Specialkonsulent og akademisk medarbejder til ledelsessupport og bestyrelsesbetjening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du hjælpe med at styrke ledelse og politikudvikling i udviklingen af den kollektive transport på Sjælland? Vil du være med til at arbejde for grøn mobilitet, der har konkret betydning for borgerne hverdag?

Movia er Danmarks største trafikselskab med en samlet omsætning på knap 5 mia. kroner, og 215 mio. årlige passagerer i busser, lokaltog og flextrafik. Vi arbejder tæt med kommuner og regioner om planlægning af kollektiv transport, med dygtige operatører og vognmænd om den daglige drift, og med DSB og Metroselskabet om kundeservice og billetter.

Vi arbejder aktivt med den grønne omstilling og sætter løbende elektriske busser, havnebusser og snart batteritog i drift, så vi er fossilfri i 2030.

I tæt samarbejde med kommuner, region og Vejdirektoratet udvikler vi ny kollektiv transport af høj kvalitet, hvor staten har afsat 1½ mia. kr. til medfinansiering af BRT-linjer (hurtigbusser i egne vognbaner) i hovedstadsområdet.

Endelig arbejder vi aktivt med fortsat digitalisering, bl.a. i vores fælles selskab Rejsekort & Rejseplan, og står over for en vigtig opgave med at sikre, at også ikke-digitale kunder kan bruge bus og tog.

Vil du sidde helt tæt på beslutningerne?

Som medarbejder i Direktionssekretariatet er du centralt placeret, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktion og bestyrelse i et stort politisk ejet selskab. Du støtter direktionen og bestyrelsen i deres arbejde, og du vil have et tæt samarbejde med Movias administrerende direktør, direktion og chefgruppe.

For at blive en succes i rollen skal du være i stand til at planlægge, strukturere og følge op på dine opgaver. Du trives med travlhed, mange og alsidige opgaver på en gang, og frem for alt, skal du trives med at koordinere og dele opgaver med dine tætte kolleger i direktionssekretariatet.

Du får bl.a. til opgave:

  • At deltage i mødeforberedelse og afvikling af bestyrelsesmøder, direktionsmøder, chefgruppemøder samt øvrige politiske møder
  • At kunne analysere komplicerede politiske og faglige sagsfremstillinger
  • At udarbejde referater, notater og beslutningsoplæg til direktion og bestyrelse

Opgaverne er mangeartede og de præcise opgaver i din stilling vil blive vurderet ud fra dine erfaringer og kompetencer. Når du starter hos os, får du et målrettet introprogram og vi løfter dig gerne uddannelsesmæssigt, hvis der er noget som kan forbedre din opgaveløsning.

Dine tre vigtigste kompetencer

  1. Du har indsigt og forståelse for arbejdsgange og beslutningsprocesser i politisk drevne organisationer
  2. Du er kommunikativ stærk, både skriftlig og mundtligt
  3. Du er struktureret, effektiv og analytisk

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, og evt. erhvervserfaring fra privat eller offentlig virksomhed. Indsigt i politisk drevne organisationer vil være en fordel.

Vi tilbyder en spændende hverdag

Du bliver en del af Movias direktionssekretariat. Direktionssekretariatet består af 9 medarbejdere, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. Du referer til sekretariatschefen.

Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde.

Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive trafik og brænder for at gøre den endnu bedre. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karrieløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv.

Fakta om jobbet

Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2022 eller snarest derefter.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Ressourcedirektør Eskil Thuesen på telefon 36 13 16 10 eller HR-chef Thomas Damgaard på tlf.: 36 13 15 00.

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført løbende, så send endelig din ansøgning.

Om Movia

Movia er et fælleskommunalt selskab, som er ejet af de 45 kommuner og 2 regioner på Sjælland.

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, tre havnebuslinjer, fem flextrafikordninger og i vores plustur-ordning.

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Læs mere på moviatrafik.dk

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Valby
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienterne gennem overvågning af lægemiddelsikkerhed? Og har du lyst til at arbejde i en sektion, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i højsæde..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Interesserer du dig for it-udvikling inden for sundhedsområdet og kan du være det tekniske anker, der sikrer fremdrift og udvikling i digitaliseringen af graviditetsforløb? Så er du måske vores nye..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne være med til at drive udviklingen af en digital løsning til graviditetsforløb? Er du struktureret, god til at samarbejde og skriver i et klart sprog? Så er du måske vores nye fuldmægti..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0