Vi søger fagligt stærke sagsbehandlere til insolvensområdet i Gældsstyrelsen i Thisted ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

I Gældsstyrelsen har vi flere specialiserede fagområder i forbindelse med inddrivelse af gæld. Insolvens er ét af dem. Der er forskel på kompleksiteten i opgaverne, men alle sager kræver grundighed for at komme til bunds og sikre effektiv og korrekt sagsbehandling. Vi søger derfor kolleger, der har lyst, tålmodighed og troværdighed til at blive sagsbehandler med den udvikling og indsigt i området, som det kræver.

Vi søger nye dygtige kolleger, der er skarpe på generel sagsbehandling og brænder for at yde god service og træffe korrekte og ensartede afgørelser – og ikke mindst har lyst til at blive en del af løsningsorienteret arbejdsplads med fokus på udvikling af vores medarbejdere til gavn for vores kerneopgave.

Sammen om en vigtig opgave

I Gældsstyrelsen hjælper vi danskerne med deres gæld, både dem, der har penge til gode, og dem der har gæld til det offentlige. Alle skal bidrage til fællesskabet, og hvis nogen har udfordringer, så står vi klar med hjælp og vejledning. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder. Vi løfter en vigtig samfundsopgave, der handler om at inddrive mest mulig gæld til fællesskabet.

Grundig sagsbehandling på et specialiseret område

Dit arbejde vil bestå af generel sagsbehandling inden for insolvensområdet, hvor vi blandt andet arbejder med opgaver inden for konkursbehandling og eftergivelse af gæld samt administrative opgaver relateret til insolvensbehandlingen. Du får mulighed for at arbejde med et spændende område, der er præget af et udpræget fagsprog og faglige udfordringer.

Eksempler på opgaver kan være:

  • Sagsbehandling af skriftlige henvendelser fra advokater og skifteretterne vedrørende konkurser.
  • Indgivelse af konkursbegæringer på vegne af Gældsstyrelsen, samt fremmøde i Skifteretterne.
  • Sagsbehandling af ansøgninger vedrørende eftergivelse af gæld.
  • Besvare telefoniske henvendelser fra borgere og virksomheder.


Fagligt stærk – og med matchende personlighed

Vi lægger vægt på, at vores nye medarbejdere både har en matchende faglig profil samt lysten til at lære og engagere sig i vores opgaver og den arbejdsplads, de bliver en del af. Vi leder efter en bestemt type sagsbehandlerprofil – én, som kan favne bredt, kommunikere klart og professionelt og have blik for eksempelvis konkursloven, forvaltningsloven, forældelsesloven og processuelle regler, og som nu har lyst til at afprøve arbejdet med lovgivningen inden for inddrivelses- og insolvensområdet.

Er du den rette profil til jobbet, har du gerne erfaring med sagsbehandling fra andre offentlige myndigheder, hvor du har oparbejdet god viden om processuelle regler og har fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse. Selvom vores opgaver spænder vidt, og ikke én dag er ens, er det vigtigt for os, at du faktisk kan trives med rigelige mængder af ensartede opgaver.

Med en god uddannelse i baghånden, som fx finansøkonom, revisorassistent, professionsbachelor i offentlig administration, finans, revision eller tilsvarende, kontorassistent, en intern uddannelse i Skatteforvaltningen eller fx en bachelor inden for jura, økonomi eller forvaltning er du godt på vej.

Kolleger med holdånd, der bakker dig op

I Gældsstyrelsen hjælper vi hinanden med opgaverne. Vi arbejder for fælles mål og udnytter hinandens styrker og kompetencer. Vi fokuserer på at fungere som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Gode kolleger skaber gode arbejdsdage og gode resultater. Vi er ét hold – her har du kolleger, der bakker dig op. Vi er ambitiøse, tager ansvar og søger gerne nye løsninger samtidig med, at vi dyrker arbejdsglæden. For os er det nøglen til et udviklende arbejdsliv i trivsel. Dertil tilsætter vi god onboarding, løbende opfølgning og sparring via 1:1 samtaler og fokus på at gribe de udviklingsmuligheder, der byder sig. Vi giver dig plads til at vokse både menneskeligt og fagligt.

Ansøgning og kontakt

Har du fået lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest den 1. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler ultimo uge 24 og primo uge 25.

Har du spørgsmål vedrørende:

  • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte funktionsleder Rikke Ibsen på telefon 72374074 eller funktionsleder Janni Væver Pedersen på telefon 72387415.
  • Rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at rekrutteringspartner Iben Stiager Hvorslev på 72370382.


Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet restanceoplysninger, referencer og straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Thisted Kystvej 4, Thisted. Ansættelse pr. 1. september 2020.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Thisted, men drømmer du om at flytte til Thy med partner og evt. børn tilbyder Thisted Kommune at hjælpe din partner med at finde job i området. Du kan læse mere om indsatsen her samt læse andres oplevelser af at flytte til Thy her.

Har du spørgsmål til vedrørende flytning, er du velkommen til at kontakte Christian Volmer Nielsen fra Thisted Kommune, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. på telefon 99 17 41 47 eller [email protected].

Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads

’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Thisted
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0