Analytisk stærk AC-medarbejder med kendskab til det sociale voksenområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vil du være med til at udvikle kommunernes sagsbehandling og indsatsen for mennesker med handicap, psykiske vanskeligheder og sociale problemer i et tæt samarbejde med departement, styrelser, organisationer, regioner og kommuner? Har du stærke analytiske kompetencer og indsigt i de faglige og strategiske elementer i de kommunale myndighedsopgaver? Har du derudover kendskab til det sociale voksenområde samt kommunernes og regionernes praksis på området? Og kan du tænke strategisk, arbejde systematisk og er god i skrift og tale? Så er du måske den kollega, vi søger til team myndighed i Center for voksne i Socialstyrelsen.

Vi tilbyder
Vi søger en medarbejder, der kan hæve blikket og omsætte viden om socialområdet i både politiske, administrative og faglige processer. Hvis det er dig, så får du hos os mulighed for:

  • At blive en del af et stærkt fagligt miljø præget af ambitioner, høj kvalitet i opgaveløsningen og en uhøjtidelig omgangsform
  • At arbejde i en styrelse, hvor vi har det til fælles, at vi er dedikerede til at skabe brugbare løsninger som gør en forskel for udsatte borgere
  • Et job med mulighed for i høj grad at præge dine egne opgaver og høj grad af fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen
  • At løse spændende og varierede opgaver både selvstændigt, med dine kolleger i centeret og med kolleger på tværs af Socialstyrelsen.

Om stillingen
Du vil blive tilknyttet det team, der arbejder med udvikling af kommunernes sociale myndighedsområde. Team myndighed bidrager til at styrke myndighedsarbejdet på voksen- og handicapområdet med fokus på faglig ledelse og styring, kvalitet og lovmedholdelighed samt fremme af servicelovens bestemmelser. Teamet arbejder blandt andet med en række initiativer under den netop vedtagne Retssikkerhedspakke, hvor der er fokus på at styrke tilliden, inddragelsen og samarbejdet med borgere. Desuden arbejder teamet med taskforcen på handicapområdet i samarbejde med Ankestyrelsen samt Voksenudredningsmetoden VUM og Fælles Faglige Begreber FFB i samarbejde med KL. Teamet tæller for tiden 10 medarbejdere og en studentermedhjælper.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med dine kolleger i teamet, centeret og i resten af styrelsen. Vi er karakteriseret ved høj faglighed samt forskelligartede opgaver og kompetencer. Vi prioriterer løbende udvikling og deling af viden, godt kollegaskab, stort engagement og at udmønter politisk vedtagne initiativer i tæt samarbejde med regioner, kommuner og sociale tilbud. Vi tilbyder en stilling i et stærkt og udviklingsorienteret fagligt miljø, hvor vi løser komplekse opgaver i fællesskab.

Hvad forventer vi af dig
Vi søger en erfaren kollega, som har viden om kommunale rammer og vilkår på det sociale myndighedsområde. Det er en viden, som skal bruges til at styrke vores opgaver med ledelsesrettet rådgivning til kommuner, analyser af den kommunale praksis, samt udvikling af metoder, redskaber og vidensprodukter. Det vil derfor være en fordel, hvis du også har kendskab til og gerne et par års erfaring fra myndighed på social- og handicapområdet. Din opgaveportefølje sammensættes ud fra dine konkrete kompetencer, men du vil komme til at arbejde med udviklings- og implementeringsopgaver samt rådgivning af kommuner.

Vi forventer, at du har stærke skriftlige kompetencer og kan formulere dig præcist, hvad enten modtagerne er politikere, direktører, ledere eller medarbejdere i kommunerne, eller det er vores departement eller vores mange samarbejdspartenere. Vi forventer desuden, at du kan arbejde systematisk og med fokus på kvalitet.

Derudover forventer vi, at du kan genkende dig selv i det meste af nedenstående:

  • Du er selvstændig og engageret: Du tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet. Du er opsat på at skabe forandring på social- og handicapområdet, og ser en spændende udfordring i arbejdet med at få politiske initiativer til at blive til virkelighed i den kommunale praksis.
  • Du har stærke analytiske evner: Du er god til at sætte dig ind i nye områder og har blik for de politiske og faglige perspektiver. Du arbejder systematisk, har sans for kvalitet og kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik. Ligesom du kan bidrage til udvikling af viden og resultater på området.
  • Du har relevant faglig viden og erfaring: Du har kendskab til og erfaring med myndighedsområdet, herunder forståelse for de lovgivningsmæssige rammer og styringsprocesser. Du kan hæve blikket og omsætte viden til kvalificerede løsninger på tværs af landet.
  • Du er en holdspiller: Du har stærke samarbejdsevner og trives med arbejdet i projektteams, hvad enten det er som projektleder eller projektdeltager.
  • Du kan skabe forandring i praksis: Du har forståelse for rammer og praksis i kommunerne og erfaring med udvikling af området. Du kan skabe forandringer i praksis gennem forandringsprocesser og virkningsfuld implementering såvel som gennem udvikling af centrale redskaber og initiativer.
  • Du har fundamentet i orden: Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse. Du kan også være professionsbachelor og have en overbygning i form af relevant kandidat- eller masteruddannelse.


Om os
Center for Voksne består af omkring 80 medarbejdere. Vi arbejder med projekter, indsamling og formidling af viden, udbredelse og implementering af metoder samt med rådgivning og vejledning af regioner, kommuner og sociale tilbud. Derudover betjener vi departementet i forbindelse med politikforberedende og politikunderstøttende tiltag, samt indgår i et tæt samarbejde med de mange organisationer, ministerier, styrelser og øvrige interessenter, der er på handicapområdet og socialområdet.

Højt på dagsordenen i centeret lige nu er bidrag med viden til en række nye politiske initiativer på området, initiativer i tilknytning til Udviklings- og Investeringsprogrammet på det sociale voksenområde og Retssikkerhedspakken, samt initiativet Kvalitets- og kompetenceløft af socialpsykiatrien.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. august 2022.
Du ansættes som udgangspunkt som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af din erfaring og kompetencer. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Ansættelsesområde er Social- og ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist d. 25. maj og vi forventer at afholde første samtalerunde d. 9. juni og anden samtalerunde d. 16. juni. Der bliver udført DiSC-profiler for de kandidater, som går videre til anden samtalerunde. Der vil indgå en case-opgave i forbindelse med samtalerne.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte leder af Team Myndighed Stinne Grydehøj på mail [email protected] eller på telefon 91 37 02 02.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Odense
  • Onsdag den 25. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 5
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.