Farmaceut søges til Rønne Apotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Har du lyst til at arbejde på et apotek, hvor der er en skøn blanding af faste kunder og turister, hvor travl sommer afløses af mere fredelig vinter - og hvor vi bare venter på at høre fra dig.

Vi søger en frisk farmaceut, der har lyst til at arbejde på apotek og til at flytte til vores dejlige ø, Bornholm.

Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du kan udfolde dine farmaceutiske evner - bl.a. over for vores mange skrankekunder og over for dine nye kolleger. Der kommer heldigvis flere og flere farmaceutopgaver på apotekerne, og dem vil vi MEGET gerne have dig til at hjælpe os med.

Du kan f.eks. bidrage til, at vi får afholdt mange flere medicin- og compliancesamtaler. Behandlerfarmaceut er også en opgave, der ligger lige for. Har du ikke allerede uddannelsen, får du den tilbudt så hurtigt, det kan lade sig gøre. Opgaven som informationsansvarlig kunne vi også godt tænke os, bliver din - en opgave, der matcher med ansvaret for apotekets skranke og den rådgivning, vi giver kunderne. Vi vægter også, at du har interesse for omsorgssalg og ønsker at bidrage positivt til apotekets udvikling i en tid med forhåbentlig mange muligheder. Kan du også lave Tjek på Inhalation, er det endnu et plus. Det er nogle af de opgaver, der kan blive dine - men har du andre interesser, kan vi selvfølgelig tage højde for det.

Vi håber, du kan lide en fri og åben omgangstone, for det er noget vi sætter pris på. Det skal være spændende og sjovt at gå på arbejde.

Rønne Apotek er et by-apotek med de fleste ekspeditioner over apotekets skranke, hvorfor din arbejdstid kommer til at foregå meget i skranken - det er der, dine kompetencer prinært skal i spil. Selvfølgelig får du tid til at løse de øvrige farmaceutiske opgaver, du kunne tænke dig at have.

Rønne Apotek er DDKM-akkrediteret, medlem af A-apoteket og bruger Pharmanet. Vi er 12 farmakonomer, 2 farmaceuter incl. apoteker, 2 servicemedarbejdere, 1 elev og 1 bogholder.

Vores ønske er, at du starter så hurtigt, som muligt. Dit timetal 140 - 150 timer pr. måned - eller efter aftale. Ønsker du at deltage i apotekets vagter, ser vi også positivt på det.

Din ansøgning med passende bilag kan du sende til mail: [email protected] eller Apotekets adresse: Store Torvegade 12, 3700 Rønne

Vi glæder os meget til at høre fra dig:)

Vil du vide mere om stillingen eller om apoteket, er du meget velkommen til at kontakte farmaceut, Helle Gabrielsen eller apoteker, Mette Elsborg på tlf.: 56950130 eller mail: [email protected]. Eller måske endda aflægge os et besøg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Rønne
  • Torsdag den 12. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som apotekere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1