Genopslag: Farmakonom søges til Maniitsoq Sundhedscenter, Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

En stilling som farmakonom ved Maniitsoq Sundhedscenter er ledig til besættelse fra 1. november 2021 eller snarest derefter. Stillingen kan søges som fast eller som vikariat på 6 måneder – eller længere, hvis ønsket om at få alle Grønlands årstider med skal indfries.

Apoteket på Sundhedscenteret er byens eneste apotek og er integreret del af Sundhedscenteret, som i øvrigt består af sengeafdeling med 18 sengepladser, ambulatorium med skadestue og lægekonsultation med tilhørende undersøgelses muligheder, samt jordemoderkonsultation, sundhedspleje, psykiatrisk og somatisk hjemmesygepleje, fysioterapi og veneria. Vi vægter den forebyggede tankegang højt.

Du vil være ene farmakonom, men der er mulighed for faglig sparring med kollegaer i Sisimiut og Nuuk. Der udover er der tæt samarbejde med Maniitsoq Sundhedscenters øvrige personale. Vores arbejdssprog er dansk fagpersonerne imellem, men vi kommunikerer fortrinsvis på grønlandsk med vores borgere, hvorfor der stilles tolk til rådighed for vores dansksprogede personaler.

Vi søger dig, der:

  • Er uddannet farmakonom og har erfaring fra apotek eller sygehusapotek
  • Arbejder fleksibelt og selvstændigt, at du er dedikeret, struktureret og visionær i dit arbejde
  • Har ordenssans og gode samarbejdsevner og loyal overfor dit arbejde - dine kollegaer og ledelse
  • Bidrager med godt humør, gode samarbejdsevner og engagement
  • At du er en moden og stabil medarbejder og er i god balance med dig selv

Vi tilbyder:

  • En faglig spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde selvstændigt, men dog i tæt samarbejde med tværfaglige kollegaer
  • En røgfri arbejdsplads
  • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø
  • Personalepleje på flere niveauer - herunder bl.a. årlig ski- og hytteudflugt og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer
  • En arbejdsplads med fokus på grøn- og bæredygtig omstilling
  • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret
  • Dine ansvarsområder vil være Indkøb af medicin, vacciner og depot- og sygeplejeartikler, distribution af medicin til bygder og alderdomshjem, Udlevering af medicin til borgere, Opfylde ugeæsker og Vejledning til borgere og sundhedspersonale i brug og håndtering af medicin

Om os:

  • Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte – fordelt på sundhedscenteret og de tre tilhørende sygeplejestationer i distrikters bygder
  • Den lokale ledelse på Maniitsoq Sundhedscenter samarbejder med regionsledelsen, som fysisk befinder sig i regionssygehuset i Sisimiut
  • Vi lægger stor vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter, indeholder værdier, såsom respekt, nærvær, anerkendelse og tillid. De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret
  • Vi har et kontinuerligt fokus på forebyggelse af Covid-19 og ser det som et fælles anliggende at være ansvarlige, i forhold til at passe på vores udsatte borgere, personale og generelt forsat holde Maniitsoq fri for Covid smitte.

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjere, der stækker sig ned til dybe fjorde. Der er ca. 3800 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder. Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlige forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

Fritidsaktiviteterne om sommeren er bl.a., vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt. Vinteren byder på det smukkeste nordlys og mulighed for både alpin- og langrendsski. Maniitsoq aftenskolen tilbyder forskellige spændende aktiviteter hen over vinterhalvåret og der udover er der et bredt udvalg af forskellige slags sportsaktiviteter året rundt.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=21-355

Startdato: 1. november 2021

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2021

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved, Ledende Regionssygeplejerske, Nukànguak` Olsen, på tlf. +299 868867 eller på e-mail: [email protected].

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Grønland
  • Torsdag den 07. oktober 2021

Lignende jobs

  • Apoteker i Hele Danmark

    Kære mulige kandidat indenfor Pharma, IT og Engineering,Er du åben for nye spændende muligheder ?Sidder du i en uopsagt stilling, og opfatter dig som rigtig attraktiv på markedet – men har br..
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    Vamdrup Apotek søger filialleder Da Henriette efter 7 fantastiske år stopper som filialleder i Vamdrup, søger vi en ny smilende, empatisk og dygtig leder, som vil tage hånd både .
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    Apoteker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    [xxxxx]s cirka 5.000 medlemmer arbejder til daglig i frontlinjen i sundhedsvæsenet. De er blandt andet ansat på privat apoteker, sygehusapoteker, i lægemiddelindustrien samt i stat o..
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Grønland over tid

Dato Alle jobs som apotekere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9