Klinisk farmaceut søges til projektstilling: Kvalitetssikring af arbejdsgange omkring medicinordinationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Er du mand/kvinde for at skabe synlige resultater for Akutafdelingen på Holbæk Sygehus? Du er en resultatorienteret farmaceut og ekspert i kvalitetssikring og optimering af arbejdsgange. Du får seks spændende måneder i projektansættelse til systematisk at kortlægge afdelingens praksis for medicinordination og iværksætte tiltag der kan forbedre arbejdsgangene, herunder særligt forebygge utilsigtede hændelser.

Om afdelingen

Afdelingen har ansvaret for cirka 95% af de akutte patienter, der kommer til Holbæk Sygehus. Vi vurderer patienterne, stiller en diagnose og opstarter behandling. Det får vi klaret på cirka fire timer (gennemsnit) inden patienten enten indlægges eller udskrives.

I akutafdelingens sengeafsnit, Akut Diagnostisk Enhed, udreder og behandler vi en varieret gruppe af primært intern medicinske patienter. Her bliver patienter indlagt til fx observation eller til planlægning af mere komplicerede forløb.

På skadestuen arbejder vi målrettet med at optimere forløbene, fx med ultralydsvejledt femoralisblok til patienter med hoftefraktur.

Vi er 36 læger, 60 sygeplejersker og 11 sekretærer sat i afdelingen. Frem til 1. juni har afdelingen desuden tilknyttet en klinisk arbejdende farmaceut.

Jobbet

Vi arbejder løbende med at forbedre vores behandling af patienter og med at optimere vores arbejdsgange. Til det formål har vi brug for fokuseret at forbedre arbejdsgangene omkring medicinordination i Sundhedsplatformen.

Dit primære arbejde går derfor ud på:

  • systematisk at gennemgå og analysere indberetninger af utilsigtede hændelser vedrørende ordination af medicin og medicingivning
  • at interviewe afdelingens samarbejdspartnere (afdelinger, praktiserende læger) om praksis omkring medicinordination
  • at udføre fokuserede journalaudits med specielt fokus på retningslinjer for medicin
  • at udfærdige og iværksætte handleplaner med udgangspunkt i de identificerede fokusområder

For at du kan få en fornemmelse af arbejdsgangene på afdelingen begynder din ansættelse med et kortvarigt klinisk ophold på afdelingen i blandende vagter (dag og aften).

Der er ikke tale om forskningsarbejde.

Udover ovennævnte primære kvalitetssikringsarbejde kan du lejlighedsvis blive bedt om at hjælpe med din farmaceutiske specialviden ved særligt komplicerede patientcases.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job Du kommer til at arbejde på et velfungerende sygehus, på en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted. Vi sætter barren højt, og det viser sig på en række områder, hvor både akutafdelingen og Sygehuset er på forkant med udviklingen. Her får du mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi fortsat kan vise vejen, når det handler om akutområdet. Og ikke mindst bliver du bliver del af teamet af kompetente kolleger, som venter på at byde dig velkommen.

Om dig

Optimalt set…

  • kan du arbejde selvstændigt
  • har du erfaring med Sundhedsplatformen
  • har du erfaring med forskningsarbejde, dataindsamling eller kvalitetsarbejde
  • har du erfaring som hospitalsfarmaceut
  • har du undervisningserfaring og/eller erfaring med iværksættelse af forandringsprocesser
  • er du udadvendt, imødekommende og fleksibel

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset og som udgangspunkt en deltidsstilling på 30 timer/uge i dagtid i 6 måneder.

Er du den rigtige kandidat og har du interesse i en fuldtidsstilling kan dette også lade sig gøre. I givet fald vil der blive mulighed for at arbejde klinisk med patientkontakt op til fuldtid som farmaceutisk assistance på udvalgte dage.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Du skal være opmærksom på, at du kommer til at færdes på en afdeling der også modtager og behandler patienter, der indlægges under diagnosen "obs COVID-19"

Kontakt Peter
Skriv til ledende overlæge Peter Hallas på [email protected], som kan besvare dine spørgsmål.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Holbæk
  • Søndag den 13. september 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som apotekere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
17. august 2024 1