Kontraktforhandler til det specialiserede socialområde - 5750

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringe

Kontraktforhandler til det specialiserede socialområde

Faaborg-Midtfyn Kommune søger en konsulent med erfaring i kontraktforhandling på det specialiserede socialområde.

Er du en dygtig forhandler, og kan du sikre Faaborg-Midtfyn Kommune de bedst mulige kontrakter med eksterne leverandører på det specialiserede socialområde? Har du kendskab til det specialiserede socialområde, fx som økonomisk/administrativ specialist, socialrådgiver eller jurist, og har du lyst til at bruge denne viden i nye sammenhænge?

Der er tale om en nyoprettet stilling, der skal kvalificere arbejdet med kontraktindgåelse, forhandling og opfølgning, herunder bistå organisationen med at sammenholde og forhandle priser, ydelser m.v. Faaborg-Midtfyn Kommune søger derfor en konsulent, der har positive erfaringer med at forhandle kontrakter, der er fagligt og økonomisk fordelagtige, til gavn for udsatte børn, unge, voksne samt for Faaborg-Midtfyn Kommune.

Faaborg-Midtfyn Kommune køber årligt ydelser for ca. 138 mio. kr. til børn, unge og voksne, som kommunen ikke selv har tilbud til. Der er både tale om køb af pladser og undervisningstilbud til børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet på opholdssteder, døgninstitutioner eller i plejefamilier, og til voksne, som har såvel midlertidigt som varigt ophold på sociale bo – og aktivitetstilbud.

Et andet stort område er køb af undervisningstilbud til elever, der bor hjemme, men som har behov for specialiseret undervisning på specialskoler eller dagbehandlingstilbud. Der sker løbende ændringer i borgernes liv, og det er derfor en vedvarende kommunal opgave, at sikre overensstemmelse imellem borgernes behov, den købte indsats og udgiftsniveauet.

Hvad er opgaven?
Som kontraktforhandler skal du sikre, at både nye og eksisterende kontrakter på det specialiserede socialområde indeholder klare økonomiske- og behandlingsmæssige aftaler. Du kan se de særlige opmærksomhedspunkter i kontrakterne, vi har som køberkommune, og du har fokus på kontrakten som både fagligt og økonomisk styringsredskab. Dit arbejde foregår i et tæt samarbejde med sagsbehandlerne for borgerne, hvor du stiller konstruktive spørgsmål og er i stand til at spotte sager med forhandlingspotentiale. Du har fokus på borgerens behov og er med til at udvikle systematiske arbejdsgange, som understøtter sagsbehandlernes videre arbejde i sagerne.
Det bliver også din opgave at gennemgå brugen af eksterne leverandører til forebyggende indsatser samt at lave en generel prissammenligning af kontrakter.

I det daglige vil du referere til Dorthe Schou Johansen, som er afdelingsleder for Jura og Administration i staben Politik og Strategi, men du får en rolle som samarbejdspartner med engagerede kollegaer på tværs af fagområderne Sundhed og Omsorg samt Opvækst og Læring. I takt med at du får etableret nye arbejdsgange på området og etableret en god forhandlingspraksis, vil dit arbejdsmæssige fokus være at understøtte, uddanne og undervise vores sagsbehandlere i forhold til kontraktstyring og forhandling.
Resultater og status på området skal rapporteres til Chefforum og det politiske niveau to gange årligt. Du vil i samspil med økonomikonsulenter få til opgave at udarbejde en monitoreringsmodel, som kan anvendes til statusrapportering på tværs af fagområderne.
Hvem er du?
Vi forventer, at du har erfaring med forhandling med leverandører.
Det vil være en fordel, at du har en socialfaglig eller akademisk uddannelse samt et godt kendskab til det specialiserede socialområde samt til servicelovens og socialtilsynslovens bestemmelser – både juridisk viden og praktisk indsigt. Du har flair for systematik i sagsbehandlingen, hvor du sondrer skarpt imellem behov, indsatser og udgiftsniveau.
Du er opsøgende, tager ansvar for at følge opgaverne til dørs og er god til at skabe konstruktive relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere. Du er bevidst om, at din tilgang til leverandøren som samarbejdspartner understøtter indsatsen med positiv effekt for borgeren. Din forhandlingsstil er både etisk, socialfagligt og juridisk velfunderet.
Du er en udpræget hold spiller, som forstår, at resultaterne på dette område skabes via samarbejde og vidensdeling.
Du er samtidig den resultatorienterede type, og du motiveres af et job, hvor der forventes synlige resultater. Du har derfor blik for en løbende udvikling i og effektivisering af dine opgaver.

Hvad kan vi tilbyde?
Du får mulighed for at præge din egen stilling samt påvirke udviklingen af det specialiserede område i Faaborg-Midtfyn Kommune. Du får en høj grad af selvstændighed i arbejdet og et tæt samarbejde med forskellige niveauer i organisationen.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Send din motiverede ansøgning, cv, uddannelsespapir samt dokumentation for erhvervserfaring m.v. via link. Efter aftale med dig indhenter vi referencer. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 15. juni 2020, kl. 8.00.
Der holdes samtaler den 22. juni 2020 og eventuelle 2. samtaler den 24. juni 2020.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorthe Schou Johansen på telefon 72531073.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringe.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ringe
  • Mandag den 15. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ringe

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ringe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ringe over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0