Er du vores nye fuldmægtig med interesse for analyse, styring, finanslov og data?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger to fuldmægtige til økonomi- og analyseopgaver.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.200 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål. Du kommer til at være en del af kontoret Økonomi og Tilskud i Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

I Økonomi og Tilskud kommer du til at arbejde med drift og udvikling af bl.a. finanslov, økonomistyring, datahåndtering og analyse vedrørende international rekruttering og integration. Styrelsens opgaveområder har stor politisk bevågenhed.

I kontoret arbejder vi i teams og har et tæt samarbejde på kryds og tværs. Vi har samtidig et bredt samarbejde med alle kontorer i styrelsen, departementet og en række interessenter som bl.a. udlændingemyndigheder, Moderniseringsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Statens Administration og Rigsrevisionen.

Vi har to ledige stillinger. Den ene stilling er i Økonomiteamet, hvor du bl.a. skal fungere som bindeled mellem økonomiteamet, fagkontorene i styrelsen og departementet. Arbejdsopgaverne indebærer håndtering af bevillingsspørgsmål på finansloven, udarbejdelse af økonomiske vurderinger af nye opgaver og styring af budgetter. Den anden stilling er i Viden- og Analyseteamet, hvor dine arbejdsopgaver primært vil være datahåndtering, besvarelser til departementet og analyser vedrørende international rekruttering og integration.

For begge stillinger gælder, at der vil være en blanding af arbejde med data, analyse og formidling som fx notatskrivning. Du får et tæt samarbejde med direktionen og departementet om bl.a. ministerbetjening og bidrag til folketingsspørgsmål, hvor du skal lave forelæggelser. Du får ansvar for egne opgaver, som skal løses selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer i kontoret. Større opgaver løses i projektarbejdsform. Afhængig af dine kvalifikationer og interesser kan du forvente også at have opgaver i andre teams.

Du kommer til at bruge forskellige it-redskaber/systemer og diverse registre som bl.a. Excel, rapporteringssystemet SAS VIYA og NAVISION, Statens Budgetsystem. Vi tilbyder efteruddannelse til disse systemer og andre kurser, som er relevante for dig.

Du får omkring 24 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Vi har bl.a. kantine, kageordning, fredagsbar mv. og er placeret lige ved siden af Ny Ellebjerg station i Valby.

Vores forventninger til dig
Du er samfundsvidenskabeligt uddannet som f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller cand.merc.
Både nyuddannede og ansøgere med erfaring er velkomne til at søge.

Du bliver en del af en styrelse, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er analytisk skarp
  • kan formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • er god til at samarbejde på tværs af faggrænser
  • har flair for at arbejde med tal og data

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til Excel.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Grosen Nielsen på telefonnummer 72 14 28 00 eller på e-mail [email protected] eller souschef Torben Jensen på telefonnummer 72 14 25 21 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 22. marts 2020, kl. 00:00.

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Som led i anden samtale vil der blive stillet en mindre formidlingsopgave.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Valby
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0