Forretningsudvikler med it-kendskab til digitalisering af blanketter i Skattestyrelsen ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du en løsningsorienteret forretningsudvikler med stor it-kunnen, og har du lyst til at arbejde med digitalisering af blanketter? Så er det måske dig, vi søger til en attraktiv stilling i Erhvervsprocesser i Skattestyrelsen.

Digital udvikling og implementering

Som forretningsudvikler på blanketløsningen i Skattestyrelsen får du en varieret hverdag i omdrejningspunktet mellem it, forretning og udvikling. Formålet med vores arbejde er at gøre det enkelt og nemt for virksomheder og borgere at betale de korrekte skatter og afgifter til tiden. Du bidrager til dette ved at udvikle digitale blanketter, så de er brugervenlige og understøtter de bagvedliggende processer. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for teknisk udvikling og implementering af digitale løsninger med kunden i centrum.

Du får ansvaret for at opsætte automatiserede selvbetjeningsløsninger i Blanketmotoren, som er et fællesoffentligt værktøj baseret på Orbeon, og sikre integration til andre systemer. Dine væsentligste opgaver vil være, at:

  • opsætte og udvikle løsninger i Blanketmotoren,
  • omsætte de forretningsmæssige behov til en automatiseret løsning,
  • samarbejde med de systemansvarlige omkring udvikling af værktøjer,
  • dokumentere og beskrive løsningerne.


Du får en stor berøringsflade og skal arbejde tæt sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du får en stor indflydelse på både at udvikle og implementere blanketterne og på den tekniske understøttelse af blanketterne, som du vil indgå i dialog omkring med forretningen og it-specialister.

It-og forretningskyndig, kundeorienteret og samarbejdsstærk

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men kan fx være datamatiker, cand.merc.it. eller tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende relevante kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, interesse for krydsfeltet mellem forretning og it og ikke er bange for at læse i fx HTML. Det er en fordel, hvis du har særlig it-viden inden for fx programmering, brugervenlighed/UX og servicedesign. Derudover har du lyst til at arbejde med offentlig digitalisering.

For at lykkedes i stillingen er det desuden vigtigt, at du:

  • har kendskab til XHTML/XML/HTML og XPath
  • kan holde overblik og styre en opgaveportefølje
  • har en helhedsorienteret tankegang
  • tager ansvar for, at vi når i mål med opgaverne
  • er god til at samarbejde på tværs af organisation og faggrupper
  • kan arbejde selvstændigt og er opsøgende i forhold til at løse forskellige problematikker
  • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.


Din nye arbejdsplads

Kontoret EP 6 - Punktafgifter og registrering er ansvarlig for alle processer vedrørende virksomhedernes registrering og angivelser på punktafgiftsområdet og for at udvikle brugervenlige digitale blanketter. Kontoret er opdelt i teams, som har fokus på faglighed og samarbejde i opgaveløsningen. Som forretningsudvikler på blanketløsningen vil du blive en del af et mindre team, der har råderum og selvstændigt ansvar for at løse opgaverne på blanketområdet.

Kontoret er en del af afdelingen Erhvervsprocesser, som har det strategiske ansvar for processerne på erhvervsområdet. Afdelingen understøtter sikker og effektiv drift og udvikler løsninger, der gør det nemt for virksomhederne at betale korrekte skatter og afgifter til tiden.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” hurtigst muligt og senest den 18. juni 2020. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Joan Andersen på telefon 72 38 97 16.

Vi forventer at inddrage en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forventet tiltrædelse 1. august 2020.

Dit arbejdssted vil indtil videre blive Engelholm Allé 1, 2630 Høje Taastrup.

Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Taastrup
  • Torsdag den 18. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1