Rekrutteringsfirma

Arkitekt til Lundhilds tegnestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Arkitekt til Lundhilds tegnestue


Kan du gøre boligdrømme til virkelighed? Lundhilds tegnestue i Horsens søger skarp arkitekt med gåpåmod samt interesse for ombygning og nybyg til det private segment.


Lundhilds tegnestue er en dynamisk tegnestue beliggende i hjertet af Horsens med et højt fagligt ambitionsniveau samt stort fokus på kvalitet. Porteføljen af opgaver er bred, og uanset typen af projekt løses opgaven altid med en kreativ indsigt og respekt for konteksten. Det er her, at du som arkitekt hos Lundhilds tegnestue kommer ind i billedet.

Grundet travlhed på tegnestuen leder vi efter dig, der kan bidrage til succesfuld realisering af fremtidige projekter med en kreativ tilgang til arkitekturen og med tæt samarbejde til både kollegaer såvel som bygherre og øvrige samarbejdspartnere.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:

Vil hovedsageligt omfatte kundemøder, udarbejdelse af idé- og skitseoplæg, projektering samt dialog med bygherre, ingeniører og samarbejdspartnere. Rollen som arkitekt hos Lundhilds tegnestue indebærer stor grad af selvstændighed og ansvar, og det forventes, at du sammen med tegnestuens ansatte arbejder ud fra virksomhedens værdier; Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat skal skabe værdi for jer.

Det interne samarbejde hos Lundhilds tegnestue spiller en stor rolle, og det er derfor altafgørende, at du som arkitekt også ønsker at bidrage positivt til kollegaskabet. Derudover er der for den rette kandidat endda også potentiale for partnerskab i stillingen.

For at få succes i stillingen:
Forestiller vi os, at du har baggrund som arkitekt, og at du har erfaring samt interesse fra private byggerier, helt specifikt ombygning samt nybyg. Dine kommunikative evner på dansk og engelsk er stærke i både skrift og tale, og så brænder du for de gode relationer til både bygherrer og dine kollegaer. Du har i dine tidligere jobs arbejdet med salg af projekter til privatkunder, og du har derfor helt styr på de nyeste trends inden for moderne arkitektur. Du har godt styr på dine tegneredskaber, og er du ikke allerede erfaren bruger af Revit, har du mod på at lære dette. Derudover er du som person engageret, ansvarsfuld, initiativrig og ikke mindst bevidst om din rolle som koordinator og projektleder, og så har du selvfølgelig erfaring med hele projekteringsprocessen fra A til Z.

Du kan som arkitekt hos Lundhilds tegnestue se frem til:

  • At blive en del af en dynamisk tegnestue med et højt fagligt ambitionsniveau, som værner om en hverdag med gensidig tryghed både internt blandt medarbejdere samt udadtil til bygherre.
  • Tæt dialog med ledelsen og sparring vedrørende fremtidig strategi.
  • En dagligdag præget af spændende og forskelligartede projekter samt høj grad af selvstændighed og ansvar.
  • Mulighed for udvikling både personligt og professionelt.
  • Lønpakke efter kvalifikationer, herunder pension og sundhedsforsikring samt mulighed for partnerskab.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Career varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via knappen ”Søg jobbet”. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Jeanette Møller Demuth, på tlf. +45 3085 1293.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Horsens
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

  • Praktik (Arkitekt)

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • Arkitekt i Hele Danmark

    Are you ready to be part of a company that leads in the energy and telecom sectors while driving societal impact? Norlys is Denmark's largest energy and telecom group, owned by their cooperative me..
    • Arkitekt
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lead Backend Architect, Business Intelligence

    Har du lyst til at indtage en nøglerolle med fokus på backend-udvikling, dataanalyse og business intelligence? Og har du en solid teknisk baggrund og erfaring med at omdanne data til indsigt, der d..
    • Arkitekt
    • Viby J
    Få mere info
  • AART søger Arkitektpraktikant til Aarhus – start f...

    Arkitektpraktikant – start januar/februar 2025For os handler arkitektur om effekt før form. Vi skaber arkitektur med målbar og mærkbar effekt. Vi er dedikeret til at gøre en forskel for organis..
    • Arkitekt
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Horsens over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1