Fagligt stærk personaleleder til Persondata 2, eIndkomst i Skattestyrelsen, Struer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Vi søger en fagligt kompetent funktionsleder, der kan motivere sine medarbejdere til at yde deres bedste og samtidig have stort fokus på at sikre, at I som enhed opnår de fastsatte mål.

Sparringspartner for højt specialiserede medarbejdere
I Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer fx årsopgørelsen, samt at bidrage til den løbende udvikling af en effektiv administration på personområdet. Konkret arbejder vi med driftsopgaver, service og kontrol inden for eKapital, eIndkomst og PAL/PAF.

I persondata 2 arbejder vi bl.a. med:

  • sagsbehandling vedrørende manglende eller forkerte indberetning af løn mv,
  • kvalitetssikring af indberettede data til eIndkomst, herunder behandling af fejlindberetninger med det formål at reducere risikoen for fejl i personangivelsen, og udbetaling af offentlige ydelser
  • vejledning og information til virksomheder om eIndkomstsystemet.


Derudover arbejder vi med udviklingsorienterede opgaver, som procesforandringer og strategi i tæt samarbejde med procesejerne på tredjepartsdata. 

I din kommende enhed er der ca. 25 medarbejdere. Du får det daglige ansvar for personale, planlægning, prioritering, styring og udvikling. Med din høje logiske kapacitet formår du at se, hvordan din enhed og jeres produktionsmål indgår i den overordnede strategi og målfastsættelse. Med dine gode kommunikative evner kan du omsætte strategier og politikker til håndgribelige mål, som dine medarbejdere kan arbejde efter.

Du bliver sparringspartner for dine medarbejdere i faglige såvel som processuelle spørgsmål, hvorfor det er vigtigt at du hurtigt kan sætte dig ind i et specialiseret og fagligt komplekst område.

Du refererer til underdirektøren for Persondata i fagområdet Person under Skattestyrelsen. Du bliver en del af en ledelsesgruppe bestående af 12 ledere, som glæder sig til at få en ny kollega på holdet.

Stærk faglig profil med gode relationelle kompetencer
Du har en relevant uddannelse med en stærk faglig profil inden for skat, revision, jura eller lignende. Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til skatteområdet og har et solidt kendskab til forvaltningsloven og sagsbehandlingsreglerne generelt, og ligeledes hvis du har praktisk erfaring hermed. Desuden er det en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med ledelse af medarbejdere.

Du er en markant leder, der kommunikerer klart og tydeligt, og det er let for at dig at omsætte strategier, politikker og mål til håndgribelige elementer, som dine medarbejdere kan arbejde målrettet efter. Du har en god forståelse for driftsstyring, kan sætte tydelige mål og sikre, at målene nås med de dedikerede ressourcer.

Din ledelsesstil er anerkendende og inddragende, og du sørger for at dine medarbejdere er motiverede, og at de løbende kompetenceudvikles.

Der påhviler funktionslederen et tværgående opgaveansvar, hvorfor du skal være i stand til at samarbejde på tværs af enheder men også med eksterne interessenter, samtidig skal du tænke helhedsorienteret og kunne sikre fremdrift.

Med dine gode relationelle og kommunikative kompetencer bidrager du til at dine medarbejdere trives, sørger for at der er et godt kollegialt sammenhold og et højt engagement i din enhed. Du motiverer dine medarbejdere og understøtter deres kompetenceudvikling.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket "Søg stillingen" senest 15. april 2020.

Har du spørgsmål til stilling og jobindhold, er du velkommen til at kontakte underdirektør Jan Møller Mikkelsen på 72 37 57 60, vedrørende HR-relaterede spørgsmål er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Nino Møller Krogh på 72 37 35 71.

Stillingen forventes besat varigt i lønramme 36 med mulighed for tillæg. Stillingen forventes som udgangspunkt besat på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver: Fabriksvej 13, 7600 Struer.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.   

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Struer
  • Onsdag den 15. april 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0