Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond søger en fuldmægtig og en specialkonsule...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du en dygtig og ambitiøs projektleder? Har du erfaring med betjening af bestyrelse eller politiske udvalg? Eller er du en haj til data, analyser og økonomi? Så er du måske vores nye kollega. Vi mangler to dygtige kolleger til økonomi- og analyseopgaver, sekretariatsbetjening af vores bestyrelse og projektledelse af strategiske udviklingsopgaver.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond
Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond i Odense (DFF) har til opgave at understøtte banebrydende forskning på højeste niveau baseret på forskernes egne idéer gennem tildelingen af bevillinger. DFF yder også forskningsfaglig rådgivning til bl.a. uddannelses- og forskningsministeren, Folketinget og regeringen. Fonden består af en bestyrelse og 5 videnskabelige råd med i alt 84 medlemmer, der alle er anerkendte forskere og tætte samarbejdspartnere for sekretariatet.

Samlet behandler vi årligt ca. 3.000 ansøgninger og bevilger ca. 1,5 mia. kr. til 3-400 forskningsprojekter. DFF er en central spiller i det forskningsfinansierende og politiske landskab i Danmark og bidrager til at stimulere udviklingen af den nye og originale viden, vi skal bygge fremtidens samfund på. Sekretariatet er en proaktiv arbejdsplads med et internationalt udsyn og vi lægger vi stor vægt på, at opgaverne løses på basis af saglighed, gensidig kommunikation og i et tværgående samarbejde i kontoret og styrelsen.

I sekretariatet er vi 33 engagerede medarbejdere, som har et tæt samarbejde på tværs af tre funktionsopdelte områder. Sekretariatet supporterer fondens arbejde administrativt, strategisk og politisk. Det gør vi bl.a. gennem klargøring af forskernes ansøgninger til behandling i fonden, planlægning af rådsmøder, konferencer, analyser, kommunikation samt opbygning af relationer til centrale forskningspolitiske aktører.

I sekretariatets område for Planlægning, Økonomi, Statistik og IT søger vi en fuldmægtig og en konsulent til at varetage følgende opgaver:

Statistik og økonomi:

Vi søger en systematisk, grundig og talstærk profil, der kan være med til, at varetage opgaver inden for økonomistyring, statistik og analyser. Du skal blandt andet arbejde med

  • Budgetlægning og opfølgning på bestyrelsens og de videnskabelige råds forbrug
  • Controlling og relevante økonomiske overblik og analyser til ledelse og bestyrelse
  • Løbende validering og vedligeholdelse af talmateriale for ansøgninger og forskningsbevillinger
  • Identifikation af nye behov og udvikling af områder og præsentationsformer for tal og statistik
  • Udarbejdelse af oplæg til bestyrelse og råd
  • Deltagelse i kvalitativt og kvantitativt analysearbejde i samarbejde med eksterne og interne samarbejdspartnere
    Opgaven kræver at du:

  • Er talstærk og kender til økonomistyring så du kan understøtte driften og skabe økonomisk overblik
  • Har erfaring med statistik og statistikprogrammer og er en erfaren Excel bruger. Har du kendskab til præsentation af data via eksempelvis Power BI er det en fordel
  • Er detaljeorienteret og struktureret, og kan bevare overblikket over flere opgaver og deadlines samtidig
  • Er servicemindet og trives med brede samarbejdsflader internt og eksternt

    Bestyrelsesbetjening og analyser:
    Vi søger en politisk vant medarbejder, som med høj selvstændighed kan varetage opgaver inden for bestyrelsesbetjening og analyseområdet. Du er god til at planlægge og evner at skabe fremdrift og resultater sammen med andre. Du skal blandt andet arbejde med:

  • Sekretariatsbetjening af DFF´s bestyrelse
  • Projektledelse af strategiske initiativer/projekter i DFF´s strategi
  • Analyser af impact/effekt af forskningsindsatser gennem interne og eksterne analyser
  • Koordinering og facilitering af udviklingsinitiativer/projekter i kontoret
  • Økonomistyringsopgaver
    Opgaven kræver at du:

  • Evner det politiske håndværk og har solid erfaring med sagsbehandling og betjening af politikere, ledelser/direktioner og/eller bestyrelser
  • Er fortrolig med den lovgivning, der gør sig gældende inden for den offentlige forvaltning og herunder GDPR
  • Har erfaring med både kvantitativt og kvalitativt analysearbejde og analysedesign og gerne erfaring med datamanagement

Har erfaring med styring af administrative opgaver, gerne økonomistyring, fra en offentlig forvaltning
For begge stillinger gælder, at det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring fra en politisk organisation eller den danske forskningsverden. Vi forestiller os, at vores nye fuldmægtig har 2-4 års erfaring. I forhold til konsulentstillingen en del års erfaring.

Opgaveporteføljen for de to stillinger vil blive sammensat alt efter, hvilke profiler der ansættes.

Er du vores nye kollega?
Du har en akademisk uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand.scient.pol. eller cand.oecon. Du kan også have en anden videregående uddannelse på kandidatniveau kombineret med relevant joberfaring fra det offentlige. Du er dygtig til at kommunikere i både skrift og tale og du må gerne have beskæftiget dig med forskningsområdet. Som person stiller du høje krav til kvalitet i dit arbejde og du er god til at samarbejde og finde løsninger.
Det er vigtigt, at du er indstillet på at indgå i forskellige typer af opgaver, og at du trives med en bred samarbejdsflade. Vi har mange opgaver i gang, så arbejdstempoet er til tider højt. Det er vigtigt, at du i disse situationer holder hovedet koldt og er klar til at give din kollega en hånd.
Data genereres primært via ministeriets IT-systemer og dataområdet bliver tiltagende væsentlig for os. Hvis du har erfaring med datamanagement er det en fordel, da det bliver en naturlig del af dit arbejde at bidrage til den udvikling der foregår på dataområdet.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig eller specialkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder for Planlægning, Økonomi, Statistik og IT Birgit Pedersen på telefonnummer 72 31 95 67 eller på e-mail [email protected].
Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest onsdag den 27. maj 2020, kl.12.00.

Vi holder første samtale i uge 22 og 23 og 2. samtale i uge 24. Mellem første og anden samtalerunde bliver der gennemført en personlighedstest.
Vi forventer, at du kan starte senest den 1. august 2020.
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Forskning og Uddannelse
I Styrelsen for Forskning og Uddannelse arbejder vi for at øge kvaliteten og relevansen af forskning, uddannelse og innovation og skabe et effektivt forsknings- og uddannelsessystem med et internationalt udsyn. Vi den faglige ekspertise, så Folketinget og regeringen altid baserer deres politiske beslutninger på den nyeste viden om uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning. Til dagligt udarbejder vi bl.a. politikoplæg, analyser og evalueringer, sekretariatsbetjener råd, fonde og nævn, udmønter uddannelses- og forskningsbevillinger og meget mere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Odense C
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0