Generalist til analyse, policy og direktionsbetjening til ledelsessekretariatet i Vurde...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du arbejde med politik, koordination og kommunikation, og motiveres du af ansvar, varierende og udfordrende opgaver og af at være tæt på beslutningsprocessen? Så er jobbet Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat i Roskilde noget for dig.

Dine nye opgaver
Du vil blive en del af Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat, der understøtter topledelsen ved at koordinere og sætte strategisk retning på tværs, samt sikre at Folketingets, ministerens og direktionens beslutninger når ud i hele organisationen. Endelig sikrer kontoret tværgående beslutningsoplæg til minister, departement og topledelse samt koordinationen med de øvrige institutioner i og uden for Skatteministeriets ressort.

Din præcise opgaveportefølje vil blive fastlagt efter dine kompetencer og i samarbejde med din nye chef og kollegaer, og vil du komme til at arbejde med:

  • Være analytisk problemknuser og fokusere på løbende håndtering af sager, problemstillinger og processer på tværs af styrelsen.
  • Koordinering af sager og bestillinger internt og mellem Skatteministeriets departement, styrelserne på Skatteministeriets område, andre offentlige myndigheder mv.
  • Håndtering og koordinering af henvendelser fra eksterne interessenter, presse og andre offentlige myndigheder i tæt samarbejde med de øvrige fagkontorer i styrelsen.
  • Drive analysearbejder processer af tværgående, strategiske problemstillinger og udarbejde beslutningsoplæg om samme.
  • Betjening af interne fora og understøttelse af effektive sagsgange og processer mod direktion og øvrig ledelse.


Din profil
Du har formentlig en relevant samfundsvidenskabelig baggrund (cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende), men kandidater med andre uddannelser kan også komme i betragtning. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaringer fra centraladministrationen eller lignende.

Du skal trives med mange og forskelligartede opgaver, hvor de færreste dage ligner hinanden, og du skal være klar på at tage selvstændigt ansvar inden for et bredt felt af opgaver inden for politik, kommunikation, styring og betjening af topledelsen i Vurderingsstyrelsen.

Af samme årsag skal du have mod på at få erfaringer med eller flair for at styre og overskue komplekse processer med mange aktører, hvor detaljer, vedholdenhed og det at være løsningsorienteret er helt centralt.

Derudover skal du have gode kommunikative evner – særligt i forhold til at formulere komplekse problemstillinger let og i klart sprog.

Endeligt forudsætter stillingen, at du har gode samarbejdsevner med henblik på at indgå i et kontor, hvor opgaverne er mange, men hvor ambitionerne, humøret og opbakningen om hinanden også er høje.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest den 14. april 2020 kl. 12:00. Vi forventer at holde samtaler i uge 16. Henset til den særlige situation omkring COVID19 kan det vise sig nødvendigt at afholde samtaler virtuelt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef i ledelsessekretariatet, Steffen Uglvig Jensen på 7237 0428 eller [email protected] eller chefkonsulent, Sara Ramskov Larsen på 7237 1001 eller [email protected].

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din arbejdsplads er placeret i Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes straffeattest, og du kan forvente en logik- og personanalyse efter 1. interview.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Om Skatteministeriets koncern og Vurderingsstyrelsen
Vi sikrer, at alle boligejere får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering med et nyt vurderingssystem

Vurderingsstyrelsen har til opgave at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Roskilde
  • Tirsdag den 14. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1