Strategic Regulatory Affairs Manager til Wholesale i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du drevet af at påvirke, opsøge og omsætte regulatoriske krav til strategisk guidance og konkrete initiativer inden for et forretningsområde i galoperende vækst? Hvis ja, er vi et slaraffenland af spændende udfordringer

Fibia er i rivende udvikling med bl.a. åbning af fibernettet og en fortsat massiv udbygning af fibernettet. Vi har etableret en række nye partnerskaber med serviceudbydere, som nu giver kunder på Fibias fibernet fuld valgfrihed mellem bredbånd- og TV-koncepter.

Til at understøtte, at vi nu får sat den rette strategiske og regulatoriske agenda i forretningens videre udvikling, søger vi en strategisk og regulatorisk stærk profil, der – i tæt dialog med vores samarbejdspartnere, direktion og øvrige stakeholders i branchen inklusive myndighederne - kan sætte retning, sikre indflydelse og realisere de rette kompromisser inden for det regulatoriske og strategiske råderum.

Hvem er vi
Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af fibernet og viser i disse år en ekstraordinær udbygningshastighed, der vidner om vores ambitioner om at fortsætte udviklingen og blive endnu større.

Vi har klare ambitioner om at blive absolut bedst på markedet, når det kommer til at være en attraktiv samarbejdspartner og medspiller. Det gælder også i den regulatoriske udvikling i forhold til at søge de bedste løsninger, der understøtter og tilgodeser både infrastruktur- og serviceudbydere.

Du vil komme til at indgå i vores nyetableret Wholesale-team med pt. 12 engagerede kollegaer. Det er et team bestående af såvel kommercielle som produkt- og processpecialiserede kolleger. Vi sætter alle en uformel tone højt. Du vil få stor faglig frihedsgrad til at prøve nye ting af i en kultur, hvor vi deler vores succeser, udfordrer hinandens perspektiver og lærer af hinanden og vores fejl.

Hvem er du
Du er en person med et skarpt strategisk overblik, der motiveres af at udfordre og perspektivere de rammer og kontekst, vi arbejder under. Du evner at se, hvordan vi lykkes med at høste størst udbytte af disse rammer – i samarbejdet med serviceudbydere, brancheorganisationer og myndigheder – mhp. størst mulig værdiskabelse på tværs af hele Fibia-forretningen.

Du vil være Fibias repræsentant i brancheorganisationer, deltage i og udarbejde høringssvar til ny og ændret lovgivning og deltage i Public Affairs-aktiviteter, så Fibia sætter sit aftryk på lovgivningen.

I forlængelse af dette, er det vores forventning, at du:

  • Drives og begejstres af dette strategiske og regulatoriske ansvar, hvor du direkte samarbejder med key stakeholders i såvel Fibias direktion, på tværs af branchen og ud mod vores samarbejdspartnere
  • Evner at lede relevante beslutningstagere i primært Fibias direktion igennem strategiske beslutningsprocesser – og heriblandt skabe klarhed om forudsætninger og konsekvenser gennem grundig analyse, faglig indsigt og tydelig kommunikation
  • Bidrager aktivt til teamwork og fællesskab – såvel internt i Fibia som i relationen med vores partnere, på tværs af branchen og med relevante myndigheder
  • Har bred erfaring med telebranchen og/eller et tilsvarende compliance-relateret ansvarsområde.


Din hverdag
Dit fokus er at overvåge og påvirke regulatoriske forhold, der er relevante for Fibia.

Dine opgaver inkluderer:

  • At være den primært ansvarlige for Fibias branche- og myndighedsinvolvering, og Fibias repræsentant i branche-relaterede interesseorganisationer og udarbejdelse af høringssvar til myndighederne
  • At være initiativtager i eksekveringen af den regulatoriske strategi og brancheinvolvering i relation til Fibias forretning
  • At deltage i primære branche-/interesseorganisationer og dialoger som repræsentant for Fibias forretning
  • At være ”lead” på større regulatoriske og/eller juridiske analyser og beslutninger, der opstår som flg. af ny regulering, politiske tiltag eller eventuelle tvister i samarbejdet med vores partnere, og initiativtager til sikring af implementering af nødvendige ændringer
  • At være ”driver” af konkrete ad hoc cases såsom opkøbsmuligheder, partnerskabsdialoger med fokus på det strategiske mulighedsrum mm.
  • At udarbejde partneraftaler og kommunikation, officielle udtalelser og kommunikation, høringssvar osv. i relation til strategiske og regulatoriske forhold.


Vi tilbyder
Et centralt og udpræget strategisk og regulatorisk ansvar i videreudvikling og professionalisering af Fibias fremadrettede position i markedet og branchen samt:

  • En alsidig og spændende stilling med bredde og tværfagligt samarbejde i et vækst-præget arbejdsmiljø, hvor du selv præger retning og potentiale for udvikling
  • En unik mulighed for at sætte dit tydelige præg på den videre udvikling af Fibias strategi og den rolle Fibia udfylder og løfter i branche-regi
  • En god løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring samt andre personalegoder (bl.a. en fantastisk kantineordning, firmabetalt internetforbindelse m.m.)
  • Stor indflydelse - stillingen er organisatorisk placeret i Fibias Wholesaleafdeling, men der vil være stakeholders i stort set alle funktioner i Fibia på både ledelses- og operationelt niveau.


Arbejdssted
Fibias kontor på Sjælland er lokaliseret i Haslev, mens vores jyske kontor ligger i Tilst ved Århus. Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar i dit daglige arbejde – herunder den rette balance mellem dit privat- og arbejdsliv og fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde.

Vil du vide mere
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Wholesale Director Morten Brusgaard Lousen på tlf.: 24 62 00 20 eller [email protected].

Hvordan kommer du videre
Synes du stillingen lyder spændende, så send os din ansøgning og CV ved at bruge linket i højre side af annoncen. Ansøgninger, som sendes via e-mail e. lign., kommer ikke i betragtning til stillingen. Ansøgningsfrist er den 20. oktober 2022. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker

Statistik over udbudte jobs som apotekere

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere over tid

Dato Alle jobs som apotekere
2. juli 2024 81
1. juli 2024 82
30. juni 2024 83
29. juni 2024 84
28. juni 2024 83
27. juni 2024 79
26. juni 2024 84
25. juni 2024 90
24. juni 2024 90
23. juni 2024 91
22. juni 2024 92
21. juni 2024 92
20. juni 2024 91
19. juni 2024 87
18. juni 2024 85
17. juni 2024 81
16. juni 2024 85
15. juni 2024 87
14. juni 2024 87
13. juni 2024 89
12. juni 2024 86
11. juni 2024 89
10. juni 2024 87
9. juni 2024 95
8. juni 2024 93
7. juni 2024 90
6. juni 2024 83
5. juni 2024 76
4. juni 2024 83
3. juni 2024 79
2. juni 2024 89