Rekrutteringsfirma

Domæne arkitekt med SAP-erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

IT-domæne arkitekt med SAP-erfaring til Skatteforvaltningens Regnskabs- & Økonomisystemer

Har du lyst til at arbejde med IT-løsninger i de tekniske teams, som er ansvarlige for systemgrundlaget for Statens Regnskab? Så har du her mulighed for at indgå i et team med mange højt kvalificerede og engagerede medarbejdere, som har fokus på at sikre en stabil drift og de bedst mulige tekniske løsninger.

Skatteforvaltningen i historisk transformation
Skatteforvaltningen er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. Dette indebærer afdækning af eksisterende systemer og systemlandskaber, for at opnå øget kontrol, forbedret stabilitet samt sikkerhed i en bred vifte af systemer.

Du bliver en del af kontoret Regnskabs- & Økonomisystemer, som administrer og vedligeholder Skatteforvaltningens økonomisystemer, opkrævnings- og udbetalingssystemer, der er baseret på SAP samt mainframe. SAP-systemerne varetager virksomhedernes ind- og udbetalinger samt danner grund for statens interne og eksterne regnskab. Du vil således som domænearkitekt får mulighed for både at arbejde i SAP og non-SAP-verdenen med IT-arkitektur i bred forstand, og får i denne stilling en afgørende rolle med at samle trådene og opbygge viden omkring det nuværende systemlandskab. Du vil også være med til at udpege og designe, hvordan regnskabs- og økonomi-systemerne arkitektonisk skal bygges op og sættes sammen fremadrettet.

Du vil blive en del af et team med omfattende viden, og der vil derfor være behov for at domænearkitekten kan bidrage med teknisk indsigt og assistere med at definere hvilken retning systemerne skal præges i og samtidigt have overblik for den overordnede målarkitektur. Du vil i stillingen arbejde med en portefølje af projekter indenfor domænet, som kontoret er tilknyttet. Som IT-arkitekt vil du bl.a. udvikle handlingsplaner for domænet, hvor du udvikler systemerne arkitektur, forretningsniveauer samt dokumentation. Og du vil indgå i et team med både højt engagerede kollegaer, der har erfaring med SAP systemer og forretningsområdet.

Ved siden af dit faste tilhørsforhold i kontoret for Regnskabs- og Økonomisystemer, vil du også samarbejde tæt med en specialiseret arkitektgruppe, der arbejder sig på tværs af kontorerne.

Du får ansvaret for, at:
  • Forstå de tekniske aspekter af systemområdet, herunder hvilke teknologier, der anvendes på platform-, database-, middelware- og applikationsniveau
  • Indgå i udviklingen af metodeapparatet (processer, værktøjer m.m.) for arkitekturområdet
  • Systematisk dokumentation af arkitektur, teknologi og integrationer indenfor domænet.
  • Udbygge og vedligeholde systemområdet fra et arkitekturperspektiv. Dvs. blandt andet designe, dokumentere og deltage i konstruktionen af et eller flere nye systemer.
  • Rådgivning på tværs af domænets SAP-systemer i forhold til videreudviklingsopgaver
  • Videreudvikling af SAP-strategien
  • Sørge for overholdelse af ikke-funktionelle krav (QoS)
  • Imødegå løbende reduktion af teknisk gæld
  • Sikre at integrationen mellem systemkomponenter lever op til SAP standarder relateret til UFST guidelines

Erfaring som it-arkitekt i et komplekst systemlandskab
Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og søger faglig udvikling i et komplekst systemlandskab, hvor du gerne vil arbejde både i bredden og dybden med arkitektur. Du har SAP kendskab til et eller flere af områderne SAP Basis/Infrastruktur, FI/CO, PSCD og SAP integration/interfaces (SAP PO, ftp, webservices mv.). mens din arkitektur viden dækker overordnet integrations, system og løsningsarkitektur. Du har gerne en videregående relevant uddannelse fra f.eks. datalog eller ingeniør, og besidder en bred viden om teknologier samt deres anvendelse i systemer (data, applikation, integration, præsentation mv.) samt ønsker at kombinere analyser og metoder i sammenhæng med arkitektur. Herudover kan du fremvise resultater fra større og komplekse projekter med integration af nye systemlandskaber, hvor der blev stillet store krav til at få ny og gammel it til at spille sammen, og hvor både effekt og effektivitet blev tilgodeset.

For at få succes i stillingen, har du desuden:
  • 7-15 års relevant erhvervserfaring, hvor du helt eller delvist har arbejdet med IT-arkitektur
  • Erfaring med udvikling af store SAP-systemer, som indgår i en større IT-arkitektur
  • Erfaring med at anvende arkitekturstandarder, -principper og -komponenter
  • Erfaring med modellering og dokumentation af IT-arkitektur
  • Du er stærkt analytisk og god til at samarbejde i et bredt fagligt miljø med både systemejere, IT-arkitekter og leverandører.
  • Du er dygtig til at kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk.
  • Du er proaktiv i forhold til idéer til løsninger og sikrer at leverancer sker til tiden.


Derudover er du i stand til at sætte dig ind i komplekse forretningsområder og forstå de forretningsmæssige behov. Du skal kunne samarbejde med vores systemejere, procesejere og øvrige områder i UFST
Ansøgning og kontakt
European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen og vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning samt andet relevant materiale hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du derfor kontakte Brian Ranvits, +45 2048 0548 eller Søren Rosenkrantz, +45 2839 7977. Ansøgning og CV fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Udviklings- og Forenklingsstyrelsens adresse på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Frederiksberg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2