Sundhedsfaglig Content Coordinator, med erfaring i kvalitetssikring af fødevarer og læg...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Har du lyst til at prøve dine sundhedsfaglige kompetencer af i en digital verden, hvor din sans for lovgivningsmæssige detaljer kommer i fokus? Interesserer du dig for helsekost, kosttilskud, håndkøbsmedicin og øvrige lægemidler og har du en forståelse for produktindhold og ingredienser? Lige nu søger vi dig, der har evnen til at kvalitetssikre og markedsføre vores store sortiment af grønne produkter på vores webshops.

Om stillingen:

Du vil blive en del af vores GREEN team, der blandt andet har ansvaret for vores sortiment af kosttilskud, fødevarer og lægemidler på det danske marked. Vi har et stort fokus på at sikre, at indholdet i produkterne, samt vores produkttekster, altid overholder gældende lovgivning og vi har derfor brug for en sundhedsfaglig kompetence, med en veludviklet sans for lovgivning og fortolkning heraf, som kan sikre at dette efterleves. Dit fokus bliver kontrol af leverandørtekster såvel som egne producerede tekster samt fortolkning af regler og love og efterlevelse af disse. På den måde vil du hjælpe kunderne med at navigere i et kompleks univers, der er styret af lovgivning. Vi søger derfor dig, der kan give vores kunder en endnu bedre service og faglig indsigt i sundhed og i vores produkter.

Helt konkret omfatter dine kommende arbejdsopgaver bl.a.:

  • Fysisk kontrol i forhold til tekster. Både ved lagerindgang, men også ved løbende stikprøver.
  • Kontrol af produkter fra vores leverandører og sikring af, at de overholder lovgivningen, herunder stikprøvekontrol ved modtagelse, samt håndtering og koordinering med leverandører ved afvigelser.
  • Anmeldelse af kosttilskud og håndtering af tilbagetrækninger og reklamationer med bivirkninger, herunder indberetning til myndigheder.
  • Løbende kontrol i forhold til ændringer i gældende regler og love.
  • Holde dig opdateret på lovgivning inden for kosttilskud, naturlægemidler, medicinsk udstyr, homøopatiske lægemidler og håndkøbsmedicin.
  • Registrering af Claim ID’s på anprisninger på kosttilskud i vores systemer.
  • Kvalitetssikring af interne og eksterne produkt- og kategoritekster.
  • Håndtering af besøg fra Fødevarestyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Miljøstyrelsen samt være kontaktperson herfor.

Vi er en virksomhed i vækst og vi udvikler os hele tiden. Du har dermed også muligheden for at udvikle dig sammen med os, og over tid vil dine opgaver kunne forandre sig, hvis du ønsker det og tager ansvaret. Vi søger derfor én, der er arbejdsom og som går til en arbejdsopgave med nysgerrighed og gå-på-mod.

Vi søger en, der:

  • Har erfaring med regulatorisk arbejde med tjek af produkter og markedsføringstekster - og gerne en, der har beskæftiget sig med de ovennævnte produktkategorier.
  • Har en sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund, kort som lang videregående uddannelse, fx som farmakonom eller farmaceut - vigtigst er, at du har erfaring med kvalitetssikring, fødevarelovgivning og regler under lægemiddelstyrelsen og Miljøstyrelsen.
  • Har styr på lovgivningen på områderne og evner at holde sig opdateret, når lovgivningen og tendenserne ændres.
  • Er god til at samarbejde og kommunikere på tværs, da du får en stor kontaktflade med både interne og eksterne.
  • Formår at gøre kompliceret lovgivning og tekst letforståelig for vores kunder.

Din første dag hos Firtal:

Når du træder ind ad døren hos Firtal, skal du være klar til at blive overvældet, da der venter dig en arbejdsplads med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Vi går meget op i at skabe og vedligeholde en kultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikles. Vi kan arbejde professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Firtal udgøres af et ungt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive bedre til det vi gør - hver dag!

Lysten til at lære, er drivkraften i vores organisation, hvilket betyder, hvis du har idéerne og evnen til at eksekvere, får du ansvaret. På den måde sikrer vi, at vi som organisation ikke står stille i et foranderligt marked.

Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter, at vi fortsat skal være det. Måden, hvorpå vi løser denne udfordring, er ved hårdt arbejde samtidig med, at vi har det ualmindeligt sjovt med hinanden. Vi er én stor familie og vi håber, at du vil være en del af denne.

Firtal en del af Matas koncernen. Vi beskæftiger samlet over 100 medarbejdere, der sørger for at holde hjulene i gang og skaber vores succes.

Praktisk information:

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Løbende.

Ved spørgsmål til stillingen: kontakt Laura Rasmussen på [email protected]

Send ansøgning og CV (Inkludér vellignende billede) til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Lystrup
  • Mandag den 09. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som apotekere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1