AC-fuldmægtig med stærke evner til projekt- og analysearbejde til Center for data, analyse og metode

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Kunne du tænke dig at være med til at skabe grundlaget for en videns- og databaseret socialpolitik? Har du erfaring med at koordinere og understøtte processer, så både deadlines overholdes og den faglige kvalitet er i top? Er du stærk inden for samfundsvidenskabelig metode og kan du gøre den metodiske viden anvendelig i en ofte travl hverdag?

Så kan vi tilbyde en stilling, som giver dig mulighed for at arbejde med et område, der er højt prioriteret både i kommunerne og i Social- og indenrigsministeriet. Samtidig får du, som en del af Socialstyrelsen, mulighed for at arbejde i et miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Stillingsbeskrivelse
Dine opgaver vil blandt andet bestå i at understøtte og udvikle metodefagligheden i Socialstyrelsen, kommuner og sociale tilbud ved at udvikle og rådgive i metodiske redskaber, der understøtter arbejdet med evaluering, implementering, resultatdokumentation mv. Du vil få en række opgaver af procesunderstøttede karakter i centeret, hvor du vil skulle understøtte centerets tværgående funktioner og sikre, at der bliver leveret med høj kvalitet – ofte inden for stramme deadlines. Derudover vil du blive involveret i en række konkrete projekter, hvor du vil få selvstændigt opgaveansvar. Det kan være konkrete evalueringsopgaver, eller der kan være tale om at indgå i større, længerevarende projekter.

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig baggrund, som eksempelvis cand. scient. pol, cand.scient.adm. cand.scient.soc. eller tilsvarende uddannelse. Vi søger en kandidat med nogle års erfaring, gerne med projektledelse. Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, er det en fordel, men intet krav.

Derudover vil vi særligt lægge vægt på, hvis du har erfaring med:

  • at strukturere og koordinere projekter og andre opgaver i forhold til vigtige milepæle og deadlines, herunder at indgå i som en del af et projektteam
  • anvendt samfundsvidenskabelig metode, gerne indsamling og behandling af forskelligt datamateriale, herunder også koordination og samarbejde i forhold til gennemførsel af evaluerings- og monitoreringsopgaver
  • at udarbejde notater, indstillinger og andre skriftlige materialer, og at du kan formidle mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • planlægning og tilrettelæggelse af samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere omkring ofte komplicerede processer med mange parter
  • udvikling, planlægning, koordinering og gennemførelse af udviklingsaktiviteter, eks. afholdelse af workshops og seminarer, dialog med centrale interessenter og lignende.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • bidrager til egen læring og udvikling
  • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.

Om Center for Data, Analyse og Metode
Center for Data, Analyse og Metodes mål er at bidrage aktivt til en videns- og databaseret socialpolitik og samtidig understøtte styrelsens tværgående og metodiske behov. Centeret har en understøttende funktion i forhold til resten af Socialstyrelsen, men også i forhold til Social- og indenrigsministeriet, og eksterne interessenter som kommuner, tilbud, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer, konsulenter og andre aktører, der bidrager til udviklingen og implementeringen af en videns- og databaseret socialpolitik.

Center for Data Analyse og Metode understøtter den videns-og databaserede socialpolitik på forskellige måder.

  • CDAM producerer og formidler viden om målgrupper, indsatser, implementering, effekt og økonomi.
  • CDAM understøtter metodefaglighed og datainformeret viden, bl.a. med udgangspunkt i metodeudviklingsstrategiens principper.
  • CDAM understøtter Socialstyrelsens tværgående behov og understøtter kvalitet og anvendelighed i arbejdet med virksomme metoder og praksisser.
  • CDAM understøtter arbejde med resultatdokumentation og lovende praksis i kommunerne.
  • CDAM understøtter kommunernes arbejde med en omstilling til mere omkostningseffektive indsatser og en generel investeringstankegang i det sociale arbejde gennem den Socialøkonomiske investeringsmodel (SØM).

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. marts 2021. Du ansættes som fuldmægtig og vil blive aflønnet i forhold til din erfaring og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Stillingens ansættelsesområde er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1., 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk.
Der er ansøgningsfrist den 6. januar 2021. Vi afholder samtaler i uge 2 og uge 3. Der vil blive afholdt to samtalerunder. Der indgår en test for de kandidater, som går videre til 2. runde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte souschef, Bo Jensen på [email protected] eller på telefon 41 93 25 60.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Odense
  • Onsdag den 06. januar 2021

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
16. november 2024 1
15. november 2024 4
14. november 2024 3
13. november 2024 4
12. november 2024 4
11. november 2024 4
10. november 2024 5
9. november 2024 5
8. november 2024 5
7. november 2024 5
6. november 2024 5
5. november 2024 5
4. november 2024 5
3. november 2024 5
2. november 2024 5
1. november 2024 5
31. oktober 2024 4
30. oktober 2024 4
29. oktober 2024 4
28. oktober 2024 4
27. oktober 2024 4
26. oktober 2024 2
25. oktober 2024 3
24. oktober 2024 1

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.