Kontrol medarbejdere til sort økonomi, afdeling Borgere 7 i Skattestyrelsen Struer - 7600

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Mange borgere og virksomheder opgiver ikke alle deres indtægter til Skattestyrelsen og betaler dermed ikke den korrekte skat og moms. Vil du være med til at få deres indtægter frem i lyset og beskatte dem og har du indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber og privatforbrugsberegninger, så er et job i Borgere 7 noget for dig. I Borgere 7 arbejder vi med kontrol af sorte økonomi, hvor målgruppen ikke eller kun i mindre grad påvirkes mod regelefterlevelse ved hjælp af vejledning og dialog, men alene ved kontrol og sanktioner.

Vi løser opgaven ved:

  • at gennemføre direkte kontrol mod sort arbejde og sort økonomi, herunder også at synliggøre risikoen for opdagelse og konsekvenserne af snyd
  • at analysere vores segment med henblik på målrettet indsats
  • foreslå varige løsninger for begrænsning af sort arbejde og sort økonomi.


Vi ønsker at møde borgere og virksomheder i et samarbejde om at fastsætte den rigtige skat og moms, men du vil opleve, at nogle af de borgere og virksomheder, som vi kontakter, i flere tilfælde ikke ønsker at kommunikere med os. Derfor vil din opgave ofte bestå i at indhente oplysninger fra forskellige kilder og med udgangspunkt heri opgøre borgerens eller virksomhedens indtægt - enten direkte eller indirekte.

Praktisk erfaring og villig til at tilegne sig ny viden
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc. (Aud.), HD-R, skatterevisor, Diplom i Skat/Moms, Skats fuldmægtiguddannelse eller tilsvarende.

Vi ser gerne, at du:

  • har du en bred skatte- og momsmæssig viden og kendskab til sammenhænge i borgeres og virksomheders regnskab og økonomi.
  • har praktisk erfaring med myndighedsudøvelse, revision og sagsbehandling og kendskab til skønsmæssige ansættelser og beregning af privatforbrug.
  • har en bred basisviden om kontrolopgaver, så du hurtigt kan omstille dig til nye projekter
  • er nysgerrig og har stor interesse for området, og at du med højt engagement tilegner dig den nødvendige viden.
  • kan arbejde målfokuseret og kvalitetsbevidst.
  • har gode samarbejdsevner, deltager aktivt i sparring med kollegaer både inden og uden for enheden og bidrager til et godt arbejdsmiljø, men også at du kan arbejde selvstændigt.
  • er proaktiv, har overblik, er effektiv, seriøs og løsningsorienteret i din opgavevaretagelse således at opgaverne leveres i høj kvalitet.
  • har mod på at give dig i kast med komplicerede kontrolsager.


Hvis du ikke kan mønstre flere års praktisk erfaring på skatte-/kontrolområdet, vil det stille større krav til din teoretiske forståelse for økonomiske sammenhænge, ligesom du eventuelt må deltage i supplerende uddannelse.

Som ny medarbejder i enheden vil du have en fast makker, som hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne.

Alle i Borgere 7 har individuelle produktionsmål, men overordnet set gælder, at ingen er i mål før, enheden er i mål. Derfor vægter vi såvel individuel produktivitet som samarbejde og videndeling.

Om os
I afdelingen Borgere løser vi sagsbehandlings- og kontrolopgaver vedrørende personbeskatning for indenlandsk skattepligtige.

Afdelingen Borgere bidrager til at sikre en korrekt og nem opkrævning af de ca. 550 mia. kr., der årligt opkræves i personskatter til brug for finansieringen af den offentlige sektor. Afdelingen er ansvarlig for korrekt beskatning af knap 4,2 mio. personer og 180.000 virksomheder uden CVR-nummer. Afdelingens hovedopgaver er: Sagsbehandling i forbindelse med forskuds- og årsopgørelser, genoptagelser af årsopgørelser, dødsbobeskatning, gaveafgiftssager og kontrol af disse opgaver samt af sort økonomi.

Borgere 7 beskæftiger sig med kontrol i relation til personer og økonomisk virksomhed i tilknytning til personer. Du vil få ca. 15 engagerede kolleger, hvoraf mange har stor erfaring i kontrol af sort økonomi. Vi tilbyder spændende arbejdsopgaver i et fagligt stærkt og udviklende miljø. Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på et godt grin.

Ansøgning og kontakt
Send os din ansøgning, inkl. CV og dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” inden ansøgningsfristens udløb 14. juni 2020.

Der kan indgå test som et led i rekrutteringsprocessen.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Michael Degn Aarøe på telefon 72 38 22 38.

Arbejdssted er på Fabriksvej 13, 7600 Struer.

Samtaler forventes gennemført hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Struer
  • Søndag den 14. juni 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0