Engageret og dygtig Business Intelligence/automatiseringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Har du interesse og kompetencer inden for Business Intelligence og lysten til at arbejde med store datamængder?

Så har Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse r en ledig stilling som Business Intelligence konsulent i Proces- og digitaliseringssektionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse understøtter Forsvarets opgaver ved at anskaffe materiel og it i form af bl.a. skibe, fly, kampvogne, kommunikationssystemer, it-systemer, uniformer og alt det materiel, der indgår i disse.

Proces- og digitaliseringssektionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses Udviklings- og koordinationsafdeling består for nærværende af i alt 15 medarbejder og har mange forskelligartede opgaver. Det er kendetegnende for sektionens opgaver, at de kræver specialistviden og indsigt i hvordan, der arbejdes i Forsvaret. En del af dem er ad-hoc opgaver, hvilket betyder, at der er en høj grad af dynamik i opgaveløsningen, der varierer fra meget konkrete til meget komplekse opgaver.

Stillingen som Business Intelligence konsulent, er placeret i sektionens automatiseringsteam. Automatiseringsteamet består af 2 faste medarbejdere og 2 studentermedhjælpere, der har til opgave at digitalisere tunge arbejdsgange, herunder også støtte til forretningens behov for Business Intelligence.

Til den primære opgave som Business Intelligence konsulent anvendes for nærværende værktøjet SAP Business Intelligence under anvendelse af Analysis for Office.
SAP Proces Mining med Celonis er under implementering og bliver en del af Business Intelligence værktøjskassen.
Automatiseringsteamet indsamler også data til BI med andre værktøjer, hvor det giver mening for processen.

Om stillingen

Som Business Intelligence konsulent, skal du støtte og vejlede forretningen i at få løst deres behov for rapportering ved at udvikle rapporter ud fra eksisterende data eller i samarbejde med det koncernfælles Business Intelligence Shared Service Center (BISSC).

Da det er store datamængder og ofte komplicerede løsninger, er det vigtigt at du besidder gode analytiske evner samt en god dataforståelse.

Vi forventer, at du gennem din faglige indsigt og personlige engagement skal medvirke til at:

Spille en koordinerende rolle mellem forretningen og samarbejdspartnere i forhold til BI.

Sagsbehandle og prioritere FMI’s samlede behov for Business Intelligence løsninger

Selvstændigt og i samarbejde med BISSC udvikle rapporter til forretningen,

Vejlede forretningen med mulige løsningsmodeller og værktøjer.

Udvikle BI analyser og dashboards i Celonis.

Holde dig løbende orienteret om relevante nye værktøjer.

Udarbejde og vedligeholde relevant forvaltningsgrundlag for området.

Udover opgaven som BI konsulent deltager du efter evner og kompetencer i Automatiseringsteamets andre opgaver i forhold til digitalisering, hvor der blandt andet anvendes Robot Process Automation, SharePoint med Nintex WorkFlow og Officepakken med Visual Basic for Applications.

Kernen i både BI og digitalisering er analytisk overblik og forretningsforståelse.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse og gerne nogle års erhvervserfaring, der er relevant for stillingen.

Som person trives du godt i et dynamisk miljø, hvor arbejdet er krævende, men også spændende. Du er effektiv og har høj sans for kvalitet.

Du forstår at tænke din opgaveløsning ind i et helhedsorienteret perspektiv. Du er god til at kommunikere både skriftlig og mundtligt. Du har overblikket til at gennemskue komplicerede processer.

Du har nemt ved at tilegne dig viden om analyseværktøjer og sætte denne viden i spil i et miljø, hvor den daglige faglige sparring er i højsædet.

Du fungerer godt socialt i både store og små teams og kan tilrettelægge og arbejde selvstændigt med opgaver. Du er imødekommende, engageret, respektfuld og kan kommunikere i øjenhøjde med alle.

Du er endvidere struktureret og målrettet, og påtager dig et personligt ansvar for at skabe resultater.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

Godt kendskab til Business Intelligence, herunder særligt Analysis for Office.

God dataforståelse, dvs. evner at gennemskue sammenhænge mellem forskellige datasæt.

Gode evner til at udarbejde digitale løsninger under inddragelse af slutbrugerne.

Kendskab til Forsvarsministeriets koncern, herunder Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Det vil yderligere være en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

Erfaring med tilsvarende opgaver fra en større virksomheder eller det statslige område.
Flair for it.
Har forståelse for forskellige automatiserings- og digitaliseringsteknologier.
Erfaring med udarbejdelse af dokumentation.

Alt efter dit erfaringsniveau og dine kompetencer, så sørger vi for, at du bliver klædt på til jobbet, og vi vil investere i dig og din udvikling i form af oplæring, kurser og uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst mellem akademiker i staten og Finansministeriet. Med afsæt i din kompetenceprofil kan der forhandles tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du vil tillige modtage en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte Chefen for Proces- og digitaliseringssektionen Thomas Vestergaard på telefon 25 41 59 87.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-Konsulent Pia Knudsen fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 72 81 91 44.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2021. Der bliver afholdt løbende samtaler med henblik på hurtigt ansættelse.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen bedes du vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær venligst opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

FORSVARSMINISTERIET, MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSEN (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.

FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca.
1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Vojens
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Vojens over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0