Sagsbehandler til kontrol af energi- og miljøafgifter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Motiveres du af at fordybe dig i komplekse sager og selvstændigt træffe afgørelser? Har du kompetencer inden for kontrol/revision og trives du i et dynamisk miljø, hvor dagene varierer mellem arbejde på kontoret og kontrolbesøg i virksomheder? Så er du måske vores nye kollega i Afgifter 7.

Alsidige opgaver og teamwork med dygtige kollegaer

Som sagsbehandler i Afgifter 7 vil du komme til at arbejde med nogle af de mest komplekse og spændende afgifter; energi- og miljøafgifterne. Du vil blive del af et team som arbejder med kontrol, revision og vejledning i forhold til virksomheders afregning af afgifter. En opgave som løses i tæt samarbejde med virksomheder og deres rådgivere, og består af udgående kontroller i virksomhederne såvel som sagsbehandling på kontoret.

Du vil i høj grad arbejde selvstændigt, og træffe afgørelser i forskellige typer af sager, som alle varierer i forhold til forløb, varighed, kompleksitet og virksomhedstyper. Vi kontrollerer og træffer afgørelser i den lille enkeltmandsvirksomhed såvel som de største selskaber i Danmark. Du vil løbende have mulighed for sparring fra dine fagligt stærke kollegaer og Afgifters tilknyttede ingeniører.

Din dagligdag vil være præget af en uhøjtidelig omgangstone og frihed under ansvar, med til tider korte deadlines.

Trivsel og udvikling i Afgifter

Som medarbejder i Afgifter, vil du blive del af en afdeling der sætter stort fokus på trivsel, samarbejde og faglighed. Vi tilbyder blandt andet vores medarbejdere en høj grad af fleksibilitet, med meget medansvar i forhold til planlægning og løsning af opgaverne.

Da arbejdet i Afgifter er organiseret i projekter, som arbejder forskelligt med de mange forskellige typer af Afgifter, vil du over tid få mulighed for at indgå i andre projekter og arbejde med nye afgiftsområder og virksomhedstyper.

I Afgifter har vi desuden snitflader ud mod mange andre afdelinger i Skatteforvaltningen, mens vi har samarbejder med eksterne brancher og andre styrelser. Du vil derfor få mulighed for at opbygge et solidt netværk i forbindelse med dit arbejde i afdelingen.

Høj faglighed inden for dit område

Stillingen som sagsbehandler i Afgifter forudsætter, at du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.merc.aud., Skatteforvaltningens fuldmægtig uddannelse eller har tilegnet dig tilsvarende faglig og teoretisk viden, som gør dig i stand til at udføre opgaverne på et højt niveau.

Afgiftslovgivningen er kompleks, og knyttet op på EU-lovgivningen. Det er derfor centralt, at du kan kommunikere dine konklusioner på en enkel og letforståelig måde. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med kontrol og sagsbehandling inden for afgifts- eller momsområdet. Et godt kendskab til skatte- og momsret, herunder EU-ret er en fordel. Kendskab til sagsbehandlingsreglerne og forvaltningsretten vil være et yderligere plus.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har en positiv indstilling, samt at:

  • Du træffer fagligt funderede beslutninger på et gennemarbejdet grundlag
  • Du arbejder struktureret med dine opgaver
  • Du kan bevare overblikket i sager med langt forløb
  • Du tænker helhedsorienteret og kan arbejde selvstændigt
  • Du trives i et miljø, hvor gode samarbejdsevner og vidensdeling vægtes højt
  • Du har en professionel adfærd i mødet med virksomheder og deres rådgivere
  • Du har lyst til at fordybe dig i afgiftsområdet og bidrage til opfyldelse af projektmålene


Din nye enhed

Du vil blive en del af enheden Afgifter 7 i Middelfart, som udflyttes til Fredericia i foråret 2021. Her vil du blive del af et stærkt fagligt team af 21 gode kollegaer, som arbejder med kontrol og træffer afgørelser inden for varebaserede punktafgifter og energi- og miljøafgifter.

Afgifter består af 6 enheder og ca. 120 medarbejdere, fordelt i hele landet, med fokus på kontrol, vejledning mv. inden for illegal indførsel af afgiftspligtige varer, varebaserede punktafgifter samt energi- og miljøafgifter.

Afgifter er en afdeling i Skattestyrelsens fagområde Erhverv. I Erhverv arbejder vi målrettet for at sikre, at virksomhederne betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Ansøgning og Kontakt

Vi ser frem til senest den 28. juni at modtage din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket “søg stillingen”.

Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Hjørdis Klattrup på tlf. 72387339, chefkonsulent Erik Hansen på tlf. 72381248 eller fuldmægtig Dorte lykke på tlf. 723471646, hvis du har spørgsmål til stillingerne. Samtaler vil finde sted hurtigst muligt efter fristens udløb.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. september 2020.

Der kan indgå analyse og logiktest i forbindelse med 2 samtale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Dit arbejdssted bliver Skattestyrelsen, Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart, og med flytning til Vendersgade 74, 7000 Fredericia

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med din ansættelse.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Middelfart
  • Søndag den 28. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0