Akademisk medarbejder til klima og samskabelse i By og Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at skabe synlige resultater på klima- og energiområdet, og kan du skabe involverende processer med mange forskellige parter?

Vi søger en akademisk medarbejder med stor interesse og gode kompetencer inden for klima- og energiområdet samt involvering, processer og facilitering.

Byrådet har med visionen ”Læring og Livskraft” en målsætning om, at vi skaber forandringer i aktive fællesskaber med borgere, virksomheder, lokalråd og foreninger. Vi vil skabe løsninger og handlemuligheder sammen og understøtte de gode initiativer for bæredygtighed og klima.

Hillerød Kommune har i 2020 vedtaget en klimastrategi – ’Sammen om Klimaet’, hvor visionen er, at Hillerød Kommune skal skabe en grøn og klimavenlig omstilling sammen med borgerne, virksomhederne og andre interessenter – her får du en central rolle. Ligesom du får en stor og vigtig rolle i at styrke borgerinvolveringen på tværs af afdelingen By og Miljø.

Dine opgaver


  • Du vil skal være med til at løfte implementeringen af klimastrategien, som vil kræve en indsats i hele kommunen. Her vil du sammen med vores klimakoordinator blive teamet bag den rejse, som vi sammen skal ud på, og hvor du skal være med til at stå i spidsen for at skabe konkrete resultater sammen med virksomheder og borgere.
  • Du skal være med til at løfte By og Miljøs niveau for borgerinvolvering, hvor du er personen som andre projektledere og kolleger kan sparre med. Du videndeler og rådgiver kolleger, så vi fortsat kan styrke afdelingens niveau for borgerinvolvering.
  • Du vil sammen med klimakoordinatoren skulle sparre, prioritere og sikre fremdrift på opgaverne på klimaområdet og grøn omstilling, som vil spænde bredt og med en meget bred samarbejdsflade. Ligesom du vil skulle være tovholder på egne projekter.
  • Vi skal blandt andet i 2021 have lavet en strategisk varmeplan, og en ny klimahandleplan. Her vil du skulle indgå i løsningen af disse opgaver.
  • Vi har ambitionen om i 2021 at blive en del af projektet ’DK2020 – for hele Danmark’, hvor du sammen med klimakoordinatoren vil skulle deltage i det projekt.
  • Du skal udforme kommunikation og formidle de gode historier til mange forskellige målgrupper.
  • Du skal medvirke til at skabe konkrete energibesparelser og rådgive herom til borgere og virksomheder.

Vi forventer, at du


  • har en akademisk uddannelse med relevante kompetencer
  • har kendskab til og interesse for både grøn omstilling, klima og samskabelse
  • har teoretisk og praktisk erfaring med lignende opgaver
  • har lyst og evner til, at opsøge og opbygge relationer til partnere som borgere, virksomheder, foreninger og lokalråd samt kolleger
  • har stærke kompetencer i at kommunikere og facilitere processer
  • har erfaring med adfærdsdesign og diverse metoder til involvering af forskellige målgrupper
  • kan gennemføre borgermøder, der gør en forskel
  • har stor interesse og kendskab til klima- og energiområdet og brænder for den grønne omstilling
  • har kendskab til projektledelse og erfaring med projektarbejde, og at du som person er åben og imødekommende
  • kan arbejde selvstændigt og styre din egen opgaveløsning
  • taler, læser og skriver dansk
  • kan styre processer sikkert igennem fra idé til handling, i dialog med kolleger og interessenter.

Derfor skal du vælge os


Du kommer til at arbejde i en kommune i rivende byudvikling. By og Miljø er en afdeling i vækst, med stor politisk interesse og med stort fokus på dit arbejdsområde. Vi løser vores opgaver gennem tværfagligt samarbejde og højt humør, og i samarbejde med rådhusets øvrige afdelinger.

Du bliver en del af en sektion med 19 gode kollegaer, hvor du sammen med klimakoordinatoren kommer til at indgå i et tæt makkerskab. Du får høj grad af indflydelse på egne opgaver inden for bæredygtig udvikling og klima.

Vi er en række engagerede kollegaer, som sætter pris på et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi kerer os om hinanden. I vores pauser drikker vi både kaffe, bevæger os sammen eller laver andre aktiviteter, som er med til at styrke det gode sammenhold.

Om os


Du bliver en del af afdeling By og Miljø med base i sektionen Natur, Miljø og Klima. Du vil referere til sektionsleder Vibeke Meno.

Vi arbejder i storrumskontor på et moderne rådhus på Trollesmindeallé i Hillerød. Vi har gode IT-faciliteter, fællesområder, motionsrum, og hvor videndeling og samarbejde på tværs er i fokus.

Løn- og ansættelsesvilkår


Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse senest den 1. april 2021.

Ansøgning og oplysninger


Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 4. februar, kl. 08.00.

Vi afholder ansættelsessamtaler den 8. og 11. februar 2021. Vi håber, at de kan gennemføres ansigt til ansigt på forsvarlig vis.

Du kan læse mere om Hillerød Kommune på hjemmesiden hér.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Vibeke Meno på telefon 72 32 21 20.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Nordsjælland
  • Torsdag den 04. februar 2021

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2