Enterprise arkitekt som brobygger mellem forretning og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Enterprise arkitekt som brobygger mellem forretning og IT


Energinet IT er i gang med en større forandringsproces, der skal ruste os til fremtiden - en transformation med stort fokus på at udvikle it-organisationen og arbejde mere agilt. Som enterprise arkitekt får du mulighed for at være med til at præge Energinets IT-landskab og understøtte koncernens arbejde for at nå vores ambitiøse 2030 mål for den grønne omstilling. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.

Du skaber Energinets IT-landskab i et tæt tværgående samarbejde
Som en del af CIO Office i IT er du i høj grad med til at sikre det strategiske samarbejde med forretningen. Gennem dialog og sparring er du med til at bygge bro mellem eksisterende og fremtidig arkitektur, hvor du formidler behov mellem forretning og IT.

Du indgår i et stærkt fagligt center som indeholder både et Lean-Agile Center of Excellence og et Business Engagement team. Business Engagement teamet består af én enterprise arkitekt foruden dig, business partners og strategi- og udviklingskonsulenter. Du har generelt en bred kontaktflade, ikke blot i IT, men i hele koncernen. I jobbet har du desuden tæt relation til de øvrige enterprise arkitekter, som sidder i andre centre i IT. I fællesskab arbejdes der med Enterprise Arkitektur som et virtuelt team.

Som enterprise arkitekt er du med til at sikre en sammenhængende arkitektur-retning for IT-landskabet i Energinet. Du operationaliserer visioner og strategi gennem formulering af rammer og road-maps til brug i forbindelse med projektgennemførelse og produktudvikling. På enkelte emner er du også med til at udarbejde og løbende opdatere deciderede strategier fx på Cloud-anvendelse og open source.

Nysgerrig og inddragende IT-profil med højt drive
Vi forestiller os at indgangsvinklen til dette job kan være baseret på flere baggrunde og erfaringsniveauer. Du har måske en IT-relateret baggrund (fx Cand.it, Master i IT), alternativt en forretningsmæssig baggrund kombineret med erfaring i at arbejde i feltet mellem forretning og IT. Det vigtigste er at du gennem flere års erfaring har opnået stor forståelse for koblingen mellem teknologi og forretning, samt et fokus på den økonomiske side heraf. Du er i stand til at formidle komplekse IT-problemstillinger og de forretningsmæssige behov til både arkitekter og beslutningstagere. Det ville endvidere være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra energisektoren.

Med dit høje personlige drive og din store nysgerrighed trives du med at arbejde både selvstændigt og i teams. Du har en god forretningsforståelse og stærke relationelle kompetencer, så du nemt kan skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af IT og hele Energinet. Udvikling og innovation er nøgleord i din tilgang, og du har samtidig evnerne til at bringe opgaverne helt i mål. Desuden trives du med at arbejde i et travlt miljø med varierende arbejdsdage og -opgaver, og du formår at bevare overblikket på trods af høj fart og krav om hurtige og professionelle leverancer.

Ansøgning og kontakt
end din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 11. juni 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Head of CIO Office Anette Falk Bøgebjerg på telefon 20 30 87 06. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Fredericia
  • Fredag den 11. juni 2021

Lignende jobs

  • Arkitekt i Hele Danmark

    Are you ready to be part of a company that leads in the energy and telecom sectors while driving societal impact? Norlys is Denmark's largest energy and telecom group, owned by their cooperative me..
    • Arkitekt
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Arkitekt

    Form3 er en innovativ arkitekt- og designvirksomhed i Kolding, som er eksperter i at udvikle interiørløsninger, der er tilpasset kundens præcise ønsker og behov. De arbejder tæt sammen med kunderne..
    • Arkitekt
    • Kolding
    Få mere info
  • Arkitekt i Vojens

    Ønsker du en rolle, hvor du kan gøre brug af dine evner til at holde overblik og strukturere information? Har du lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor der er kort vej fra tanke til..
    • Arkitekt
    • Vojens
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2