Rekrutteringsfirma

Regulatory Affairs Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du opdateret på gældende, relevant lovgivning indenfor kosmetik og personlig pleje? Og har du, hvad der skal til for at sikre og rådgive kolleger og kunder om produktindhold, dokumentation, lovgivning, mærkninger og produktsikkerhed? Så kig nærmere på stillingen som Regulatory Affairs Specialist hos den velkonsoliderede privat-label producent, Nordic Sense, i Silkeborg.

Rådgivning og dokumentation


Nordic Sense har siden 1982 udviklet, designet og produceret private label-produkter inden for kosmetik og personlig pleje. Kundebasen er i dag primært i Norden, men virksomheden har ambitiøse planer om en internationalisering. Dette kræver et knivskarpt laboratorie inkl. en dygtig Regulatory Affairs Specialist.

I denne rolle bliver din fornemmeste opgave at sikre, at Nordic Sense holder sig inden for gældende, relevant lovgivning. Det gør du ved hjælp af din opdaterede viden på området, som du videreformidler til kolleger og kunder, så der altid er styr på produktsikkerheden og mærkningerne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:


  • Sikre mærkninger og godkendelser på produkter
  • Sikkerhedsvurdere produkter
  • Overvåge kundekrav og claims
  • Igangsætte produktændringer ift. kommende ændringer i lovgivning
  • Udarbejde teknisk dokumentation og overensstemmelseserklæringer
  • Rådgivning og sparring med både internt - udviklingsafdelingen og salg og eksternt i forhold til kunder

Du får base på virksomhedens domicil i Silkeborg med reference til Quality- and Laboratory Manager.

Øje for gældende lovgivning og videreformidling


Den rette kandidat er vant til at holde sig opdateret på ændringer i lovgivningen og ved lige præcis hvordan, disse kan videreformidles letforståeligt til kolleger og kunder. Du er nemlig vant til at begå dig i organisationer med en bred kontaktflade og har gode kommunikationsevner.

Din baggrund kunne eksempelvis være kemiingeniør, farmaceut, klinisk biokemiker eller lignende kombineret med nogle års erfaring – gerne fra en produktionsvirksomhed.

Som person har du et nytænkende mindset, som hurtigt spotter forandringer og forbedringer, og fordi du ikke har langt fra tanke til handling, for du dem hurtigt implementeret. Din positive, proaktive tilgang til opgaverne gør desuden, at du gerne giver en kollega en hjælpende hånd.

Sprogligt behersker du både dansk og engelsk, og IT-mæssigt har du et godt kendskab til Office-pakken og er fuldt fortrolig med NAVISION.

Skandinavisk private label-producent af højeste kvalitet


Nordic Sense går benhårdt efter at være Nordeuropas Best Value-partner af produkter til personlig pleje. Virksomheden bryster sig af sin høje kvalitet, funktionalitet, sikkerhed og dokumentation og er derudover kendt for at være en fleksibel organisation med kunden i centrum.

Den høje gennemsnitlige ansættelsestid blandt medarbejderne vidner om en høj trivsel og en sund virksomhedskultur, som du hurtigt vil opleve, hvis det er dig, der ender med at være den nye Regulatory Affairs Specialist.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Apoteker (studiejob) i Viborg

    Vil du være Farmakonom?. så er Viborg Svane Apotek det oplagte sted at søge uddannelsesplads.Det er vi, fordi vi har stor erfaring i at uddanne dygtige farmakonomer, og de farmakonomstuderend..
    • Apoteker
    • Viborg
    Få mere info
  • Apoteker (studiejob) i Midtjylland

    Karup Apotek søger studerende, som vil starte på farmakonomuddannelsen den 1. september 2024.Uddannelsen tager tre år og du får løn alle tre år. Det meste af tiden er du på apoteket, hvor du indg..
    • Apoteker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Apoteker i Hele Danmark

    Vamdrup Apotek søger filialleder Da Henriette efter 7 fantastiske år stopper som filialleder i Vamdrup, søger vi en ny smilende, empatisk og dygtig leder, som vil tage hånd både .
    • Apoteker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Apoteker i Kjellerup

    Jobannonce - Farmakonom Kilde: [xxxxx]
    • Apoteker
    • Kjellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som apotekere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0