jur., cand.merc.jur., HD-R, finansøkonom eller lignende. Du kan også have opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Vi lægger vægt på, at du har praktisk erfaring med sagsbehandling af afgørelser fra fx offentlig myndighed eller relevant erfaring fra dit arbejde i pensions-/pengeinstitutter.

Vi forventer ikke, at du allerede er specialist på området, hvorfor vi vil sørge for den nødvendige oplæring. Til gengæld forventer vi, at du har interesse for it og flair for at tilegne dig viden om nye systemer, samt at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

En del af vores opgaver løses i teams. Derfor bliver du en del af et fagligt stærkt team, som kan give dig yderligere faglig ballast samt sparring på opgaverne.

Du har en konstruktiv tilgang til problemstillinger og arbejder løsningsorienteret. Du skal sammen med dit team kunne levere de bedst mulige resultater. Det er afgørende, at du har gode kommunikationsevner, da kundekontakt er vores hverdag. Du skal kunne udtrykke dig klart og præcist i både skrift og tale, da du ofte skal formidle komplicerede informationer på en forståelig måde til bl.a. pensionsinstitutterne.

Hvis kontrol af penge- og pensionsinstitutterne bliver din primære opgave, så vil en del af kontrollen typisk foregå i institutterne og strækker sig ofte over en længere periode, hvorfor du kan forvente, at du får ca. 20 rejsedage af 2-3 dages varighed med overnatning om året.

Din nye enhed
Din nye enhed bliver Persondata 10 - Pensionsbeskatning, som er placeret i afdelingen Persondata i Skattestyrelsen. Persondatas hovedopgaver er at understøtte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer inden for eIndkomst, eKapital og pension (PAL/PAF).

Enheden består på nuværende tidspunkt af 19 medarbejdere, og vi har et samarbejde og fagligt fællesskab med Persondata 11 - Pensionsbeskatning i Middelfart.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende og travl arbejdsplads. Vi er fagligt stolte – og det med god grund. Vi løser vores opgaver med høj kvalitet og er dermed en vigtig brik i skatteforvaltningens primære opgaver, som er finansieringen af det danske velfærdssamfund. Vi har travlt, men også tid til faglig fordybelse. Du vil altid være omgivet af gode kolleger, og der benyttes en uhøjtidelig omgangstone.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job, hvor ikke to dage er ens
  • Spændende faglige udfordringer
  • Selvstændig arbejdstilrettelæggelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Gode kollegaer
  • Fleksible arbejdstider


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest
den 14. juni 2020 via linket ”Søg stillingen”. 1. samtaler forventes afholdt løbende. Samtalerne må forventes at skulle foregå via Skype, Teams eller lignende. En evt. 2. samtale vil finde sted i uge 24 eller 25.

Der kan i forbindelse med rekrutteringsforløbet blive anvendt personligheds- og logikanalyse.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lena Aagaard på telefon 72 37 43 10.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Tiltrædelse pr. 15. august 2020.

Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Etablering af skattecenter Fredericia er en del af den politiske aftale om en ny kontrolreform, som blev vedtaget i maj 2020. Det nye Skattecenter Fredericia, Vendersgade 74, 7000 Fredericia, vil blive taget løbende i brug i løbet af efteråret, hvorfor dit arbejdssted midlertidig vil være Skattecenter Middelfart, Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med din ansættelse.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Middelfart
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0