2 AC-fuldmægtige til SDU International (1 international koordinator og 1 international ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Odense M

SDU har forpligtet sig på at bidrage til realiseringen af FN’s 17 Verdensmål, hvilket kræver innovative løsninger på tværs af fag, sektorer og grænser. Universitetets løsninger på fremtidens udfordringer inden for klima, demografisk udvikling, sundhed, ligestilling og uddannelse bygger på helhedsorienterede tværdisciplinære forskningsprojekter, og på uddannelsesområdet har vi fokus på at udvikle fremtidens talenter, der skaber løsninger til gavn for en bæredygtig verden.

Vi mener, det er afgørende, at vores studerende i løbet af studietiden styrker deres interkulturelle kompetencer og opnår en større forståelse af den globale virkelighed, de er en del af. Internationalisering udgør således et hovedtema i universitetets uddannelsesarbejde, hvor vi har som mål at øge vores studerendes mobilitet, at tiltrække dygtige udenlandske studerende og at styrke det internationale studiemiljø på vores campusser.

Som følge af en beslutning om at styrke universitetets internationale aktiviteter, bl.a. gennem udvidelsen af vores internationale sommerskole, søger vi nu to nye kolleger til vores internationale kontor, SDU International. Begge stillinger er faste, og du bedes angive om du søger den ene eller begge stillinger.

En del af et fagligt kompetent team med en stærk holdånd…

I SDU International arbejder vi i teams, som hver især har et fælles ansvar for en række grundlæggende driftsopgaver, der varetages i tæt dialog med et eller flere fakulteter og med andre enheder i studieadministrationen.

Som vores nye kollega, vil du primært skulle beskæftige dig med følgende opgaver:


  • Sagsbehandling af ansøgninger fra udrejsende og indkommende udvekslings- og gæstestuderende
  • Vejledning af danske og internationale studerende på mail, telefon og ved personlig henvendelse
  • Kontakt til samarbejdsuniversiteter i udlandet samt indgåelse og administration af udvekslingsaftaler
  • Planlægning og gennemførsel af arrangementer, der understøtter vores internationale aktiviteter (informationsmøder, pre-departure møder, studiestartsarrangementer)
  • Udvikling af nye initiativer, der kan øge den internationale studentermobilitet til og fra SDU og forbedre det internationale studiemiljø.

Din daglige arbejdsplads vil være på vores kontor i Odense, men da vi arbejder for hele SDU, kan der forekomme møder på vores øvrige campusser.

I den ene stilling vil desuden indgå ansvar for vores afdelingens hjemmesider og Facebook.

Personprofil

Vi leder efter udadvendte, relationsskabende og særdeles samarbejdsorienterede kolleger, der trives med en høj grad af direkte kontakt til studerende og samarbejdspartnere. Du er empatisk, forstår værdien af god service og er samtidig ”hurtig på tasterne”. Som international koordinator skal man både være en effektiv administrator på kontoret og samtidig kunne repræsentere universitetet udadtil.

Derudover lægger vi vægt på, at du er en holdspiller, og du er indstillet på at hjælpe dit team til at nå opgaverne i en travl hverdag, hvor vi først er i mål, når alle er i mål.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse, du kan bringe i spil i f.t. stillingens indhold
  • Har fremragende kommunikative færdigheder
  • Kan begå dig på fejlfrit, flydende engelsk og dansk – både mundtligt og skriftligt
  • Har indsigt i internationalt udvekslingssamarbejde og erfaring med administration af fx Nordplus og Erasmus+ programmet
  • Har et international udsyn og personlig international erfaring fx via studieophold, arbejde i udlandet el. lign.

For stillingen med webansvar er det endvidere et krav, at du har erfaring med produktion af målgruppeorienterede tekster til web og sociale medier på engelsk.

Universitetet tilbyder:

  • Et spændende job med gode udviklingsmuligheder i en stor, internationalt orienteret organisation
  • Et særdeles stærkt kollegialt sammenhold præget af faglig sparring, hjælpsomhed og godt humør
  • En fleksibel og rummelig arbejdsplads med forskellige personalegoder (flekstid, sociale-kulturelle arrangementer, efteruddannelse, kaffe- og frugtordning).

Begge stillinger er til besættelse 1. september 2020 eller efter aftale.

Samtaler forventes afholdt 1. juli 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Stefan Knudsen på tlf. 6550 2063 eller mail: [email protected].

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

SDU International, som er en del af Fællesadministrationen på universitetet, har ansvaret for vejledning og optagelse af internationale gæste- og udvekslingsstuderende, vejledning og udsendelse af SDUs egne studerende samt indgåelse og administration af samarbejdsaftaler med universiteter i udlandet. Derudover arbejder vi med international mobilitet af ansatte, fælles- og dobbeltuddannelser og leverer rådgivning og viden om international uddannelse til resten af organisationen. Vi er et vigtigt ansigt over for de studerende, og derfor er god service og imødekommende adfærd essentielt for vores arbejde. Vi møder de studerende i øjenhøjde og tror på, at når vi skaber værdi for den studerende, skaber vi værdi for universitetet.

Vi er 12 fastansatte og 3 studentermedhjælpere i afdelingen, som alle brænder for arbejdet med international uddannelse, og som hver især anerkender hinanden som forudsætningen for vores fælles succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Odense M

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0