Teknoantropolog med arkitektur-indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Digital kulturudvikling handler om andet end teknik
VIAs digitale ambitioner er store, men de mange teknologiske muligheder giver først værdi, når de integreres i arbejdsprocesserne. Med afsæt i brugerinddragelse og samspillet mellem teknologi og mennesker ønsker VIA at videreudvikle de digitale kulturer rundt omkring i VIAs miljøer med henblik på at realisere digitaliseringens potentialer.

Vores forventninger til en ny kollega
Din faglighed baserer sig på en teknoantropologisk tilgang til digitalisering gerne suppleret med gode evner inden for UX.

Du behersker qua din antropologiske faglighed en vifte af værktøjer og metoder, der sætter dig i stand til at inddrage og involvere brugere i forbindelse med indførsel eller udvikling af ny teknologi. Du skal være med til at sikre en bæredygtig udvikling af VIAs digitale miljø. Du har en god teknologikforståelse og en god forståelse af både digitalisering i nutiden og i fremtiden, og du vil være med til at designe og præge retningen for digitaliseringen i VIA. Du skal være med til at udfordre vores vanetænkning og bidrage til at skabe en innovativ tilgang.

Du har løbende fokus på den daglige gode brugeroplevelse bl.a. gennem en brugervenlig designlinje på tværs af platforme.

Du er passioneret og vedholdende i din søgen efter den optimale løsning til vores studerende og medarbejdere, men har samtidig respekt for tekniske og organisatoriske begrænsninger samt ressourceforbrug.

Du vil indgå i samarbejder med forskellige profiler fra bl.a. systemudviklere over system- og procesejere til slutbrugere, ligesom du kan have dialoger med medarbejdere på forskellige ledelsesmæssige niveauer. Du skal derfor have gode kommunikative evner i skrift og tale, og være i stand til at afkode/forstå og omsætte viden mellem forskellige involverede i digitaliseringsprocesser, også selv om du ikke nødvendigvis har detaljeret domænekendskab på alle områder. Det vigtigste er, at du har en stærk antropologisk faglighed, der kan være med til at styrke den digitale udvikling og skabe gennemsigtighed om det arbejde du udfører.

Arbejdsformen kan i nogle sammenhænge være specifik opgaveløsning og i andre sammenhænge være projektorienteret, hvor du også selv kan komme til at stå bag rattet som projektleder. Du kan facilitere og styre processer og være i stand til at reflektere over hvordan du bedst disponerer din og andres tid.

De centrale arbejdsopgaver er:

  • Planlægge og gennemføre konkrete tiltag der skal styrke brugervenlighed i VIAs digitale miljøer.
  • Udvikle et metodisk velfunderet system til løbende evaluering af brugeroplevelser og feedback.
  • Gennemføre analyser af interaktion mellem brugere og it-systemer med henblik på at foreslå tiltag der kan styrke potentialet i VIAs digitalisering.
  • Indgå i arbejdet med løbende driftsopgaver hvor der er behov for at indtænke gode brugeroplevelser.
  • Indarbejdet teknoantropologiske fagligheder som en del af VIAs it-arkitektur og projektarbejde
  • Samarbejde med interessenter om digital udvikling både i digitalisringsprojekter og i daglig drift
  • Drive digitaliseringsindsatser som projektopgaveleder eller projektleder.
  • Kommunikere og videndele om teknoantropologiske metoder og indsatser
  • Indgå i planlægning og rådgivning i forbindelse med anskaffelse og review af nye it-systemer eller nye digitale arbejdsgange.
  • Rådgive og sparre it-ledelsen i spørgsmål i relation til brugervenlighed og brugerinddragelse

VIA IT
VIA IT fungerer dels som IT-afdeling for VIA University College, og dels som IT-fællesskab for en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland samt Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Samlet set servicerer VIA IT ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser. VIA IT leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske IT-ydelser, og der er ca. 80 personer ansat i VIA IT. VIA IT består af 5 enheder, hvor du bliver ansat i enheden Digital forvaltning, der i dag består af 6 personer.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.
Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Er du interesseret
Så ansøg via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside. Din ansøgning skal indeholde dokumentation for dine erfaringer og din uddannelsesbaggrund i form af relevante eksamensbeviser. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Allan Nordestgaard på 8755 1217 eller [email protected]. Alternativt kan du kontakte chef for VIA IT, Mads Konge på 8755 1215 eller [email protected]
I øvrigt
Dit primære arbejdssted vil være på campus Aarhus N (Hedeager 2). Du skal være forberedt på at arbejde på flere af VIAs adresser. Derfor skal du være i besiddelse af kørekort samt være villig til at bruge egen bil.
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 22. juni 2022 kl. 12.00.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 24./25. juni samt evt. 2. samtaler den 27./28. juni 2022.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Århus N

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Århus

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you a highly skilled Network Architect with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Sales Region NCE Offshore Plant Engineering Plant Engineering team is re..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3