Operativ analytiker til Grænse Analyse Teamet - UKA Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Udlændingekontrolafdeling Vest Syd- og Sønderjyllands Politi

Operativ analytiker til Grænse Analyse Teamet, Udlændingekontrolafdeling Vest
- Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at bekæmpe kriminalitet?

Til Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) søger Syd- og Sønderjyllands Politi en operative analytiker, der skal indgå i Grænse Analyse Teamet (GAT), og som skal bidrage til den fortsatte implementering af ’intelligence-led policing’ i Dansk Politi.

På vej til arbejde lytter du til nyhederne i radioen. Politiet har anholdt flere herboende udenlandske personer fra et organiseret kriminelt netværk. Du ved, at der er tale om herboende facilitatorer, der hjælper tilrejsende kriminelle grupper med at begå kriminalitet i Danmark. Senest var der tale om organiseret tyveri fra lastbiler i million klassen og de nu anholdte var i færd med at forberede modtagelsen af endnu en gruppe fra udlandet. Du har været tovholder på den bagved liggende analyse og de afgørende efterretninger, som har ført til anholdelserne.

UKA Vest søger en dygtig akademisk profil til at styrke Grænse Analyse Teamet, der understøtter vores efterforskningsafdeling og operative afdeling inden for efterretnings- og analyseområdet. I teamet sidder der allerede én akademiker, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med.

Kompetenceprofil:
• Du har en relevant videregående uddannelse såsom cand.scient.pol., cand.merc. eller en kandidatuddannelse i matematik, datalogi eller lignende

• Du har en stærk metodisk profil og kan håndtere store datamængder

• Du har stærke kompetencer inden for indsamling, analyse og formidling af data

• Du har en brændende nysgerrighed for samfundsmæssig forhold og kendskab til aktuelle forhold - lokalt, nationalt og internationalt

• Du er systematisk i din tilgang til opgaverne og du vægter kvalitet i dit arbejde

• Du er en stærk formidler, har en god visuel forståelse og politisk tække

• Du er i stand til at bevare overblikket og roen, når hverdagen er travl

• Du er initiativrig og kan lide afvekslende og nye opgaver

Du bliver en del af et stærkt internationalt myndighedsfællesskab hvor også Bundespolizei, Landespolizei, Toldstyrelsen og tysk Zoll indgår. Det er derfor vigtigt, at du både har evne og lyst til at samarbejde med et bredt udsnit af mennesker, men også at du samtidig kan arbejde selvstændigt med tildelte opgaver. Det forventes, at du behersker engelsk i skrift og tale, ligesom kendskab til tysk vil være en fordel.

Grænse Analyse Teamets primære opgave er at levere patrulje-, kontrol- og efterforskningsoplæg samt operative analyser, der kan danne baggrund for konkrete operative tiltag, samt sekundært at levere strategiske analyser og ledelsesinformation. Derudover bidrager vi også til besvarelsen af spørgsmål fra Folketinget og udviklingen af produkter til det politiske og strategisk niveau.

Du vil
• løbende indsamle, bearbejde og analysere data og oplysninger om den grænse-overskridende kriminalitet, som skal danne grundlag for tilrettelæggelsen af de operative indsatser i grænseområdet

• udarbejde operative analyser til understøttelse af ledelsen for det operative og taktiske personale

• følge kriminalitetsudviklingen inden for UKA Vests opgaveportefølje og af egen drift støtte igangværende efterforskninger

• medvirke til at opbygge, udbygge og fastholde et godt og professionelt arbejdsmiljø med fagligheden i højsædet

•efter nærmere anvisning fra den faglige koordinator eller sektionslederen varetage sekundære arbejdsområder, for at sikre en fleksibel og robust opgavevaretagelse.

Da der er tale om en nyoprettet stilling vil du have mulighed for at få indflydelse på din arbejdsopgaver og være med til at pege på, hvordan du bedst understøtter implementeringen af ”intelligence-led policing".

Der skal i forbindelse med stillingen påregnes nogen uddannelsesaktivitet, ligesom der løbende vil forekomme rejseaktivitet indenlands og udenlands i forbindelse med deltagelse i møder, kurser, workshops, konferencer og seminarer. Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads med fleksibel arbejdstid i hverdagen, så privatliv og arbejdsliv kan hænge fornuftigt sammen.

Ansættelsesforhold

Du vil blive ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit arbejdssted bliver Syd- og Sønderjyllands Politi, Udlændingekontrolafdeling Vest med adresse Toldbodvej 8, 6330 Padborg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Der afholdes samtaler torsdag den 14. maj 2020.
Du vil inden samtalen modtage en caseopgave, som du skal løse og medbringe til samtalen.

Stillingen er til besættelse den 1. juli 2020.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Politikommissær Michael Brink på tlf. 40 32 56 13 – alternativt til Politiinspektør Brian Fussing på tlf. 41 38 21 98.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Padborg
  • Onsdag den 22. april 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Padborg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0