Farmakonom med flair og interesse for logistik og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du lyst til at arbejde med IT og logistik af lægemidler på et sygehus, som sætter patienterne og deres sikkerhed først?

Sygehus Lillebælt bruger lægemidler for ca. 500 millioner kroner om året, og alle på apoteket er med til at sikre, at de rigtige lægemidler når ud til patienterne på rette tidspunkt.
Derfor har vi brug for dig til vores afsnit i Kolding.

På afsnittet i Kolding er vi 21 ansatte og kernefunktionerne er indkøb og distribution af lægemidler, medicinservice samt klinisk farmaci. Arbejdsmiljøet er selvstændigt og præget af stort engagement med fantastiske kolleger, som alle er med til at sikre den gode tone i dagligdagen.

Jobbet
Stillingen rummer flere arbejdsopgaver. Du bliver en del af apotekets logistikteam, som varetager distribution og indkøb af lægemidler:

I distributionsfunktionen er dine primære opgaver at følge dagens bestillinger, oprette og overføre ordrer til apotekets logistiksystem og i tæt samarbejde med plukketeamet at få dagens samlede opgaver løst. Du er faglig sparringspartner for plukketeamet og er den daglige problemløser, når ordrer eller lægemiddelpakninger udfordrer, f.eks. ved manglende sporbarhed eller stregkoder. Du betjener desuden apotekets hotline telefon, som både interne og eksterne samarbejdspartnere bruger, når de søger svar eller bestiller medicin.

I indkøbsfunktionen skal du primært indgå i arbejdet med at bestille og modtage lægemidler via apotekets indkøbssystem, følge op på eventuelle restordrer, håndtere reklamationer samt iværksætte relevante tiltag f.eks. ved tilbagekaldelser.

Da IT spiller en vigtig/afgørende rolle i hele forsyningskæden lige fra indkøbssystem til apotekets logistiksystem indgår du i arbejdet med at sikre at systemerne er opdaterede med relevante stamdata, lige fra korrekte lægemidler og priser til data for leverandører og ”kunder”.
Alt sammen med øje for sikkerheden i arbejdsgange og for patienterne.

Stillingen er et barselsvikariat af 1 års varighed

Om apoteket
Du bliver en del af et stort apotek med ca. 50 ansatte, fordelt på afsnit i henholdsvis Kolding og Vejle. Vi leverer medicin og serviceydelser af højeste kvalitet til vores tre sygehuse i Trekantområdet.

Vi tilbyder

  • Et varieret job med stort ansvar og mange kontaktflader
  • En arbejdsplads, hvor samarbejde er vigtig og en forudsætning for at lykkes med opgaver, som er gensidig afhængige
  • Et trygt arbejdsmiljø med nærværende ledere
  • En arbejdstid på hverdage og med mulighed for nedsat tid til f.eks. 34 timer. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7.30-15.00, men tilpasses løbende de opgaver, som skal løses. Du har mulighed for at bruge flekstidsordning.

Om dig

  • Du er uddannet farmakonom
  • Du har interesse i og flair for arbejdet med IT systemer, f.eks. Navision/Apovision, Excel m.fl.
  • Du har lyst til at arbejde i apotekets ”maskinrum” med logistikprocesser og er interesseret i at arbejde sammen med flere om et bredt spektrum af opgaver.
  • Du arbejder systematisk, prioriterer og overholder deadlines
  • Du er kvalitetsbevidst og kan se værdien i at arbejde efter GDP regler
  • Du er serviceminded og evner at sikre, at både eksterne og interne samarbejdspartnere får det, som de forventer
  • Er positiv og bidrager til dagligdagens udfordringer på en konstruktiv måde

Har du erfaring fra sygehusapotek er det en fordel, men ikke et krav.

Løn
Stillingen aflønnes i henhold til Farmakonomforeningens overenskomst med Region Syddanmark.

Tjenestested
Apoteket Sygehus Lillebælt, Kolding

Tiltrædelse
1. juni eller hurtigst muligt derefter

Hør mere
Få mere at vide om stillingen hos farmakonom Helle B. Paulsen på 29 11 60 20 eller sygehusapoteker Anita Duedahl på 23 44 82 78.

Ansøgning
Send din ansøgning, så vi har den senest den 7. maj 2020.
Vi holder ansættelsessamtaler den 14. og 15. maj 2020.

Sygehus Lillebælt er et velkonsolideret sygehus med 3 skarpe profiler. Kolding Sygehus udvikles til et moderne akutsygehus, som kan levere den bedste ekspertise til alle patienter – døgnet rundt. Vejle Sygehus Kræft- og specialistsygehus i de store folkesygdomme udvikles til at kunne præstere kræftbehandlingsresultater helt i top og blandt de bedste i verden. Middelfart Sygehus er som Rygcenter Syddanmark en fælles indgang for alle regionale rygpatienter. Vi er i en positiv udvikling med en ambitiøs vision om at være Patienternes Sygehus med forskning som fundament for excellence i patientbehandlingen. Læs om Sygehus Lillebælt - Patienternes sygehus her: http://llk.dk/aaypoi

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Kolding
  • Torsdag den 07. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som apotekere
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2