Vi søger en ny AC-medarbejder til studievejledning og praktikkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Næstved

På Zealand ligger studievejledning og praktikkoordinering i to forskellige teams, som dækker Zealands fem afdelinger i regionen. Antallet af studerende i Næstved vokser, og vi søger derfor en ny medarbejder, der skal arbejde med både studievejledning og praktikkoordinering til vores afdeling i Næstved.

I studievejledningen ligger hovedfokus på gennemførsel og fastholdelse. Vores mål er at styrke de studerendes trivsel og at understøtte dem, så de selvstændigt kan håndtere de udfordringer, de måtte møde i deres studietid.

Alle studerende på Zealand skal i praktik som et led i deres uddannelse. Praktikkoordinatorerne har fokus på at hjælpe de studerende til at få gode praktikpladsaftaler, der giver dem et højt læringsudbytte og gør dem klar til arbejdsmarkedet efter endt uddannelse.

Vi søger
En engageret, udadvendt og struktureret studievejleder og praktikkoordinator, der får energi af at vejlede mange forskellige slags studerende, og som har lyst til at arbejde med både trivsel, fastholdelse og praktik.

Du skal have lyst til at varetage begge opgaver og til at indgå i to dynamiske teams, hvor du kan være med til at præge udviklingen. Du vil være tilknyttet vores afdeling i Næstved, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med studievejleder Sidse og praktikkoordinator Mette.

Dine opgaver

Studievejledning: Som studievejleder vil du skulle varetage en række opgaver, der kan understøtte de studerendes trivsel og motivation. Du vil komme til at bruge en stor del af din tid på individuel vejledning via telefon, e-mail og face-to-face samtaler, både fysisk og online. Vi lægger stor vægt på åbenhed og imødekommenhed, så studievejledningen er et trygt sted, hvor vores studerende naturligt søger information og vejledning.

Vejledning og ansøgninger om SpecialPædagogisk Støtte (SPS) ligger også i studievejledningen. Derudover vil du blive involveret i at udvikle og afholde oplæg/workshops for grupper af studerende og andre fastholdelsesindsatser, information på hjemmeside og intranet, nye digitale løsninger m.v.

Praktik: Som praktikkoordinator skal du informere og vejlede de studerende om praktik, CV, jobsamtaler o. lign. Du skal også varetage en række administrative opgaver, der er med til at sikre, at praktikforløbene har den kvalitet, vi ønsker. Det kan være opdatering af virksomhedslister samt praktikguides og -præsentationer, godkendelse af praktikaftaler, opfølgning på besøgsrapporter m.v.

Praktikkoordinatorerne står også for at planlægge og afholde ”Karrieredage” på afdelingen i Næstved. Det indebærer bl.a. praktiske opgaver, markedsføring af arrangementet og koordinering med virksomheder og undervisere.

Vi tilbyder

Zealand tilbyder en spændende stilling i en dynamisk organisation. I begge teams lægger vi vægt på nysgerrighed, refleksion og åben dialog om, hvordan vi i fællesskab bedst muligt kan løfte vores opgaver.

Du vil få et tæt samarbejde med en bred vifte af kolleger – studieledere, undervisere og studiesekretærer – og stor kontakt til både danske og internationale studerende.

Vi forventer, at du

  • har erfaring med studievejledning på videregående uddannelser
  • har lyst til at afprøve nye metoder og kommunikationsformer
  • har mod på opsøgende virksomhedskontakt, bl.a. for at åbne døre for flere praktikpladser til vores studerende
  • kan samarbejde med undervisere, studieadministration og ledelse
  • har sans for administrativt arbejde, it-systemer og sagsbehandling
  • er udadvendt og imødekommende og har et godt humør og et positivt livssyn
  • har gode kommunikative evner, skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk
  • er en engageret holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt og struktureret – også når der er mange ”bolde i luften”

Vi forudsætter, at du har en akademisk uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har gennemført hele eller dele af en vejlederuddannelse. Alternativt skal du være klar til at gennemføre hele eller dele af diplomuddannelsen i vejledning inden for de første 3-5 år af din ansættelse.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring med SPS-systemet.

Praktiske oplysninger
Arbejdsstedet er Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, Femøvej 3, i Næstved. Stillingen er fuld tid, svarende til 37 timer pr. uge.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet og en række AC-organisationer for akademikere i staten (AC-overenskomsten).

Send din ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation senest d 8. december 2021 via linket nedenfor.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. februar 2022.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

  • teamleder for studievejledningen, Inge Kjær på telefon 5076 2805 eller mail [email protected]
  • praktikkoordinator Mette Day på telefon 5076 2726 eller mail [email protected]
  • akademichef i Næstved, Mikkel Steenberg på telefon 5076 2802 eller mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand er i 6 byer i Region Sjælland. Læs mere på Zealand.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Næstved

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0