Dygtig medarbejder til Ledelsessekretariatet Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du en dygtig juridisk sagsbehandler? Er du stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation? Har du god forretningsforståelse og politisk tæft? Og har du lyst til at være med til at opbygge et nyt fagområde, hvor vi både skal understøtte virksomheders vækst og sikre korrekt skattebetaling? Så bliv en del af Ledelsessekretariatet Erhverv i Skattestyrelsen.

En spændende og travl hverdag i et fagligt stærkt miljø
Vi søger en dygtig og engageret kollega, der med solid akademisk baggrund og skarpe formuleringsevner kan bidrage til vores juridiske opgaveløsning og faglige udvikling. Du har formentlig nogle års erfaring som juridisk sagsbehandler, og vil gerne videreudvikle dig fagligt i et spændende arbejdsmiljø i krydsfeltet mellem politik, jura, drift og forretningsudvikling.

Dine arbejdsopgaver vil variere og vil bl.a. kunne omfatte:

  • Udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og anden ministerbetjening
  • Sagsbehandling og koordination af aktindsigt- og indsigelsessager
  • Koordinering af høringer over ny lovgivning mv.
  • Udarbejdelse af juridiske notater og anden juridisk rådgivning til ledelsen
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af interne retningslinjer og vejledninger mv.
  • Opfølgning på anbefalinger fra fx Rigsrevisionen, Folketingets Ombudsmand og Skatteforvaltningens Borger- og retssikkerhedschef
  • Agere bindeled til Skattestyrelsens juridiske afdeling


Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du også få udviklingsopgaver, som du løser i samarbejde med kollegaer.

Faglig, professionel og fleksibel
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse gerne med en juridisk profil som fx cand.jur. eller cand.merc.(jur.) eller en politologisk baggrund som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har gode juridiske kompetencer, herunder særligt inden for forvaltningsret. Kendskab til skatte- og afgiftsret er en fordel, men ingen betingelse. Du har gerne erfaring fra en offentlig forvaltning, hvor du har arbejdet med sagsbehandling, ledelsesbetjening mv.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har politisk tæft, er kommunikativt skarp i skrift og tale, og hurtigt sætter dig ind i nyt stof og identificerer relevante problemstillinger
  • Har organisatorisk flair og forståelse for interne beslutningsprocesser, så du kan se sammenhænge og udfordringer på tværs af fagområder
  • Er initiativrig, løsningsorienteret og kan bevare overblikket, også når der er travlt
  • Har en imødekommende natur og er god til både at samarbejde og arbejde selvstændigt


Om os
Fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen arbejder for at sikre, at erhvervsvirksomhederne betaler korrekte skatter, moms og afgifter til tiden. Du vil blive en del af Ledelsessekretariatet Erhverv, hvis primære fokus er at understøtte den samlede Erhvervsledelse i at skabe gode resultater i arbejdet med at gøre det nemmere for virksomheder at betale den rigtige skat til tiden. Vi arbejder med styring, planlægning, koordinering og er udførende led på tværgående opgaver for fagområdet Erhverv, der har ca. 750 medarbejdere på adresser i hele landet.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt stor faglig sparring. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på faglighed, udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 25. maj 2020. Der indkaldes til samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Henriette Benzon Bang på telefon 72 37 30 42.

Vi forventer at inddrage en faglig case samt personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for indplacering som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Ledelsessekretariatet flytter til juli 2020 til Engelholm Alle 1, 2630 Høje Taastrup.

Der vil blive indhentet straffeattest forud for ansættelse.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Taastrup
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1