Skattestyrelsen styrker indsatsen mod svindel og har brug for flere kræfter! - 2630

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med på det hold af dygtige og dedikerede folk, der arbejder for at stoppe skatte- og afgiftssvig så tidligt som muligt? Har du viden om skattefaglige emner og regnskabsmæssig indsigt? Motiveres du af at løse en samfundsmæssig vigtig opgave i et miljø af stærk faglighed, samarbejde og fælles ansvar? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Særlig Kontrol, Skattestyrelsen.

Særlig Kontrol i Skattestyrelsen
Fagområdet Særlig Kontrol har det overordnede ansvar for, at organiseret og grænseoverskridende svindel opdages og forebygges. Det er en opgave, der har stor politisk og mediemæssig bevågenhed, da området har fundamental betydning for samfundet og den enkelte danskers retsfølelse og tillid til Skatteforvaltningen. Særlig Kontrol arbejder konkret med en bred vifte af svigstyper, herunder moms- og kædesvig, hvidvask og international skatteunddragelse. Med den nye kontrolreform skærpes fokus på kontrolopgaven over de kommende år.

I enheden Fiktiv Virksomhed arbejder vi for at sikre en hurtig indsats mod virksomheder, der primært lader sig registrere med det formål at udøve svig. På den måde kan vi være med til at forebygge svindel med skattekronerne. Vi samarbejder med andre myndigheder og med en række andre områder i Skattestyrelsen, hvor vi bringer vores viden om svig i spil og bidrager til at opbygge barrierer mod svig.

Enheden Fiktiv Virksomhed er en del af afdelingen Skatte- og Afgiftssvig, som tæller i alt 110 medarbejdere og ledere fordelt på indsatser på rocker- og bandeområdet, kædesvigsområdet og momskarruselsvigsområdet. Afdelingen ledes af en underdirektør og er én af i alt tre afdelinger i fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen.

Dine arbejdsopgaver
Opgaverne i enheden er skattefaglige, og du vil blive ansvarlig for en række sager, som du løbende drøfter med dine kollegaer og din leder. Fiktiv virksomhed har tæt sammenhæng til bl.a. indsatsen mod kædesvig, og synergierne mellem de to områder skal i den kommende tid styrkes yderligere. Du får derfor mulighed for at være med i en spændende udviklingsproces.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • at medvirke til korrekt virksomhedsregistrering
  • at sikre korrekt afregning af skatter og afgifter
  • at medvirke til at forhindre systematisk svig med Skattestyrelsens digitale løsninger
  • at forhindre misbrug og udnyttelse af identiteter.


Du vil komme til at arbejde med data og intelligente udsøgninger, som du skal anvende i dit daglige arbejde med at identificere potentielle svigsvirksomheder ud fra oplysninger om virksomhederne, personkredse samt kendskab til nye men også allerede kendte svigstrends.

Du vil indgå i et fagligt samarbejde både med kollegaerne i din enhed samt på tværs af organisationen. Du vil få mulighed for at oparbejde stor faglighed, opnå dyb indsigt på kontrolområdet og få en bred kontaktflade både internt i Skattestyrelsen og eksternt hos samarbejdende myndigheder.

Du bliver en del af et team med i alt 15 dygtige kollegaer, som bidrager til en samfundsmæssig meget vigtig opgave – og hvor der altid er plads til et godt grin, og hvor omgangstonen er uhøjtidelig.

Om dig
Vi forudsætter, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx Skats fuldmægtig uddannelse, skatterevisor, relevant intern uddannelse i Skatteforvaltningen, anden revisionsmæssig uddannelse som cand.merc. (aud eller jur), HD(R) eller tilsvarende på bachelor. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem din erhvervserfaring.

Vi sørger for, at du bliver introduceret til vores systemer og arbejdsopgaver med udgangspunkt i dine kompetencer og behov. På områder hvor du evt. mangler viden, vil du blive oplært af kompetente kollegaer.

Som person forestiller vi os, at du:

  • er struktureret, kan arbejde selvstændigt og tager ansvar, samtidig med, at du er teamplayer
  • har en proaktiv og positiv tilgang til opgaverne – både nye og tilbagevendende
  • er effektiv, seriøs og løsningsorienteret i din opgavevaretagelse således at opgaverne leveres i høj kvalitet
  • har gode analytiske evner og kan kombinere disse med at tænke i større sammenhænge
  • har gode kommunikative evner mundtlig og skriftlig.


Herudover forventer vi, at du deltager aktivt i sparring med kollegaer både inden og uden for afdelingen og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Det forudsætter desuden, at du åben om egne udfordringer og villig til at lære nyt både via sidemandsoplæring og kurser.

Skatte- og Afgiftssvig – din nye arbejdsplads
Har du lyst til at være en del af en organisation, der er inde i en rivende udvikling, og motiveres du af at være en del af et stærkt, fagligt miljø, hvor dagligdagen er præget af frihed under ansvar, godt humør og en kultur, der prioriterer samarbejde, faglig sparring og vidensdeling, så send en ansøgning om, hvorfor du er en af vores nye kollegaer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv, uddannelsespapirer samt yderligere relevant materiale via linket "Søg stillingen" senest søndag den 7. juni 2020.

Vi afholder samtaler i uge 24, 2020 og må forventes eventuelt at skulle foregå via Skype, Teams eller lignende. Der kan forekomme en logisk- og personanalyse ved en eventuelt 2. samtale, ligesom der forud for ansættelse vil blive indhentet referencer og straffeattest.

Funktionslederen for enheden er Conny Stina Nielsen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Morten Petersen på telefon 73 38 54 13 eller via mail, [email protected].

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads er indtil videre Helgeshøj Allé 9, 2630 Taastrup. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1