Klinisk farmakonom med gå på mod søges til klinisk farmaci på Amager og Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Klinisk farmakonom med gå-på-mod søges til klinisk farmaci på Amager og Hvidovre Hospital På apoteksenheden på Amager og Hvidovre hospital søger vi farmakonomer med ben i næsen, smil på læben, lyst til patientkontakt og tværfagligt samarbejde til fastansættelser og 1-årige vikariater. Jeres primære arbejdsplads vil være Hvidovre Hospital.

Vi kan tilbyde:

  • Engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som prioriterer samarbejde højt.
  • Et godt arbejdsfællesskab, hvor vi lægger vægt på gensidig anerkendelse og at have det sjovt.
  • Fleksibilitet og alsidighed i opgaverne og arbejdsdagen samt indflydelse på eget jobindhold.

  • Grundig kvalificering med tilknyttet mentor og kollegaer inden for rækkevidde, så du altid kan få støtte og faglig sparring.

  • Faglige udfordringer og kompetenceudvikling.
  • Et spændende og udadvendt job med mange kontaktflader.
  • En arbejdsplads i løbende udvikling.
  • 37-timers arbejdsuge med flex- ordning.

Dine arbejdsopgaver bliver:

Overordnet er farmakonomrollen delt i to funktioner: Medicinservice og medicinmanagement. Kernefunktionen i medicinservice er at sikre, at de rigtige lægemidler er på hylderne på hospitalets afdelinger, samtidig med at have fokus på patientsikkerheden og lægemiddeløkonomi. Der vil være lægemiddelrelaterede spørgsmål fra klinikken hvor din faglighed spiller en væsentlig rolle. Der vil dagligt være en dialog med sygeplejersker og læger hvor om-ordinationer til rekommanderede lægemidler drøftes og der findes løsninger på restordreproblematikker.

I medicinmanagement møder du kl. 7 og har ansvaret for at dosere det medicin som patienterne skal have, og give medicinen til indlagte patienter. Under doseringen sikre vi at patienternes medicin er lagt i Sundhedsplatformen fra FMK og kontrollere at dosis, frekvens og interaktioner m.m. Vi giver derefter medicinen til patienterne, og snakker med patienterne om mulige bivirkninger. Da nogle patienter ikke selv kan indtage medicinen, skal du være indstillet på at hjælpe dem. Foruden af dosere medicin til patienterne under indlæggelse vil man skulle dosere den medicin som patienterne skal have med sig ved udskrivelse, og udlevere til patienten. Sektorovergangen ved udskrivelse af patienter giver mange utilsigtede hændelser, og vores opgave i forbindelse med udskrivelser er derfor væsentlig for patientsikkerheden. Du vil komme til at bruge og udvikle din farmakologiske viden og udvikle dine kommunikationsevner, både med andet sundhedspersonale og patienter.

Se en film om jobbet som farmakonom på Region Hovedstadens Apotek på vores hjemmeside her.

Vi ser gerne, at du…

  • Er glad for at arbejde med mennesker og har en åben tilgang til mødet med alle typer patienter.
  • Mod på at indgå i en professionel dialog med læger og øvrigt sundhedspersonale om patienternes behandling og formår at skabe relationer på tværs af faggrupperne.
  • Er initiativrig og brænder for at skabe kvalitet i den kliniske hverdag og har øje for forbedringer og udvikling og er faglig nysgerrig.
  • Trives med at arbejde i teams, er hjælpsom og bidrager til, at vi har det godt sammen.
  • Har gåpåmod og evne til at acceptere at hverdagen på et hospital er omskiftelig.
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egen læring, men også tør spørge om hjælp ved behov.


Om os:

Hos Region Hovedstadens Apotek på Amager og Hvidovre hospital sørger vi for, at Amager Hospital, Hvidovre hospital og Psykiatrisk Center Amager hver dag har den medicin, de har behov for. Herudover er der på 10 hospitalsafdelinger tilknyttet farmakonomer til medicinmanagement. Amager og Hvidovre Hospital er at af Danmarks største hospitaler med et optageområde 600.000 borgere til 700 senge med knap 100.000 årlige indlæggelser og 470.000 ambulante patientforløb. Vi er 50 farmakonomer og farmaceuter fordelt i 3 selv organiserende teams, hvor vi i vores teams alle er fælles om opgaverne og tager fælles ansvar for blandt andet den daglige drift, faglig udvikling, skemaplanlægning og teammøder.

På Region Hovedstadens Apotek arbejder vi målrettet med ”Eget ansvar”. For os betyder det, at både medarbejdere og ledere forpligter sig til at tage ansvar for at hver dag bliver en god dag. Vi arbejder med værdibaseret ledelse ud fra værdierne; Tillid, Åbenhed, Helhedssyn og Professionalisme.

Løn og ansættelsesvilkår:

I henhold til gældende overenskomst med Farmakonomforeningen. Stillingerne er på 37 timer/uge mandag til fredag med stedvist weekendarbejde i dagvagt, som fordeles i farmakonomgruppen. Arbejdstiden kan ligge mellem kl. 7-18.

For yderligere information kan du kontakte Ledende farmakonom Pia Beck tlf. 26 30 89 02 eller ledende farmaceut Daniel Rasmussen tlf. 21 12 59 78 / 50 43 70 91

Ansøgningsfrist: 23. Oktober 2022 kl. 12. Samtaler bliver afholdt løbende.

Ansættelsesstart pr. 01. december 2022 eller hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende.

Vedlæg eksamensbevis til ansøgning

Vi håber, at du har lyst til at høre mere og måske blive vores nye kollega.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Herlev
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Apoteker i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Apoteker
    • København
    Få mere info
  • Apoteker i Smørum

    Apoteker søges til organisation/virksomhed i 2765 Smørum
    • Apoteker
    • Smørum
    Få mere info
  • Apoteker i Hvidovre

    Som QHSE-koordinator får du ansvaret for at understøtte Pharma’s systemmæssige arbejdsmiljø- og kvalitetsleverancer, der understøtter strategien i afdelingen Specialer. Vil du være med til at gøre .
    • Apoteker
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Apoteker i Søborg

    Exciting Senior Career Opportunity in Regulatory Affairs Combination Products! Do you dream of a career with a global pharmaceutical company built on life-changing innovative investigational med..
    • Apoteker
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som apotekere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2